taliban Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Πείτε εντυπώσεις για τη συσκευή. Σκέφτομαι να το πάρω για τη κοπέλα μου. Τώρα έχει το redmi 4 prime το οποίο έχει αποδειχθεί σκυλί και την έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη. Από κάμερα λέει τίποτα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kοίτα είναι επαρκές, δεν έχεις γενικά θέματα με καλό ή μέτριο φωτισμό . Μην περιμένεις όμως και θαύματα . Στα υπόλοιπα είναι πολύ καλό με κύριο προσόν την καλή του μπαταρία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas21r Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Καλησπέρα. Επέτρεψα την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τη διαδρομή για να το αλλάξω πάλι αυτό;Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Έχει αναζήτηση στις ρυθμίσεις. Γράψε "άγνωστες" και θα στο βγάλει. Στην ασφάλεια είναι συνήθως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Εχω θέμα (τουλάχιστον σε σχέση με το παλιό μου xiaomi) με την ευαισθησία της οθόνης και τον αισθητήρα εγγύτητας. Γνωρίζει κανείς φίλος πως μπορώ να τη ρυθμισω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas21r Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Όχι φίλε μου τίποτα δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 ειχα συνηθισει και στις κλησεις και στα μηνυματα της xiaomi (με το redmi 6) κι οχι της google. Οσο κι αν εψαξα δεν μπορω να βαλω απο εκεινο το κινητο σ'αυτο. Υπαρχει κανενας τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ξερει κανεις τo max μεγεθος της sd καρτας που υποστηριζε η συσκευη; Ή εναλλακτικα αν έχει δοκιμασει κανεις καρτα 256GB? Στο επισημο site δεν βρήκα σχετικη πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hesemesa Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Εως 512 GB Redmi 9 features a 2+1 microSD slot, which means you can expand storage by another 512GB on top of the internal storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hesemesa Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 GCAM Με την εφαρμογη Gcamator στο Redmi 9 Eκδοση 8.1.011.342784911 Απο την αλλη ειμαι πρωταρης με gcam.. δοκιμαστε και εσεις!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Καλησπερα. πηρα ενα redmi 9 για συγγενικο προσωπο και ηθελα να ρωτησω αν καποιος το εχει αν του λειτιουργει το volte. προκειται για σιμ της wind. στις ρυθμισεις της συσκευης εχω επιλεξει την ενεργοποιηση του volte.ωστοσο ουτε το εικονιδιο εμφανιζεται στην γραμμη καταστασης και οταν παει να κανει μια κληση γυρναει σε 3g. απο οτι διαβαζω η συσκευη υποστηριζει volte. σε οσους το εχετε λειτουργει volte; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Λειτουργεί κανονικά, έχω sim της WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μετά από καιρό ξαναπιανω miui. Όταν πηγαίνω στο "τηλέφωνο" και πηγαίνω τέρμα δεξιά στις " επαφες " μου τις βγάζει διπλές . Από οτι έχω καταλάβει εμφανίζει και τις επαφές από Google αλλά και από την sim. Πώς μπορώ να κρύψω αυτές της sim ? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 (edited) Καλησπέρα Έχω αγοράσει αυτό το κινητό(Την έκδοση 4gb ram & 64gb αποθηκευτικού χώρου) για τον ανιψιό μου που είναι μικρός και θέλει να παίξει το fortnite και ενώ προσπαθώ να το κατεβάσω από το epicstore μου λέει ότι το κινητό μου δεν υποστηρίζεται και ποιο συγκεκριμένα τη παρακάτω εικόνα. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό? Edited May 23, 2021 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Υπάρχει νήμα για το Redmi 9t; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Υπάρχει νήμα για το Redmi 9t; Sent from my iPad using Tapatalk Ναι, βρες το στο γενικό νήμα για Redmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik356 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 redmi 9t εδω https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=489016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik356 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 https://gr.gizchina.com/2021/07/02/redmi-9-xekinise-i-anavathmisi-se-android-11-stin-ellada-kai-pagkosmios/ ηρθε και στην Ελλαδα ROM update ver 12.0.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 (edited) παιδια καλησπέρα, γιατι αναβει μονη της η οθονη οποτε πιανω το κινητο στο χέρι ή ακομα και να το κουνησω, κυριως μεσα στο σκοταδι ή οταν το βγαζω απο την τσεπη κλπ... υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω αυτο ? τα εχω απενεργοποιησει ολα στην κατηγορια οθονη κλειδωματος, και αυτα που ειναι με διπλο χτυπημα του δακτυλου στην οθονη και τα υπολοιπα εκει.. Edited September 3, 2021 by giwrgos21r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Αν έχεις το "raise to wake" κλειστό και ακόμα ανάβει η οθόνη όταν σηκώνεις τη συσκευή, θα χρειαστεί να τρέξεις αυτή την εντολή μέσω adb: Quote adb shell settings put secure wake_gesture_enabled 0 Βεβαιώσου πρώρα ότι έχεις το USB Debugging Secure settings ενεργοποιημένο στο Developer options. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 9 hours ago, athanaso77 said: Αν έχεις το "raise to wake" κλειστό και ακόμα ανάβει η οθόνη όταν σηκώνεις τη συσκευή, θα χρειαστεί να τρέξεις αυτή την εντολή μέσω adb: Βεβαιώσου πρώρα ότι έχεις το USB Debugging Secure settings ενεργοποιημένο στο Developer options. Σευχαριστω φίλε. Το εχω απενεργοποίηση το ανασηκωση για ενεργοποίηση όπως το λες στα αγγλικά. Το Developer options που βρίσκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Ένωσα το κινητό με usb, κατέβασα το adb μπήκα στο command prompt, ένωσα την συσκευή στο adb έγραψα adb shell πάτησα εντερ, και έγραψα την επόμενη εντολή. Δεν έκανε κάποια ανταπόκριση, σαν να μην την δέχτηκε. Έγραψα κάτι λάθος ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 22 hours ago, giwrgos21r said: Ένωσα το κινητό με usb, κατέβασα το adb μπήκα στο command prompt, ένωσα την συσκευή στο adb έγραψα adb shell πάτησα εντερ, και έγραψα την επόμενη εντολή. Δεν έκανε κάποια ανταπόκριση, σαν να μην την δέχτηκε. Έγραψα κάτι λάθος ίσως? Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 (edited) 14 hours ago, athanaso77 said: Ρίξε μια ματιά εδώ. Ναι μα εχω φτάσει μέχρι το βήμα που μου εμφανίζει και την συσκευή τον αριθμό στο command prompt. Μετα έγραψα adb shell και εντερ σωστά? Και μετά έγραψα την εντολή όπως μου την είπες εδω. Και δεν έγινε κάτι. Μήπως πάει κάτι λάθος με τις λέξεις της εντολής? Edited September 6, 2021 by giwrgos21r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2021 6 hours ago, giwrgos21r said: Ναι μα εχω φτάσει μέχρι το βήμα που μου εμφανίζει και την συσκευή τον αριθμό στο command prompt. Μετα έγραψα adb shell και εντερ σωστά? Και μετά έγραψα την εντολή όπως μου την είπες εδω. Και δεν έγινε κάτι. Μήπως πάει κάτι λάθος με τις λέξεις της εντολής? Η εντολή είναι σωστή και εσύ καλά το κάνεις. Δεν μπορώ να ξέρω όμως αν έχει ακολουθηθεί σωστά η πρότερη διαδικασία. Αν είσαι εξοικειωμένος με τα αγγλικά, ακολούθησε τις αναλυτικές οδηγίες… Quote 1- Activate developers options on your phone. For this you have to open Settings>About phone and tap on MIUI Version for about 7-10 time. Now you go back to settings>adittional settings > Developer Options. Make sure you have USB Debugging and USB Debugging(Security settings) are activated. For this last one i think you have to be logged in your MI account. 2- Install ADB(Android Debug Bridge) on your computer. If you are on Windows, install ADB Universal drivers first. Then download the ADB files. 3- Excecute commands. Open a Command prompt (or shell) on the directory where you have the adb files. Connect your phone with a USB cable. Change the USB mode to “file transfer". In the Command Prompt window, enter the following command to launch the ADB daemon: adb devices. You should get a prompt on your phone to allow (or deny) USB Debugging. Allow it and re enter on command prompt the "adb devices" command. Now you should see your phone serial number. And you just have to enter the mentioned commands. adb shell settings put secure wake_gesture_enabled 0 exit (to exit adb shell) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 On 7/9/2021 at 7:17 ΠΜ, athanaso77 said: Η εντολή είναι σωστή και εσύ καλά το κάνεις. Δεν μπορώ να ξέρω όμως αν έχει ακολουθηθεί σωστά η πρότερη διαδικασία. Αν είσαι εξοικειωμένος με τα αγγλικά, ακολούθησε τις αναλυτικές οδηγίες… Aθανασιε καλησπέρα, το ξανακανα όπως γράφει. Δες την φωτο. Εγραψα την εντολή κ πατησα exit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts