Jump to content

hesemesa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hesemesa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 19

hesemesa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Α μαλιστα! ..(καινουργιο φρουτο)! "Συναλλαγές ποσού μικρότερου των 30 ευρώ μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη διαδικασία της ισχυρής ταυτοποίησης του πελάτη με αθροιστικό όριο τα 100 ευρώ ή τις πέντε (5) συνεχόμενες συναλλαγές ποσού κάτω των 30 ευρώ, ανεξαρτήτως εάν οι αθροιστικές ή συνεχόμενες αυτές συναλλαγές πραγματοποιούνται στη διάρκεια μιας ή περισσοτέρων ημερών" https://www.hba.gr/Media/Details/492
  2. GCAM Με την εφαρμογη Gcamator στο Redmi 9 Eκδοση 8.1.011.342784911 Απο την αλλη ειμαι πρωταρης με gcam.. δοκιμαστε και εσεις!..
  3. Εως 512 GB Redmi 9 features a 2+1 microSD slot, which means you can expand storage by another 512GB on top of the internal storage.
  4. Ναι κατω Για το VDSL 25 και το δεκαρικο στο κινητο σε αλλη φαση Που ρωτησα παντως απο ποτε εχει αρχισει να ισχυει αυτο μου ειπε εδω και κανα μηνα (καπου δυο εως τωρα) ενω μου ηρθε και ενα e-mail με την πληροφορια καπου κρυμμενη σε ενα κατεβατο που σιγα μην το διαβαζα!..
  5. Στην Εθνικη κολλαει το συστημα ακομα και μετα απο μια μερα ..Μπαινω βλεπω ποσο εχω στην καρτα (προπληρωμενη) παω να ψωνισω και δεν εχω το ποσο που μου εδειχνε με αποτελεσμα να μην αρκουν συχνα τα χρηματα Παταω τοτε στα αναλυτικα παθαινει ενα τουρλουμπουκι, βγαζει λευκη σελιδα , ξαναμπαινω και φτιαχνει.. δηλαδη μου δειχνει πως πραγματι εχω λιγοτερα μεσα αλλα ειχε κολλησει να δειχνει ποσο ειχα κανα δυο πληρωμες πριν Ακομα κατι που κανανε τωρα ειναι πως σε πληρωμη λογαριασμου της wind (δεν γνωριζω αν και που αλλου) δεν στελνουν τον κωδικο ισχυρης ταυτοποιησης στο κιν τηλ ..(πληρωνεις απευθειας) Πηρα την τραπεζα να ρωτησω και μου λενε ετσι κανουμε τωρα γιατι το σαιτ της wind αλλα και η ιδια η wind μας ειναι εμπιστη!!!
  6. Αυτα τα ματσουκια που εξεχουν απο τον προφυλακτηρα τι ειναι;
  7. Σκλαβενιτης που ειναι και σχετικά φιλικοτερο με το προσωπικο του Το σχετικα το τονιζω.. (εβαλα τονο :p)
  8. Ε ναι! ..Τι να κανω και γω :innocent:
  9. Θα πρεπει να αγορασεις και το προιον ομως..
  10. Ανοιξα το τοστ και τι να δω... -Τι? -Τυρι!
  11. Ο άνθρωπος που κοιμάται - Ζωρζ Περέκ (Περιπου στο μοτιβο της μεταμορφωσης του Καφκα) Ok.. παρτε και μια γευση απο πριν για να μη με κυνηγατε μετα!.. ΛΟΥΛ!
  12. Τι! ..Δεν εχει τσιπουρο στις επιλογες;
  13. Χμ.. Και σε αυτα λεει η μυτη μεσα!.. Παντα λαθος τα φοραγα :/
  14. fix! (Τωρα μπηκα και δεν τα εχω διαβασει).. Αυτη τη ζ αρεσει σε κανεναν; Εμενα καθολου! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρα ειναι και η Βεργινα
×
×
  • Create New...