Jump to content

Nikolas21r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikolas21r

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Nikolas21r's Achievements

  1. Καλησπέρα. Όταν δέχομαι κλήσεις, ο ήχος κλήσης ακούγεται δύο φορές (ξεκινάει ο ένας ήχος κ έπειτα από κλάσματα χτυπάει πάνω στον ίδιο ήχο ξανά σα να με καλούν σε δύο συσκευές με τον ίδιο ήχο κλήσης την ίδια ώρα). Ελπίζω να έγινα κατανοητός και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ 🙏🙏. *Έχω πάει Ρυθμίσεις - Ήχος και Δόνηση - Κουδούνισμα - επιλογή δικού μου ήχου για Sim 1 & Sim 2 (ίδιος ήχος).
  2. Παιδιά καλησπέρα. Έχω μία απορία και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Σχετικά με το Instagram και τις τοποθεσίες στα stories κλπ. Μέχρι πριν κάποια χρόνια πατούσες πάνω σε μία τοποθεσία και μέσα από την τοποθεσία έβλεπες τα τελευταία stories του 24ώρου. Αυτό έπειτα από το νέο νόμο των προσωπικών δεδομένων σταμάτησε να υπάρχει. Πρόσφατα παρατήρησα σε ένα κινητό samsung του πύργου ότι άρχισε να ξανά ισχύει. Δηλαδή όποιος ανεβάζει story σε κάποιο τοποθεσία και έχει το λογαριασμό κοινόχρηστο και όχι ιδιωτικό πατώντας πάνω στην τοποθεσία θα βλέπεις όλα λεπτομερώς και κανονικότατα. Αυτό όμως δεν ισχύει για το δικό μου mi a3. Έκανα επανεκκίνηση logout απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση δηλαδή τα έκανα όλα αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι ότι έχει σχέση με την xiaomi κάτι το οποίο δεν έχω επαλήθευσει ακόμα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό παρακαλώ σε ενημερώσει.
  3. Έβγαλα άκρη ευχαριστώ
  4. Όχι φίλε μου τίποτα δυστυχώς
  5. Καλησπέρα. Επέτρεψα την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τη διαδρομή για να το αλλάξω πάλι αυτό;Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα.Ευχαριστώ.
  6. https://paste.pics/3d549c0a0c24e5e0630697b330c775b4 Αυτά βλέπω αν βοηθάει καθόλου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ παιδιά το βρήκα μέσω της χειροκίνητης αναζήτησης. Σας ευχαριστώ
  7. Καλημέρα,δλδ; Μπορείς να μου πεις τα βήματα; (Δεν εννοώ τις αυτόματες ενημερώσεις των εφαρμογών μέσω του play store)
  8. Καλησπέρα κ καλή χρονιά. Κάτοχος mia3 4/64 δίχως ενημέρωση ακόμα προς το παρόν. Ποια τα βήματα για να κάνω απενεργοποίηση αυτόματων αναβαθμίσεων λογισμικού;(πανάθεμά τους)
  9. Καλημέρα. Είναι και σε άλλους τόσο χάλια το ραδιόφωνο ή μόνο σε εμένα δεν πιάνει σωστά τις συχνότητες;
  10. Ευχαριστώ, το έκανα και δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει να θολώνει. Εάν συμβαίνει και σε κανέναν άλλον ας μας ενημερώσει.
  11. Παιδιά καλησπέρα. Μου δημιουργείται ένα πρόβλημα από το τραβάω selfie μέσω του messenger και τα πρόσωπα βγαίνουν θολά. Αυτό δεν ισχύει όταν τραβάω σέλφι μέσω κάμερας κανονικά και όχι μέσω του messenger. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον, γνωρίζει κάποιος κάτι;
  12. Καλησπέρα. Υπάρχει καμία εφαρμογή ώστε να χτυπάει το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό;
  13. Πού το βρίσκω αυτό; Το έχω στα ελληνικά. Αν μπορείτε όταν έχετε το κιν μαζί, πείτε μου. Σας ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Okay το βρήκα ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει περιπτώση και που εμφανίζονται κάποιες ειδοποιήσεις να είναι και αριθμημένες οι κουκίδες, δηλαδή να ξέρω πόσα περίπου μηνύματα έχω λάβει γιατί απλά μου βγάζει κουκίδα δεν μου λέει πόσα μηνύματα έχω.
  14. Καλημέρα. Τι βήματα πρέπει να κάνω γιατί έχω κάνει μία βλακεία και δεν μου βγαίνουν οι ειδοποιήσεις στο εικονίδιο των εφαρμογών όταν έχω; Δηλαδή δέχομαι μήνυμα κανονικά στο Viber π.χ., μου βγαίνει η ειδοποίηση ψηλά στη γραμμή ειδοποιήσεων, αλλά μετά αν την σύρω δεξιά-αριστερά και φύγει από τη γραμμή ειδοποιήσεων δεν υπάρχει κάποιο σημαδάκι πάνω στην εφαρμογή ότι και καλά έχεις μήνυμα αδιάβαστο ή κάτι σχετικό.
  15. Μήπως μπορεί να έχει καμία σχέση που έχω απενεργοποιημένο το συγχρονισμό; σκεφτείτε όλοι οι φάκελοι βρίσκονται στην ίδια τοποθεσία εντός του τηλεφώνου και παρόλα αυτά δεν τους βλέπει όλους τους φακέλους η "google φωτογραφίες" εφαρμογή ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ keepkooking ευχαριστώ θα το κοιτάξω
×
×
  • Create New...