Jump to content

OnePlus 8 / 8 Pro

Guest74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Horizon light το λεει και το ενεργοποιείς στις ρυθμίσεις στην οθονη περιβάλλοντος...να κατσω να το βγάλω φωτογραφία μονο και μονο για να σε πείσω βαριεμαι μεγάλε.
Τι να τον πείσεις; Υποτίθεται έχει το OnePlus 7 Pro, οπότε ξέρει τι είναι λογικά και εάν υπάρχει η όχι.

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τι να τον πείσεις; Υποτίθεται έχει το OnePlus 7 Pro, οπότε ξέρει τι είναι λογικά και εάν υπάρχει η όχι.

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Χαχαααα.. ρε το 7tpro mclaren έχω. Κατάλαβα φιλε. Ok Αλλά έτσι όπως το είπε ο άλλος νόμιζα κάπως το άλλαξαν. Για αυτό ρώτησα ρε μεγάλε πες τον.. Μην βαράς.

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Τελικά όσοι έχουν την συσκευή στην κατοχή τους, έχει παρατηρήσει κανείς τα προβλήματα που αναφέρονται για την οθόνη.

Εγώ έχω δοκιμάσει όλα τα σενάρια και το μόνο που έχω παρατηρήσει ως πρόβλημα είναι ότι εάν απενεργοποιήσω το dc dimming και έχω την φωτεινότητα γύρω στο 20%, το γκρι χρωμα, πρασινίζει ελαφρώς αλλά μέχρι εκεί.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επίσημη ανακοίνωση από op δεν υπάρχει ακόμα.

Αυτό είναι ερώτηση κάποιου Ινδού και η απάντηση της εταιρείας υποτίθεται ότι είναι αυτή

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πάλι;;;;; Καταγγελίες καταναλωτών για την OnePlus: "Το OxygenOS δεν είναι bloat-free"

δηλαδή υπάρχουν εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από προεπιλογή - default?

Ελα ρε συ....δηλ. έχουν Netflix + Facebook με το στανιό?

Τυχεροί (δεν θα χάνουν το «Casa de Papel») μέσα στην ατυχία τους (λιγότερο ελεύθερο χώρο στο κινητό, συνεπώς πληρώστε κάτι παραπάνω για περισσότερο χώρο)!!!!!

Αλλά θα μου πεις μήπως είναι η πρώτη φορά που η OnePlus αλλάζει ό,τι είχε υποσχεθεί.

Ριξτε μια μετάφραση στο .... https://gizchina.it/2020/05/oneplus-oxygenos-app-indesiderate/

Sent from my Xiaomi Mi 10 Pro 5G using Tapatalk

Υ.Γ. Ήθελα νάξερα.... Αυτή η πρασινίλα της οθόνης διορθώθηκε όπως στο Huawei Mate 20 pro?

(Δηλ. Όχι μόνο το πρόβλημα δεν είχε διορθωθεί τότε ουσιαστικά, αλλά η Oneplus φαίνεται να δείχνει ότι είναι τεχνικά κάτι χρονάκια πίσω από την Huawei!!!

Αλλά εν τω μεταξύ οι τιμούλες - τιμές!!!). Πιστεύω ότι ούτε με το Οneplus 8T η κατάσταση θα διορθωθεί διότι θα φέρει τον ίδιο τύπο οθόνης! Καλώς ήρθες Oneplus 9!

Edited by Guest74

Καλησπέρα

Έχω το GOOGLE PIXEL 2 XL και εξετάζω να πάρω το PRO 8

Στα reviews που βλέπω στο Youtube, όλοι σχολιάζουν αρνητικά το ότι η οθόνη δεν είναι επίπεδη και δημιουργούνται ανεπιθύμητα πατήματα. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς με χοντρή θήκη, αν αυτό το πρόβλημα παύει να υπάρχει?

Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς την Google Camera στο PRO 8? Δίνει ικάνοποιητικά αποτελέσματα?

Ευχαριστώ

Το ότι θα αποδεικνυόμουν "προφήτης" δεν το περίμενα ποτέ....

αλλά όταν μιλάς την γλώσσα της αλήθειας γιατί να μην υπάρχει ταύτιση σκέψεων για μια επερχόμενη συσκευή και πιο ολοκληρωμένη στο OnePlus 9?

Φήμες λένε -με σημερινό δημοσίευμα- ότι η επόμενη γενιά OnePlus θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 65W.

Μόλις είχαμε τελειώσει τις παρουσιάσεις των τελευταίων ναυαρχίδων της OnePlus, αφού συγκρίναμε και εξετάσαμε το κορυφαίο μοντέλο 8 Pro, αναμένοντας ακόμα το μοντέλο "lite" OnePlus Z.

Ωστόσο, έχει έρθει η ώρα να κοιτάξουμε το μέλλον, επειδή άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για την επόμενη συσκευή είτε αυτή θα είναι η 8Τ ή 9.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μόλις έλαβε πιστοποίηση στις πλατφόρμες TÜV Rheinland για τροφοδοσία γρήγορης φόρτισης 65W.

Ένα ωραίο άλμα προς τα εμπρός σε σύγκριση με αυτό που υποστηρίζεται από τα OnePlus 8 και 8 Pro, το οποίο φτάνει ήδη τα 30W ακόμη και ασύρματα.

Προφανώς είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό υπάρχει πιθανότητα να το δούμε στο OnePlus Z, το οποίο γεννήθηκε ως η οικονομική επιλογή του τρίο bel canto!

Επομένως οι δυνατότητες είναι δύο: ένα πιθανό OnePlus 8T, ή άμεσα το 9. Ο συγχρονισμός και η ανάγκη διαφοροποίησης του μοντέλου T από τα προηγούμενα, αλλά χωρίς να είμαστε μια νέα γενιά, μας κάνουν να ακουμπάμε περισσότερο για την πρώτη επιλογή, αλλά προς το παρόν αφορά μόνο σκέψεις.

Για να γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο, κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο.....

Για πιστή μετάφραση εδώ. Πηγή: https://www.hdblog.it/smartphone/articoli/n520657/oneplus-8t-9-rumor-ricarica-veloce-65w-specifiche/

Edited by Guest74

Καλημέρα. Έχει πάρει κάποιος το απλό;; Να μας πει εντυπώσεις;;

Γενικα, εχει παρει κανεις τιποτα περα απτα pre orders του πρώτου λεπτού; :lol: Περα απο δυο τρεις φιλους που ηδη απαντησαν για το 8 προ, εγω πχ περιμενω εδω και καιρο να ξαναεμφανιστουν σε στοκ τα wireless Z και τιποτα... Τι ακριβως εχουν κανει εκει στην OP μονο αυτοι ξερουν.*

Edited by Leon_CP3

📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra

Τόσο που έχει και με την αβεβαιότητα που υπάρχει τους αξίζει. Όχι μόνο σε αυτούς, σε όλους.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

1/QUOTE=Linuxisti;8019353]Πάντως πρώτη φορά τόση ησυχία σε νέο OP

Θεωρώ πως η σεβαστή αύξηση της τιμης, το πισωγύρισμα (προσωπική γνώμη) όσον αφορά το design, τα θέματα οθόνης, οι φήμες για το Τ (επεξεργαστής?, ufs3.1, φόρτιση 65w,κάμερες?) έχουν οδηγήσει σε αυτό..

Η εταιρεία έχει ξεφύγει απ τον αρχικό της χαρακτήρα, του vfm. Λογικό, δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα σκοπός είναι το κέρδος.. Το άλμα όμως της op στην premium κατηγορία έγινε σε πολύ άσχημο φεγγάρι και πιθανόν να μην της βγει.. Αν δούμε κ εκπτώσεις στο store τότε είναι σίγουρο πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Επίσης ενώ έχει κάνει βήματα εμπρός ακόμα υπολείπεται σε θέματα κάμερας σχετικά με τους άλλους 3 μεγάλους παίκτες.. Το βασικό μου όμως παράπονο είναι τα security updates.. Κάθε 2 μήνες κ αυτό του προηγούμενου μήνα.. OP 7 Pro κ είμαι με patch 1/3/20 την στιγμή που η Sammy στα S10 κ S20 δίνει 1/5/20.. Και όχι, η beta για daily driver δεν είναι επιλογή. Όσο σταθερή κ να είναι δεν παύει να είναι beta.

Βρε παιδια ενα προβλημα που δεν το εχω σε αλλο Android...

Δεν μπορω να βάλω το messenger αθόρυβο αλλα ταυτοχρονα να λαμβάνω ειδοποιηση στη lockscreen και στην μπάρα ειδοποιησεων...Εχω δοκιμασει καθε συνδυασμό.

Οταν το ρυθμιζω στο σημαντικο αλλα με ηχο κλησης κανενα,το αγνοει και ακουω ηχο...αν το βαλω στις αλλες τοτε δεν ακουγεται ηχος αλλα δεν μου βγαζει ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματος...

Εχετε καποια λυση?

Ευχαριστω

1/QUOTE=Linuxisti;8019353]Πάντως πρώτη φορά τόση ησυχία σε νέο OP

Θεωρώ πως η σεβαστή αύξηση της τιμης, το πισωγύρισμα (προσωπική γνώμη) όσον αφορά το design, τα θέματα οθόνης, οι φήμες για το Τ (επεξεργαστής?, ufs3.1, φόρτιση 65w,κάμερες?) έχουν οδηγήσει σε αυτό..

Η εταιρεία έχει ξεφύγει απ τον αρχικό της χαρακτήρα, του vfm. Λογικό, δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα σκοπός είναι το κέρδος.. Το άλμα όμως της op στην premium κατηγορία έγινε σε πολύ άσχημο φεγγάρι και πιθανόν να μην της βγει.. Αν δούμε κ εκπτώσεις στο store τότε είναι σίγουρο πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Επίσης ενώ έχει κάνει βήματα εμπρός ακόμα υπολείπεται σε θέματα κάμερας σχετικά με τους άλλους 3 μεγάλους παίκτες.. Το βασικό μου όμως παράπονο είναι τα security updates.. Κάθε 2 μήνες κ αυτό του προηγούμενου μήνα.. OP 7 Pro κ είμαι με patch 1/3/20 την στιγμή που η Sammy στα S10 κ S20 δίνει 1/5/20.. Και όχι, η beta για daily driver δεν είναι επιλογή. Όσο σταθερή κ να είναι δεν παύει να είναι beta.

Εγώ πιστεύω πάντως ότι δεν θα βγάλει φέτος σειρά Τ λόγω των χαμηλών πωλήσεων και της οικονομικής αβεβαιότητας λόγω κορονοιού, αλλά και λόγω του ότι βγάζει φέτος επιπλέον μια mid-range συσκευή " Ζ".

Εδώ που τα λέμε καλύτερα για μια εταιρεία σαν την ΟΡ να βγάζει το πολύ 3 συσκευές τον χρόνο ( pro, standard, mid) και να τις υποστηρίζει μέχρι κεραίας!

Αντίθετο παράδειγμα η Xiaomi που βγάζει ένα εκατομμύριο συσκευές τον χρόνο πολλές φορές με ανούσιες διαφορές και μετά τρέχει να καλύψει updates support κλπ.

Σαν τελικό συμπέρασμα όλα τα specs που ανέφερες παραπάνω μάλλον πάνε για το ΟΡ9 pro που μάλλον θα έχει και under display front camera.

-Τόξερες? Ναι

-Το αγόρασες? Όχι

(Να και τα επίσημα στοιχεία της πιο πάνω συζήτησης...)

Οι πωλήσεις είναι μειωμένες για την OnePlus: ξεπεράστηκαν από την Apple και τη Samsung

Η OnePlus αντιπροσωπεύει μια εξαίρεση στο τοπίο των smartphones ασιατικής προέλευσης. Μπορείτε να δείτε την τάση των πωλήσεων στην Κίνα για να καταλάβετε ότι αυτη δεν είναι η αγορά αναφοράς για την εταιρεία Pete Lau. Από την αρχή προτιμάται η στόχευση στο δυτικό κοινό, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδίως στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Ευρώπη. Για να πούμε την αλήθεια, ωστόσο, η χώρα όπου ίσως έχουν επιτευχθεί τα καλύτερα αποτελέσματα είναι η Ινδία, που έρχεται να ανταγωνιστεί και μάλιστα ξεπερνά μάρκες όπως η Apple και η Samsung.

Χάρη σε μια εξαιρετικά προβληματική αγορά, η απόδοση στην Ινδία το πρώτο τρίμηνο του 2020 για την OnePlus δεν ήταν καθόλου η καλή.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το OnePlus Z, επομένως μπορούμε να θεωρήσουμε μόνο το premium που ξεπερνά τα 400 $.

Συγκρίνοντας την ίδια περίοδο με εκείνη του 2019, είναι σαφές ότι η τάση είναι πτωτική.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Q1 αναφέρεται σε μια πάντα ενδιάμεση περίοδο για την OnePlus, μεταξύ των OP7T και OP8.

Αντίθετα, η έρευνα γίνεται για να ξεκινήσει η πρώτη του γκάμα το πρώτο τρίμηνο, όπως στην περίπτωση της Samsung.

Εξαιρέσεις αποτελούν λίγοι κατασκευαστές όπως η Apple, η μόνη που καταφέρνει να κατακτήσει το μερίδιο αγοράς παρόλο που δεν έχει μια νέα κυκλοφορία. Υπό το φως των δεδομένων Counterpoint Research, η OnePlus έχει περάσει από την άριστη θέση κατά τη διάρκεια του 2ου τριμήνου του 2019 στην δεύτερη θέση στα τέλη του 2019, στην τρίτη θέση το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Θα μιλήσουμε για αυτό κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2020, με τις πωλήσεις της σειράς OnePlus 8, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει την δυσμενή θέση της.

Πηγή: https://gizchina.it/2020/05/oneplus-calo-vendite-india-q1-2020/

Υ.Γ. 1) Συνεπώς, κατά την γνώμη μου, θα έρθει νωρίτερα η μείωση της τιμής του....

2) Άραγε οι αποστολές γίνονται κανονικά (λόγω courier) ή μπλοκαρίστηκαν και αυτές όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλες που βρίσκονται στον έλεγχο του αερολιμένα?

3) Η φάπα (=χτύπημα) στην τιμή της συσκευής λόγω κορονοιου δεν θα έρθει για την εταιρία? Χμ...

Edited by Guest74

Γιατί έδωσε ήδη τους κώδικες Kernel?

Μήπως έτσι έκανε πάντα για κάθε κινητό της ή μήπως δεν θα δώσει και μεγάλη σημασία στην υποστήριξη αυτού του κινητού και το αφήνει στα χέρια τρίτων?

Οι πηγαίοι κώδικες (kernel) του πυρήνα OnePlus 8 και 8 Pro έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Τέλος, μετά από λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία τους, όλοι οι προγραμματιστές θα μπορούν να αναπτύξουν ROM ως εναλλακτικές λύσεις της ROM που φοράει.

Επομένως, αυτός ο τύπος επιλογής δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ιστορικά η μάρκα ήταν πάντα πολύ προσεκτική σε αυτήν την πτυχή.

Συνήθως οι κωδικοί δίνονταν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των νέων smartphone αλλά, αυτή τη φορά, ήταν απαραίτητο να περιμένουμε περισσότερο από ό, τι ήταν απαραίτητο.

Πηγή: https://gizchina.it/2020/05/oneplus-8-8-pro-rilasciati-codici-sorgenti-del-kernel/

This report compares the sales between the first quarter of 2020 and the first quarter of 2019. This means that it has little to do with the OnePlus 8 series. The sale record basically compares OnePlus 7T Pro 5G and OnePlus 6T

Κοινώς συγκρίνει πωλήσεις 7T pro με 6Τ, οι πωλήσεις της σειράς 8 δεν επαιξαν σημαντικό ρόλο στο παραπάνω..

Επίσης έδωσε δυνατο δωρεάν bundle στο America, warp ασύρματο φορτιστή κ τα καινούργια bluetooth ακουστικά.. Προφανώς την θεωρεί σημαντικότερη απ την Ευρώπη..

Επίσης πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει απ όλες τις εταιρίες το 1:1 στο € και $ αν κ το βλέπω απίθανο...

• The title was changed to OnePlus 8 / 8 Pro