Pavletos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Cosmote έχω, σαν συσκευή τη χρησιμοποιώ 2+ μηνες , το πρόβλημα με τα δεδομένα είναι τραγικό ειδικά στο ινσταγραμ. Γενικά χρησιμοποιώ ταυτόχρονα πάντα 3 συσκευές σίγουρα. Σας το ξαναλέω να το συγκρίνεται με άλλα κινητά μαζί την ίδια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Cosmote έχω, σαν συσκευή τη χρησιμοποιώ 2+ μηνες , το πρόβλημα με τα δεδομένα είναι τραγικό ειδικά στο ινσταγραμ. Γενικά χρησιμοποιώ ταυτόχρονα πάντα 3 συσκευές σίγουρα. Σας το ξαναλέω να το συγκρίνεται με άλλα κινητά μαζί την ίδια στιγμή. H sim ειναι καινουργια ή παλια; για μενα ειναι θεμα της sim, ασυμβατοτητα με τον mediatek. εγώ θα ζητουσα αντικατάσταση της sim για να βεβαιωθω 100% οτι δεν ειναι απο εκει το προβλημα. edit. αλλη sim εχεις δοκιμασει στο κινητο να τσεκαρεις αν εχεις κ εκει προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Cosmote έχω, σαν συσκευή τη χρησιμοποιώ 2+ μηνες , το πρόβλημα με τα δεδομένα είναι τραγικό ειδικά στο ινσταγραμ. Γενικά χρησιμοποιώ ταυτόχρονα πάντα 3 συσκευές σίγουρα. Σας το ξαναλέω να το συγκρίνεται με άλλα κινητά μαζί την ίδια στιγμή. Πάντα κάνω σύγκριση σε κάτι πριν γράψω. Για παράδειγμα, το πρόβλημα που είχα παλιότερα ήταν πάλι με συσκευή με mtk, που ενώ είχε την μπάντα 20 (800MHz), στην οποία λειτουργεί το 4g της wind και η κάρτα ήταν καινούρια, δεν είχα ποτέ 4g, ενώ σε άλλες συσκευές είχα, με την ίδια κάρτα. Με μια αλλαγή κάρτας, λειτούργησε και το 4g κανονικά. Προσωπικά, για να μην εγκατέλειπα την προσπάθεια, αν ακόμα είχα τη συσκευή, θα έκανα μια αλλαγή κάρτας sim. Για να καλύψω κάθε ενδεχόμενο, πριν πουλήσω τη συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 (edited) Όπως είπα έχω πάρει 3 συσκευές καινούριες.. έχω δοκιμάσει άλλες 2 cosmote sim και πάλι τα ίδια. Επίσης την κυρίως sim την δοκίμασα εννοείται σε άλλες συσκευές Και αυτά που γράφω δε θα γράφω εν θερμώ.. εκανα αρκετές δοκιμές και πειράματα. Υ.Σ για κάποιον που μπαίνει τώρα στο thread, δεν υποβαθμιζω την συσκευή. Είναι κινητάρά !!! Απλα επειδή το έχω σαν εργαλείο δουλειάς σημαντικό το κινητό.. έχει αυτό το μικρό ελλατωμστακι... Edited January 9, 2020 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Aπό την αρχή έχω βάλει το swiftkey και δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα. +1 Και εγώ με SwiftKey από την αρχή, χωρίς κανένα τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Cosmote έχω, σαν συσκευή τη χρησιμοποιώ 2+ μηνες , το πρόβλημα με τα δεδομένα είναι τραγικό ειδικά στο ινσταγραμ. Γενικά χρησιμοποιώ ταυτόχρονα πάντα 3 συσκευές σίγουρα. Σας το ξαναλέω να το συγκρίνεται με άλλα κινητά μαζί την ίδια στιγμή. Εγω πάλι είμαι σίγουρος πως δεν έχεις την Global έκδοση και σε έκοβε η Β20. Αν δεν έχεις πρόβλημα τσέκαρε ποιες μπάντες έχεις και σε ποια περιοχή στο έκανε να σου επιβεβαιώσω αν πατάει η cosmote στη Β20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Έχουμε κάποια πληροφόρηση σχετικά με το πότε θα πάρει το android 10 το κινητό μας; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Από ότι διαβάζω σε china rom έχει βγει θα βγει κάτι τέτοιο, οπότε σύντομα θα έρθει και στην global. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Λέγανε για μέσα Δεκεμβρίου, αλλά οκ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 http://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QGGCNXM/miui_BEGONIA_V11.0.1.0.QGGCNXM_6ea29705c9_10.0.zip Αυτή είναι η china stable βασισμένη σε Android 10. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Οπότε αναμένουμε να έρθει ΟΤΑ Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Κάτσε να βγει πρώτα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Εγω πάλι είμαι σίγουρος πως δεν έχεις την Global έκδοση και σε έκοβε η Β20. Αν δεν έχεις πρόβλημα τσέκαρε ποιες μπάντες έχεις και σε ποια περιοχή στο έκανε να σου επιβεβαιώσω αν πατάει η cosmote στη Β20 Από Infoquest αγορασμενα Μένω κέντρο Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 (edited) Μα τα "αλλοδαπα" την 20αρα ειναι που δεν εχουν συνηθως... που ειναι η "αργη" μπαντα. δεν εχει λογικη ο συνειρμος που εκανε ο φιλος για την μπαντα. Aυτο που προσφερει η 20αρα δεν ειναι ταχυτητα αλλά καλυτερη κάλυψη μιας κ λογω μηκους κυματος εχει μεγαλυτερη διεισδητικοτητα/καλυτερες αποστασεις κ ετσι πιανουμε 4G σε περιοχες που με τις υπολοιπες μπαντες δεν θα πιαναμε. Το "κακο" της 20αρας ειναι οτι εχει λιγο μικροτερες ταχυτητες σε σχεση με τις αλλες μπαντες που χρησιμοποιουν πάροχοι. Αν λοιπον ειχε κινητο που δεν εχει την 20αρα, που αυτη ειναι η διαφορα που συζηταμε, θα συνδεοταν στις υπολοιπες που ειναι πιο γρηγορες μπαντες απο την 20αρα. Edited January 10, 2020 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 (edited) H εφαρμογη OpenCamera στο Νοte8Pro, μεχρι ποια αναλυση ανεβαζει στις φωτο ? Εχει δοκιμασει κανεις? Εγω βλεπω μεχρι 16MP, αναλυση καμερας, δεν παει πιο πανω, (4640χ3472 Υπαρχει καμμια αλλη ρυθμιση ? Edited January 10, 2020 by Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 H εφαρμογη OpenCamera στο Νοte8Pro, μεχρι ποια αναλυση ανεβαζει στις φωτο ? Εχει δοκιμασει κανεις? Εγω βλεπω μεχρι 16MP, αναλυση καμερας, δεν παει πιο πανω, (4640χ3472 Υπαρχει καμμια αλλη ρυθμιση ? Ναι με Οπεν μεχρι 16 τραβαει στις φωτο,αλλα και μονο η σταθεροποιηση που εχεις στο βιντεο,αρκει....Εγω βασικα την εχω κατεβασει μονο για καταγραφη βιντεο λογω σταθεροποιησης... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Ναι με Οπεν μεχρι 16 τραβαει στις φωτο,αλλα και μονο η σταθεροποιηση που εχεις στο βιντεο,αρκει....Εγω βασικα την εχω κατεβασει μονο για καταγραφη βιντεο λογω σταθεροποιησης... Έχει τόσο μεγάλη διαφορά το βίντεο από την stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Έχει τόσο μεγάλη διαφορά το βίντεο από την stock; Στην σταθεροποιηση, ναι. Τεραστια διαφορά Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Βγήκε στην Κίνα το Android 10 για την συσκευή σας. Υποθέτω σε μερικές μέρες θα σας έρθει OTA. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Ευχάριστο νέο αυτό! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Όπως είπα έχω πάρει 3 συσκευές καινούριες.. έχω δοκιμάσει άλλες 2 cosmote sim και πάλι τα ίδια. Επίσης την κυρίως sim την δοκίμασα εννοείται σε άλλες συσκευές Και αυτά που γράφω δε θα γράφω εν θερμώ.. εκανα αρκετές δοκιμές και πειράματα. Υ.Σ για κάποιον που μπαίνει τώρα στο thread, δεν υποβαθμιζω την συσκευή. Είναι κινητάρά !!! Απλα επειδή το έχω σαν εργαλείο δουλειάς σημαντικό το κινητό.. έχει αυτό το μικρό ελλατωμστακι... Μα, δε στην είπαμε. :) Το πρόβλημά σου προσπαθούμε να λύσουνε. Μα τα "αλλοδαπα" την 20αρα ειναι που δεν εχουν συνηθως... που ειναι η "αργη" μπαντα. δεν εχει λογικη ο συνειρμος που εκανε ο φιλος για την μπαντα. Aυτο που προσφερει η 20αρα δεν ειναι ταχυτητα αλλά καλυτερη κάλυψη μιας κ λογω μηκους κυματος εχει μεγαλυτερη διεισδητικοτητα/καλυτερες αποστασεις κ ετσι πιανουμε 4G σε περιοχες που με τις υπολοιπες μπαντες δεν θα πιαναμε. Το "κακο" της 20αρας ειναι οτι εχει λιγο μικροτερες ταχυτητες σε σχεση με τις αλλες μπαντες που χρησιμοποιουν πάροχοι. Αν λοιπον ειχε κινητο που δεν εχει την 20αρα, που αυτη ειναι η διαφορα που συζηταμε, θα συνδεοταν στις υπολοιπες που ειναι πιο γρηγορες μπαντες απο την 20αρα. Και αν είχε wind, δε θα έβλεπε ποτέ 4g. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Μα, δε στην είπαμε. :) Το πρόβλημά σου προσπαθούμε να λύσουνε. Και αν είχε wind, δε θα έβλεπε ποτέ 4g. Wind ειχα μεχρι πριν λιγο, περα απο τον αστικο μυθο, πλεον ΟΛΕΣ οι εταιριες εχουν ολες τις μπαντες σχεδον παντου. οποτε λιγο πολυ η κατασταση ειναι ιδια σε ολους, σε αλλες περιοχες καλυτερα κ σε αλλες χειροτερα, αναλογως την εταιρεια. Το θεμα του παιδιου ομως ειναι οτι σε 4G ειχε το θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Κανενα θεμα στο δικο μου με Instagram και δεδομενα ενεργα με Wind...Το ιδιο γρηγορα τρεχει η εφαρμογη,οπως και με wi-fi.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχει κανείς θέμα με το proximity sensor? Οταν βγάζω το κινητο απο το αυτί υστερα απο κλήση δεν ανάβει με τη μια η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=hibernate.v2.testyourandroid Στο μενού βρες το proximity sensor, και έλεγξε αν δουλεύει,,, βάλε το χέρι πάνω στο πάνω τμήμα της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts