MitsosDaBest13 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Πρώτη φορά είδα σήμερα το εικονίδιο του VoLTE (Vodafone), ενώ λειτουργεί κανονικά από τις πρώτες μέρες που το πήρα. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Μετά την αναβάθμιση σε AOD στην 2.0.453.05121958 απο APKmirror δεν μου κρατάει την AOD ενεργή μετά από λίγο. Όταν πάω στο μενού έχει απενεργοποιηθεί το κουμπάκι. Το κάνει συνεχώς. Έκανα και επανεκίνηση. Τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Μετά την αναβάθμιση σε AOD στην 2.0.453.05121958 απο APKmirror δεν μου κρατάει την AOD ενεργή μετά από λίγο. Όταν πάω στο μενού έχει απενεργοποιηθεί το κουμπάκι. Το κάνει συνεχώς. Έκανα και επανεκίνηση. Τα ίδια Και σε μένα κακώς την κατεβάσαμε.. Η περιμένουμε αναβάθμιση η βάζεις την προηγούμενη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Καλημέρα, τελευταία χθεσινή χρήση, στατιστικά Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Μου φαίνεται το Mi band μου τελειώνει την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Καλησπέρα σε όλους, Υπάρχει κάποιος γρήγορος τρόπος να δέχομαι το βράδυ που κοιμάμαι μόνο τηλέφωνα & κανονικά sms. Εννοω δεν θελω viber, whatapp,messenger κτλπ και απο την άλλη δεν θέλω να το βάλω και αθόρυβο. Κάθε πρόταση δεκτή :rolleyes: Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση. Αν κλείσεις το wifi φυσικά και δεν δέχεσαι viber messenger κλπ αλλά δέχεσαι κλήσεις και sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 σωστό.. αλλά πρέπει να κλείσω και τα data. Αυτόματος τρόπος υπάρχει; Πχ με κάποιον timer.. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Μα για τα τηλέφωνα και τα SMS, δεν χρειάζεσαι Data ούτως ή άλλως...... Οπότε κλειστό WiFi + Δεδομένα μόνο.... Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιο widget ή κάποιον timer πχ κάθε βράδυ να κλείνει το wifi & τα data ; Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιο widget ή κάποιον timer πχ κάθε βράδυ να κλείνει το wifi & τα data ; Αν πας - μπαταρία & απόδοση -> ρυθμίσεις (δηλαδή το γρανάζι επάνω δεξιά) έχει στο τέλος μια επιλογή (σενάρια) δεν ξέρω αν σε κάνει αυτό Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιο widget ή κάποιον timer πχ κάθε βράδυ να κλείνει το wifi & τα data ;Υπάρχει η εφαρμογή IFTTT με την οποία μπορείς να βρεις κάποια έτοιμα σενάρια που αφορούν συσκευές Android ή να δημιουργήσεις το δικό σου σενάριο ακριβώς όπως το θες.. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 https://www.skroutz.gr/s/20112961/Xiaomi-Mi-9-Lite-128GB-Onyx-Grey.html?from=sku_color_variations Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Να πάρω 2-3 καβάτζα. Με τέτοια τιμή είναι ευκαιρία. Μπορεί να χαλάσει το δικό μου και να έχω να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 https://www.skroutz.gr/s/20112961/Xiaomi-Mi-9-Lite-128GB-Onyx-Grey.html?from=sku_color_variations Και νομίζα ότι είναι τρολ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Κάποια τέτοια μαγαζιά που εκμεταλλεύονται την έλλειψη στοκ είναι απαράδεκτα. 500, 900 ευρώ ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Γιατί έτσι βρε παιδιά; Τόσο καλό είναι; Τύφλα να έχει το s20! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Το πουλάω 400 χαχχαχααχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Το πουλάω 400 χαχχαχααχαχ Και εγώ αυτό σκέφτηκα και μετά να πάω να πάρω το 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με τη φωτεινότητα της οθόνης. Μονίμως είναι αρκετά χαμηλή. Στις ρυθμίσεις το έχω στο αυτόματο και αναγκάζομαι πολλές φορές να την απενεργοποιήσω και να αυξήσω τη φωτεινότητα χειροκίνητα. Έχετε παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με τη φωτεινότητα της οθόνης. Μονίμως είναι αρκετά χαμηλή. Στις ρυθμίσεις το έχω στο αυτόματο και αναγκάζομαι πολλές φορές να την απενεργοποιήσω και να αυξήσω τη φωτεινότητα χειροκίνητα. Έχετε παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα; Η φωτεινότητα και για εμενα ειναι αρκετα χαμηλή κυρίως σε εξωτερικό χώρο. Κάπου άκουσα οτι βάζοντάς το στην αυτόματη, τα δείχνει λίγο πιο φωτεινα και το έχω αφήσει ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με τη φωτεινότητα της οθόνης. Μονίμως είναι αρκετά χαμηλή. Στις ρυθμίσεις το έχω στο αυτόματο και αναγκάζομαι πολλές φορές να την απενεργοποιήσω και να αυξήσω τη φωτεινότητα χειροκίνητα. Έχετε παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα; Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ είχα την αυτόματη. Μετά την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει καλύτερα... Αλλά ακόμα το κάνει ίσως με το miui 12... Άρα στο περίμενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Γεια σας παίδες. Μόλις πρόσεξα οτι δεν ανάβει το notification led (xiaomi) στην πλάτη της συσκευής. Μου θυμίζετε που τυχόν το ρυθμίζω? Είμαι με την global 11.0.2.0 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Απορία- Τα αναδυόμενα παράθυρα στο miui 12 προφανώς δουλεύουν μόνο με τον μαμά launcher και όχι με τον nova, έτσι; Ή κάτι μου έχει διαφύγει;:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Γεια σας παίδες. Μόλις πρόσεξα οτι δεν ανάβει το notification led (xiaomi) στην πλάτη της συσκευής. Μου θυμίζετε που τυχόν το ρυθμίζω? Είμαι με την global 11.0.2.0 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Πας ρυθμίσεις - Ειδικές λειτουργίες - Φωτισμός Led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts