Jump to content

nio21gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nio21gr

  1. Καλησπέρα. Τι εννοείςνα βλέπεις σωστά? Είναι κυρίως θέμα προτίμησης..
  2. Και ξανακάνω την κλασσική ερώτηση: όσοι την περάσατε, κάνατε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?
  3. Μάλλον κατευθείαν 12...
  4. Πας ρυθμίσεις - Ειδικές λειτουργίες - Φωτισμός Led
  5. Η φωτεινότητα και για εμενα ειναι αρκετα χαμηλή κυρίως σε εξωτερικό χώρο. Κάπου άκουσα οτι βάζοντάς το στην αυτόματη, τα δείχνει λίγο πιο φωτεινα και το έχω αφήσει ετσι..
  6. Και εγώ αυτό σκέφτηκα και μετά να πάω να πάρω το 10!
  7. Σωστό. Εγώ συνήθως το φορτίζω απο 25% - 85% πανω κατω γιατι κάπου ειχα διαβάσει οτι είναι καλύτερο για την λειτουργία της μπαταρίας σε βάθος χρόνου..
  8. Επανέρχομαι. Κατα την διάρκεια της φόρτισης έφτασε μέχρι 44 βαθμούς. Βέβαια δεν ξερω κατα πόσο η εφαρμογή ''ampere'' ειναι σωστή γιατι χτες το βραδυ το είχα διπλα μουτο κιν (χωρίς να το φορτίζω και έδειχνε 41 βαθμούς. Η διαφορά είναι πως το βράδυ ηταν δροσερο ενω οταν το φορτιζα ηταν ζεστο. Τι να πω, μπορει να το προκαλει το fast charging
  9. Κατέβασα την εφαρμογή ''ampere'' οπότε στην επομενη φόρτιση θα δούμε (τώρα που δεν το φορτίζω λέει 33 βαθμούς, αλλά δεν είναι ζεστό. το φορτίζω με τον fast charge φορτιστή, αυτόν που είχε στο κουτί..
  10. Πολύ ζεστό το κινητό όταν το φορτίζω. Και είναι ακομα Μάιος..
  11. Φίλε polydor κανα βιντεάκι ή καμιά φωτογραφία να δούμε?
  12. Ααααα τώρα σε έπιασα. Σε ευχαριστώ!
  13. Δεν θέλω να έχει αυτόματη φωτεινότητα, δεν το έχω ενεργό απο την γραμμή εργαλείων. Εκτός αν λες κάπου αλλου..
  14. Καλά εννοείται, αστειευόμενος το είπα! Μάλλον αυτό που λες θα είναι. Αλλά συμβαίνει οταν έγώ ενεργοποιώ την εξοικονόμηση ενέργειας, όταν πατάω ''βελτιστοποίηση'' ή και στα δυο?
  15. Καλημέρα παρέα του mi 9 lite! Έχω παρατηρήσει στο κινητό οτι κάποιες φορές παίρνει πρωτοβουλίες! Δηλαδή κάποιες φορές μπαίνει μόνη της η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας και η δόνηση στα πλήκτρα βγαίνει εντελώς, ενω έχω βάλει να είναι ''χαμηλη' (αυτά γίνονται ταυτόχρονα)'. Συμβαίνει σε κανένανα απο εσάς?
  16. Μπορεί κρατώντας την μέχρι να μπορεί να μετακινηθεί και τότε την σέρνεις προς τα πάνω προς το ''διαγραφή'', σαν τις εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως όχι, είναι αυτόματο
  17. Δεν ξέρω ρε παιδιά. Εγώ γενικά απο την στιγμή που το πήρα, μου βγάζει μια μέρα ανετα, με περίπου 2 ώρες βιντεοκλήση μέσω viber κάθε μερα. Δεν ξέρω αν ειναι πολύ ή λίγο αυτό, γενικά με όσα ακούω για την μπαταρία του. Και εγώ δεν το έχω ανοιχτό πάντα το aod. Το έχω ξαναπεί, το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε επιλογή να ανοίγει και να μένει ανοιχτό όταν έρχονται ειδοποιήσεις, μέχρι να τις δω.
  18. στις ρυθμίσεις στο always on display, στο ''προβολή αντικειμένων'' έχει την επιλογή ανοιχτό πάντα
  19. Και πριν υπήρχε η δυνατότητα να μένει μόνιμα. Το θέμα είναι να υπάρξει επιλογή να μένει μόνιμα, όταν έχεις ειδοποιήσεις..
  20. Και εγώ το μπλέ έχω φίλε μου (προέρχομαι απο mi5 λευκό) και είναι μια χαρά. Πολύ όμορφο
  21. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Απλά νόμιζα οτι μπορούσα με αυτό να κάνω την οθόνη να έμενε ανοιχτή όσο φορτίζει και οτι θα έδειχνε συνεχώς την εικόνα της φόρτισης..
  22. ρε παιδιά, είχα βρει κάπου επιλογή να μένει ανοιχτή η οθόνη όσο φορτίζει και τώρα το ψάχν και δεν το βρίσκω. Αν το 'χετε γρήγορο, βοηθήστε. Αλλιώς θα το βρώ κάποια στιγμή ελπίζω..!
  23. Εγώ το μπλέ 64gb απο ''globalphone'' 232€
×
×
  • Create New...