camelakos2 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Απο σήμερα 1/11 ξεκινησε το Apple tv +. Οσοι εχουν αγορασει νεα συσκευη (πχ iPhone 11 κτλ), εχουν δικαίωμα ενος ετους δωρεαν συνδρομη. Μπαινεις στην εφαρμογή της Apple tv στο κινητο, σκρολαρεις προς τα κατω και καπου εμφανιζεται η δωρεάν ετησια συνδρομή. Φυσικά το βλέπεις και σε smart tv αν εχεις Apple tv box. Εγω το ενεργοποιησα. Σημειωση: Εχει ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υπότιτλους. Φιλε μου σε ευχαριστω για την ενημερωση, το ειχα ξεχασει εντελως και μολις το ενεργοποιησα και εγω, 1 χρονος τσαμπε δεν μας χαλασε καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Σε μενα υπαρχει μονο η 7 ημερων δωρεαν θεαση. Εχω το 11 αγορασμενο τελος σεπτεμβριου. Κατέβα λίγο πιο κάτω και πάτησε στο εικονίδιο που λέει "ανακάλυψε το" και εκεί μέσα θα στο γράφει. Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Σε μενα υπαρχει μονο η 7 ημερων δωρεαν θεαση. Εχω το 11 αγορασμενο τελος σεπτεμβριου. 7ήμερη θέαση έχει το Smithsonian channel+. Πρέπει να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο του Apple TV+ για την ετήσια δωρεάν θέαση. Επίσης, διαβάστε εδώ: https://www.theverge.com/2019/11/1/20943286/apple-tv-plus-free-trial-one-year-new-devices-cancel-auto-renew-how-to https://offers.appletvapp.apple/ Edited November 3, 2019 by brownie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Έκανα τη χαζομάρα και ακύρωσα τη συνδρομή, βλέπεις τώρα διάβασα το άρθρο του verge... Τώρα είδα κάτι ταινίες που είναι με χρ3ωση, αυτές θα ήταν χωρίς; Να την ενεργοποιήσω πάλι; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Ορισμένα από Τα εικονίδια σε safari /favorites δεν εμφανίζονται . Ενώ όταν μια σελίδα Ίντερνετ , πηγαίνεις την πρώτη φορά να την επεξεργαστείς , εμφανίζετε το εικονίδιο της κανονικά , μετά την αποθήκευση ,φαίνεται μόνο το αρχικό γράμμα της. Δεν είναι κάτι σοβαρό , βοηθάει όμως στον άμεσο εντοπισμό και επιλογή των αγαπημένων. Έχει βρει κανένας λύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Έκανα τη χαζομάρα και ακύρωσα τη συνδρομή, βλέπεις τώρα διάβασα το άρθρο του verge... Τώρα είδα κάτι ταινίες που είναι με χρ3ωση, αυτές θα ήταν χωρίς; Να την ενεργοποιήσω πάλι; Κι εγώ βλέπω ότι οι ταινίες είναι με χρέωση, ενώ οι σειρές είναι δωρεάν. Περίεργο... Το Verge λέει «Try to opt out of the auto-renewal, and your free trial will instantly end, with no way to get whatever months you have left of the free trial back.» Οπότε μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να την ενεργοποιήσεις πάλι δωρεάν. Edited November 3, 2019 by brownie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Όχι, το Apple TV+ Λήγει το 2020 κανονικά... Απλά περίμενα να είναι όπως το Netflix, όπου ΟΛΑ είναι μέσα στο πακέτο... Μόλος δοκίμασα, μπορώ να την ενεργοποιήσω πάλι. Edited November 3, 2019 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Ρε παιδιά πιο δωρεάν λέτε ; Μια ταινία για να νοικιαστεί θέλει 5 ευρώ το μινιμουμ. Από σειρές ελάχιστες. Μέρα με τη νύχτα σε σχέση με Netflix. Ούτε για πλάκα δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 παιδια εχετε να προτεινετε τζαμακι για μπροστινη οθονη? δεν θελε να καλυπτει τους σενσορες ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Υπαρχουν μπολικα στο Internet,ειδικα αν πας και σε ψιλο γνωστες μαρκες. Για παραδειγμα η Spigen βγαζει τζαμακια τα οποια καλυπτουν ειτε ολη την οθονη,ειτε ολη εκτος απο τους αισθητηρες https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn/m/11647/Spigen.html?from=catspan&keyphrase=11+pro+max&o=11+pro+max+spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 παιδια εχετε να προτεινετε τζαμακι για μπροστινη οθονη? δεν θελε να καλυπτει τους σενσορες ομως. Belkin δαγκωτο! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ακόμα περιμένω από Γερμανό... Διαθεσιμότητα πότε θα ομαλοποιηθει; Γνωρίζουμε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ειχε ακουστει για τωρα αρχες του μηνα αλλα απο οτι θυμαμαι εσυ πρεπει να περιμενεις απο Σεπτεμβριο. Μιλα οπως εισαι με τον Γερμανο,γιατι οπως ειχα γραψει και εγω πιο πισω ειχα τρεχαματα μαζι τους με το απλο 11ρι,για το οποιο δεν με ειδοποιησαν ποτε αλλα και για την δωρεαν θηκη,που στο καταστημα οταν πηγα να την παρω μου λεγανε οτι δεν εχουν ιδεα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Belkin δαγκωτο! Συμφωνώ αλλά εγώ δεν μπορώ να το βάλω σωστά. Τώρα έχω βάλει ένα με 6 ευρώ κει είναι πολύ χάλια. Περιμένω όταν πάω river west να μου βάλουν ένα όπως είχα βάλει στο Χ και ήταν τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Συμφωνώ αλλά εγώ δεν μπορώ να το βάλω σωστά. Τώρα έχω βάλει ένα με 6 ευρώ κει είναι πολύ χάλια. Περιμένω όταν πάω river west να μου βάλουν ένα όπως είχα βάλει στο Χ και ήταν τέλειο. προστατευει απο πτωσεις? ή ειναι μονο για γρατσουνιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 προστατευει απο πτωσεις? ή ειναι μονο για γρατσουνιες? δεν ξέρω για πτώση, δεν μου έτυχε ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 προστατευει απο πτωσεις? ή ειναι μονο για γρατσουνιες? Εξαρτάται την πτώση. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που κανένα τζάμι δε σώζει την κατάσταση. Ωστόσο μια προστασία την παρέχει σίγουρα σε σχέση με χωρίς αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Συμφωνώ αλλά εγώ δεν μπορώ να το βάλω σωστά. Τώρα έχω βάλει ένα με 6 ευρώ κει είναι πολύ χάλια. Περιμένω όταν πάω river west να μου βάλουν ένα όπως είχα βάλει στο Χ και ήταν τέλειο. Δεν μπορείς να πας σε istorm να το βάλουν αυτοί με το μηχάνημα ; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Πάντως εγώ σε ένα 6αρι που είχα βάλει της Belkin στο istorm αποδείχτηκε σωτήριο γιατί έσκασε σαν καρπούζι σε πάτωμα με πέτρες από δυο μέτρα ύψος με την οθόνη και δεν έπαθε τίποτα Φυσικά το τζαμάκι ράγισε αλλά η οθόνη τίποτα απολύτως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Δεν μπορείς να πας σε istorm να το βάλουν αυτοί με το μηχάνημα ; Θα πάω αυτές τις μέρες και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 WiFi calling σε Vodafone πως ενεργοποιείται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Θα πάω αυτές τις μέρες και θα σας ενημερώσω. Έβαλα το συγκεκριμένο σε Apple store και είμαι πολύ ευχαριστημένος Μανώλη . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Παιδιά να ρωτήσω κάτι : στο iPhone 11 pro max μου αγορασμένο από πλαίσιο βλέπω ότι γράφει στην απόδειξη κάτω από τη συσκευή ότι έρχεται με ένα χρόνο εγγύηση. Δεν θα έπρεπε να είναι 2; Γιατί γράφει ένα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Αν το εχεις αγορασει με τιμολογιο ισχυει η εγγυηση του κατασκευαστη που στην περιπτωση μας ειναι 1χρονος εγγυηση λογω Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Παιδιά να ρωτήσω κάτι : στο iPhone 11 pro max μου αγορασμένο από πλαίσιο βλέπω ότι γράφει στην απόδειξη κάτω από τη συσκευή ότι έρχεται με ένα χρόνο εγγύηση. Δεν θα έπρεπε να είναι 2; Γιατί γράφει ένα ; Όπως είπε και ο Fulgore1, Αν το πήρες με τιμολόγιο (άρα ως επαγγελματίας) δεν καλύπτεσαι από τον νόμο για τους καταναλωτές. Οποτε πας στη μονοετή εγγύηση της Apple ως κατασκευαστή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts