Jump to content

camelakos2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by camelakos2

  1. Ειλικρινα μην ασχολειστε με την ενδειξη υγειας της μπαταριας. Γινεται ψυχαναγκαστικο στο τελος. Χαρειτε την κινηταρα σας στο τερμα, τα εχω ολα ανοιχτα συνεχεια, 5g, gps, bluetooth, ανανεωση στο υποβαθρο, τα παντα ολα, σκυλι δεν καταλαβαινει τιποτα. Με τοσα χρηματα που δωσαμε ολοι μας, αν μη τι αλλο λιωσιμο!
  2. Το εχω 5 μερες με full χρηση 4G, Netflix, social, email, κλησεις και απλα δεν λεει να τελειωσει η μπαταρια με τιποτα, δεν το εχω ξανα ζησει οχι μονο σε iPhone αλλα σε κανενα κινητο που ειχα πριν το 11 Pro Max, απλα απιστευτη εμπειρια η συσκευη αυτη, σε καθε τι.
  3. Δεν ξερω πως ειναι το 7αρι plus, αλλα μπορω να σου πω οτι το 11 Pro Max που εχω στην κατοχη μου ειναι απλα ετη φωτος μπροστα απο οποια ναυαρχιδα εχει περασει απο τα χερια μου, απλα δεν υπαρχει το συγκεκριμενο κινητο, δεν εχω αποψη για το 11 Pro η το απλο 11 αλλα απο το 7 σιγουρα θα ειναι τεραστια αναβαθμιση.
  4. Φιλε μου σε ευχαριστω για την ενημερωση, το ειχα ξεχασει εντελως και μολις το ενεργοποιησα και εγω, 1 χρονος τσαμπε δεν μας χαλασε καθολου!
  5. Νομιζω για recovery mode στο Lenovo K3 Note ειναι Volume Up + Volume Down + Power Button μαζι. Εκτος αν εχεις ηδη περασμενο το twrp αλλα δοκιμασε το, αν δεν παει τοτε πρεπει να κανεις flash stock rom.
  6. Ειπα να αναθαθμισω καπως και να παρω ενα κινητο καλυτερο απο ολα οσα ειχα τοσα χρονια, δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης, απλα πραγματακια κανω, απλα βλεπω οτι το συγκεκριμενο ενω εχει δυνατοτητα VoLTE, δεν υπαρχει επιλογη για ενεργοποιηση, τωρα το τηλεφωνο μου ειναι μεσα στην εγγυηση ακομα για 1 χρονο και, ψαχνοντας βρηκα κατι με india ota να περαστει μεσω flash απο official recovery, αλλα δεν δουλευει καθως θελει να εχεις μια αλλη stock rom εκδοση μεσα στο κινητο, την οποια δεν εχω, αν "φλασαρω καποια αλλη που δινουν official παντα, για να μπορεσω μετα να περασω το india ota, για το VoLTE, θα χασω την εγγυηση μου? Ειναι τοσο απαραιτητο το VoLTE σε μια τελικη? Με Cosmote ειμαι. Edit: Το εκανα το βημα, και ολα καλα, εχει πλεον δυνατοτητα VoLTE το κινητο.
×
×
  • Create New...