JIMBOAthens Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ομάδα καλημέρα και καλό μήνα / πρώτη φορά που λέω ότι η γνήσια θήκη τα έβγαλε τα λεφτά της γιατί το πέσιμο ήταν μεγάλο. Πολλά τα σκαλοπάτια / πολλά τα μέτρα. Λοιπόν αφού η θήκη την άκουσε ( και μόνο η θήκη ) τι να πάρω που να είναι σαν την γνήσια, αρκεί να μην είναι θεό - χοντρή. Μετά από τέτοιο crash test και σκέφτεσαι κάποια άλλη? Ξανά την γνήσια με κλειστά τα μάτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2000 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ομάδα καλημέρα και καλό μήνα / πρώτη φορά που λέω ότι η γνήσια θήκη τα έβγαλε τα λεφτά της γιατί το πέσιμο ήταν μεγάλο. Πολλά τα σκαλοπάτια / πολλά τα μέτρα. Λοιπόν αφού η θήκη την άκουσε ( και μόνο η θήκη ) τι να πάρω που να είναι σαν την γνήσια, αρκεί να μην είναι θεό - χοντρή. Συγκεκριμένα ποια θήκη; Αν μπορεις, στείλε ενα link Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Από τα leak και μόνο έχω αρχίσει και ζαχαρωνω το S11 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Από τα leak και μόνο έχω αρχίσει και ζαχαρωνω το S11 plus Ειδικά πίσω οι κάμερες δεν έχουν καμία απολύτως ομοιότητα με τα iPhone... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Από τα leak και μόνο έχω αρχίσει και ζαχαρωνω το S11 plus Πολυ σχετικο το εν λογω post με το παρον θεμα :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Συγκεκριμένα ποια θήκη; Αν μπορεις, στείλε ενα link Sent from my iPhone using Tapatalk Κώστα εάν αναφέρεσαι σε ποια είναι η θήκη που έχω και την άκουσε η γνήσια η δερμάτινη. Δεν έχω δει γενικά κάτι γι αυτό και ζήτησα αν υπάρχει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Από τα leak και μόνο έχω αρχίσει και ζαχαρωνω το S11 plus Ναι φίλε σε καταλαβαίνω. Δεν το iphone 11 pro για σένα. Είσαι της βλατούσας εσύ. Σημείωση : Βλατούσα λέμε εμείς οι γιδοβοσκοί με τα iPhone στην Κρήτη της μεγάλες κατσαρίδες που πετάνε. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Ομάδα καλημέρα και καλό μήνα / πρώτη φορά που λέω ότι η γνήσια θήκη τα έβγαλε τα λεφτά της γιατί το πέσιμο ήταν μεγάλο. Πολλά τα σκαλοπάτια / πολλά τα μέτρα. Λοιπόν αφού η θήκη την άκουσε ( και μόνο η θήκη ) τι να πάρω που να είναι σαν την γνήσια, αρκεί να μην είναι θεό - χοντρή. Γενικα η γνησια θηκη της Apple(δεν ξερω βεβαια σε ποια απο ολες αναφερεσαι)δεν ειναι οτι το καλυτερο απο πλευρας προστασιας για τα χρηματα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Νέος κάτοχος pro max και στις δύο μέρες που το έχω στην κατοχή μου δηλώνω ενθουσιασμένος από όλα... Παρεπιπτόντως, την Τρίτη πρωί το παρήγγειλα στο eshop του Γερμανού και Τετάρτη το είχα στα χέρια μου... τόσο γρήγορα. Ενεργοποίησα και την esim και το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο κλήσης στην κάρτα esim (COSMOTE) από την κάρτα sim (VODAFONE). Δηλαδή διαφοροποίηση στον ήχο κλήσης, όχι μεταξύ των επαφών, αλλά ανάλογα σε ποιο τηλέφωνο καλεί κάποιος. Δεν μπορείς. Τουλάχιστον ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Έβαλα και εγώ την esim Αλλά έχω απορία : αν κάνω φορματ η αλλάξω κινητό πχ σε άλλο IPHONE τι γίνεται ρε παιδιά ; Πως ενεργοποιώ πάλι το νούμερο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Έβαλα και εγώ την esim Αλλά έχω απορία : αν κάνω φορματ η αλλάξω κινητό πχ σε άλλο IPHONE τι γίνεται ρε παιδιά ; Πως ενεργοποιώ πάλι το νούμερο ;; Τότε θα χρειαστεί νέο e-sim barcode φυσικά με το νούμερό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Τότε θα χρειαστεί νέο e-sim barcode φυσικά με το νούμερό σου... Δηλαδή αλλά 10 ευρώ ; έλεος πολύ κακός την πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Αυτό που έχετε πάρει κάποιοι 1300€ συσκευή αλλά σας κακοφαίνεται το δεκάρικο της esim είναι σαν τις BMW X6 και τα Audi Q7 παρκαρισμένα με τη μια πλευρά πάνω στο πεζοδρόμιο για να μην πληρώσουν 5-10€ πάρκινγκ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Ε καλα εχουμε δει και χειροτερα με τις θηκες των 2-3ευρω απο aliexpress :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Αυτό που έχετε πάρει κάποιοι 1300€ συσκευή αλλά σας κακοφαίνεται το δεκάρικο της esim είναι σαν τις BMW X6 και τα Audi Q7 παρκαρισμένα με τη μια πλευρά πάνω στο πεζοδρόμιο για να μην πληρώσουν 5-10€ πάρκινγκ. Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί πρέπει κάποιος που αλλάζει συσκευή δηλαδή να πετάει τα 10ρικα έτσι στους νταβατζηδες? Και οι θήκες ναι ποιος ο λόγος να δώσεις 50€ και να χαλάσει σε ένα χρόνο Εγώ παίρνω πολύ καλύτερες με 3€ Για την συσκευή κρίνω ότι πρέπει να δώσω 700€ Για ακουστικά κρίνω ότι πρέπει να δώσω 50€ Για θήκη 3€ Για αμάξι 7.000€ Όσα θέλει ο καθένας δινει δεν κατάλαβα πως συνδυάζεται ότι έδωσες 1000€ για κινητό και πρέπει να δώσεις και αλλά 1000€ για θήκες τζάμια ακουστικά και φορτιστές και esim Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Εννοείται αυτό. Συσκευή αγόρασα εις όχι τα παρελκόμενα.. Αυτά ότι πιο οικονομικό υπάρχει και είναι εξίσου καλό η καλύτερο. Θήκες original μόνο κοροϊδία είναι και δεν προστατεύουν. Κάτι ακουστικά των 300€ ούτε για αστείο αφού τη δουλειά σου την κανείς με το 1/3.. Και εννοείται ψάχνω να παρκάρω από το να δίνω στον κάθε ένα από ένα πακέτο τσιγάρα και ας είναι καλό το αμάξι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κάποιοι εδώ πεταγεστε χωρίς κάτι να πείτε κάτι ουσιαστικό απλά και μόνο για να χαλάτε το θέμα και να τρολαρετε. Τι σχέση έχει αν πήρα ένα κινητό 1000+ σημαίνει ότι είμαι λεφτάς και χαλιεστε που σκέφτομαι τα 10 ευρώ ; Δικά μου λεφτά είναι τα πετάω όπου θέλω και δεν ρώτησα την άδεια και τη γνώμη σας. Αν θέλω πάω και παίρνω θήκη με 3 ευρώ , αν θέλω παίρνω και θήκη 100 ευρώ . Εγώ ρώτησα για το αν μπορώ αν αλλάξω κινητό η κάνω φορματ να έχω πάλι esim στο Ίδιο η επόμενο IPhone πχ χωρίς να χρειάζεται Να πηγαίνω να ξανά αγοράζω esim πληρώνοντας 10 ευρώ (τα οποία δικαίωμα μου είναι να θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να τα πληρώσω πάλι ασχέτως αν έχω η δεν έχω λεφτά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Έβαλα και εγώ την esim Αλλά έχω απορία : αν κάνω φορματ η αλλάξω κινητό πχ σε άλλο IPHONE τι γίνεται ρε παιδιά ; Πως ενεργοποιώ πάλι το νούμερο ;; Αν κάνεις φορματ θα σε ρωτήσει πριν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Αν κάνεις φορματ θα σε ρωτήσει πριν. Ωραίος! Ξεκαθάρισε το τοπίο γιατί το είχα και εγώ με ερωτηματικό. :up: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 (edited) Χαχα βγήκαν όλοι οι μύστες. Δώσαμε 1300 για το Pro Max αλλα το ψάχνουμε με εναλλακτικές θήκες, ακουστικά, sim και δεν ξέρω τι άλλο. Προγραμμα με αρκετά data παίζει ή το ζούμε μόνο στα WiFi της καφετέριας; Εγώ λέω πως την ίδια δουλίτσα κάνουμε με Xiaomi αντί για iphone. Τι, όχι; Αγάπη μόνο. Over and out Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 3, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 (edited) Ειρήνη ημίν...τα αξεσουάρ ειδικά στο iPhone με τόση πληθώρα επιλογών, με λίγη απροσεξία μπορούν να φτάσουν και το 1/4 της αξίας της συσκευής... Εγώ πχ ήδη έφτασα τα 55€ σε 20 ημερών συσκευή, δηλαδή 10€ η esim, δύο θήκες στα 28€, και 17€ έναν quick charge φορτιστή για τις δύσκολες ώρες. Κι μάλλον θα χρειαστώ κι έξτρα χρήματα για καλώδιο γιατί αυτό που έχω ήδη ενώ υποστηρίζει το usb-c pd πρωτόκολλο, μάλλον δε συνεργάζεται με τον φορτιστή που αγόρασα. Πήγα να γλιτώσω τα λεφτά του αυθεντικού Apple αλλά μάλλον παραπάνω θα δώσω τελικά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited December 3, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κάποιοι εδώ πεταγεστε χωρίς κάτι να πείτε κάτι ουσιαστικό απλά και μόνο για να χαλάτε το θέμα και να τρολαρετε. Τι σχέση έχει αν πήρα ένα κινητό 1000+ σημαίνει ότι είμαι λεφτάς και χαλιεστε που σκέφτομαι τα 10 ευρώ ; Δικά μου λεφτά είναι τα πετάω όπου θέλω και δεν ρώτησα την άδεια και τη γνώμη σας. Αν θέλω πάω και παίρνω θήκη με 3 ευρώ , αν θέλω παίρνω και θήκη 100 ευρώ . Εγώ ρώτησα για το αν μπορώ αν αλλάξω κινητό η κάνω φορματ να έχω πάλι esim στο Ίδιο η επόμενο IPhone πχ χωρίς να χρειάζεται Να πηγαίνω να ξανά αγοράζω esim πληρώνοντας 10 ευρώ (τα οποία δικαίωμα μου είναι να θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να τα πληρώσω πάλι ασχέτως αν έχω η δεν έχω λεφτά) Αν είναι να πληρώνεις συνέχεια την esim που αγόρασες τότε ποιος ο λόγος; Το λέω επειδή είπαν πιο πάνω ότι κάθε φορά θέλεις 10€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Αν σου χρειάζεται δεύτερος αριθμός.. Τώρα αν την πήρες απλά για να λες ότι έχεις esim πολύ κακός της πήρες εξ αρχής Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Γιατί πρέπει κάποιος που αλλάζει συσκευή δηλαδή να πετάει τα 10ρικα έτσι στους νταβατζηδες? Και οι θήκες ναι ποιος ο λόγος να δώσεις 50€ και να χαλάσει σε ένα χρόνο Εγώ παίρνω πολύ καλύτερες με 3€ Ποιος μιλησε οτι μονο οι θηκες των 50ευρω αξιζουν(βασικα ποιος τις ανεφερε ουτως ή αλλως) και επισης ποιος ειπε οτι οι θηκες των 50ευρω χαλανε πανω στον χρονο?Μου διαφευγει κατι? Οσο για τις καλυτερες θηκες με 3ευρω,κυριολεκτικα ασχολιαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Γιατί πρέπει κάποιος που αλλάζει συσκευή δηλαδή να πετάει τα 10ρικα έτσι στους νταβατζηδες? Και οι θήκες ναι ποιος ο λόγος να δώσεις 50€ και να χαλάσει σε ένα χρόνο Εγώ παίρνω πολύ καλύτερες με 3€ Για την συσκευή κρίνω ότι πρέπει να δώσω 700€ Για ακουστικά κρίνω ότι πρέπει να δώσω 50€ Για θήκη 3€ Για αμάξι 7.000€ Όσα θέλει ο καθένας δινει δεν κατάλαβα πως συνδυάζεται ότι έδωσες 1000€ για κινητό και πρέπει να δώσεις και αλλά 1000€ για θήκες τζάμια ακουστικά και φορτιστές και esim Εγώ κάθε Κυριακή το πασαλείβω με αλευρόκολα και μου βγάζει όλη την εβδομάδα άνετα και με πολύ ασφάλεια σε τυχόν πεσίμαρα. Οπότε γλειτώνω και τα 3 €. Για ακουστικά airpods που εννοείς ούτε για πλάκα. Έχω ένα πιριάλι και οπότε με καλούν το βάζω από την φαρδιά πλευρά πάνω στο ακουστικό και από την λεπτή μέσα στο αυτί μου και άκου τζάμι και πεντακάθαρα. Το πιριάλι είναι πλαστικό και κάνει 1,5€. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts