Jump to content

kostas2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kostas2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγκεκριμένα ποια θήκη; Αν μπορεις, στείλε ενα link Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Μια ερώτηση παιδια. Σε iPhone συγκεκριμένα, αν πχ θελεις να κανεις restore και setup as new, ή οταν κανεις update του iOS μεσω iTunes (οχι OTA) και στήσιμο απο την αρχή πρεπει να βγάζεις κάθε φορα νέο QR Code για την esim; Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Ποια καταστήματα προσφέρουν DOA 7 ημερών σε iPhone;
  4. Παιδιά οι περισσότεροι απο ποια καταστήματα το έχετε αγοράσει; Ποιες αλυσιδες εχουν την μεγαλύτερη διαθεσιμότητα;
  5. Παιδιά πότε πιστεύετε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την διαθεσιμότητα; Να το βρούμε και εμείς που δεν έχουμε κάνει προπαραγγελία διαθέσιμο επιτέλους!
  6. Έχει παρατηρήσει κανείς προβλημα στο δίκτυο κινητής αυτές τις μέρες; Οταν παιρνω/με παίρνουν τηλέφωνο δεν ακουγεται τιποτα.
  7. Δηλαδή εννοείς να χρησιμοποιώ και τους 2 αριθμούς, μόνο μέσω της esim χωρις να εχω μεσα στο κινητό φυσική κάρτα sim;
  8. Ναι κατάλαβα. Άρα έιναι εφικτό να γίνει και αυτό που επιθυμώ εγω. Γενικά με τη χρήση της esim είσαι ευχαριστημένος; Υπάρχουν προβλήματα, ή λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί;
  9. Καλημέρα παιδιά! Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με το πως λειτουργεί η esim διότι εχω μπερδευτεί. Έστω ότι εχω έναν αριθμό στη Cosmote και λόγω συχνών ταξιδιών στο εξωτερικό, επιθυμώ να πάρω έναν αριθμό απο ξένο πάροχο. Δηλαδή να εχω 2 αριθμούς, έναν ελληνικό και ενα ξένο (διαφορετικοί πάροχοι) με τη βοήθεια της esim. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί; Για να λειτουργήσει η esim πρέπει να ειναι και οι 2 αριθμοί σε έναν πάροχο κινητής; Ευχαριστώ!
  10. Καλημέρα φίλε μου! Σε ευχαριστώ πολυ για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση σου! Οποτε οπως κατάλαβα, ολα τα καινούργια power bank εχουν πάνω κυκλώματα ασφαλείας που αποτρέπουν απο το να δημιουργηθεί καποια βλάβη στη συσκευή. Εχω το iPhone X, εχεις να μου προτεινεις κάποιο power bank αξιόπιστο και καλό στα 10.000 mAh;
  11. Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω, θα ήθελα να κανω μια σχετική ερώτηση. Κατα την αγορά ένος power bank, κοιτάμε μονο το τι χωρητικότητα επιθυμούμε να εχει (πχ 10.000 mAh), η πρεπει να γνωρίζουμε και ποσα volt βγάζει έξοδο; Να ειναι τα ίδια με του φορτιστή της συσκευής μας. Δηλαδή απο την τάση που βγάζει κλπ, μπορει να δημιουργήσει προβλημα στη συσκευή; Εσείς στο power bank χρησιμοποιείτε το δικό του καλωδιο, η το αυθεντικο του κινητού για την φόρτιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  12. Καλημέρα σε όλους! Τελικά έκανα την παραγγελία απο μαγαζί στο Skroutz. Μέχρι τέλος της εβδομάδας λογικά θα το έχω στα χέρια μου. Θα το περιεργαστώ και σύντομα θα έχετε εντυπώσεις μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας και τις προτάσεις αγοράς που μου δώσατε! Μια τελευταία ερώτηση. Σχετικά με τις μπαταρίες και τη χρήση του ασυρμάτου.. τι ειναι το πιο ιδανικό ας πούμε για να παραμείνει η αυτονομία του σε καλη κατασταση; Να το εχω όσο περισσότερο στη βάση (δλδ να φορτίζει συνεχώς), να το βάζω οταν θα μου δείχνει ειδοποίηση για φόρτιση; Να το αφήνω να ξεφορτιζει τελείως και μετά να το βάζω; Τι πιστεύετε; (Φυσικά ενα απλό τηλέφωνο ειναι και για να μας εξυπηρετήσει το αγοράζουμε θα μου πείτε οποτε χρησιμοποίησε το οπως θελεις χωρις καν να τα σκεφτεσαι αυτα, αλλα κουβέντα να γίνετε...)
  13. Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ ολους για τις κατατοπιστικές απαντησεις! Θα παρω αυτο που μου προτείνατε.. το Panasonic KX-TG6811 και θα σας πω εντυπώσεις. Κάποιες επιπλέον απορίες: 1) Παιζει ρόλο απο ποιο μαγαζι θα το παρω και τι εισαγωγής για να εχει Ελληνικό menu; (Π.χ απο εδω: https://www.e-shop.gr/panasonic-kx-tg-6811-black-gr-p-TEL.002161 ). 2) Οι καταχωρήσεις αριθμών στη μνήμη γίνονται με ελληνικούς χαρακτήρες; 3) Σκέφτομαι να αλλάξω τις μπαταρίες που θα εχει μαζι του και να βάλω αυτες εδω: https://www.skroutz.gr/s/11458523/Panasonic-Eneloop-Dect-AAA-750mAh-2τμχ.html Ειναι ιδανικές; Θα προτείνατε κάποιες καλύτερες;
  14. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα ασύρματο τηλέφωνο για το σπίτι. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι καλό με μέγιστο budget τα 60€. Κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θα επιθυμούσα να εχει, είναι: 1) Καλή μπαταρία (Δηλαδή να μη χρειάζεται αρκετά συχνά φόρτιση και να φορτίζει όσο πιο γρήγορα γίνετε). 2) Ανοιχτή ακρόαση. 3) Δυνατό και καθαρό ήχο. 4) Καλή εμβέλεια. 5) Λειτουργία ECO (Αν ειναι εφικτό). Σχετικα με μεγάλη οθόνη, έγχρωμη κλπ.. δεν με ενδιαφέρει και τοσο πολυ. Ναι μεν να εχει να βλεπω ποιος παίρνει αλλα μεχρι εκει, οχι κατι το τρομερό. Τα παραπάνω κριτήρια όσο γίνεται να πληροί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  15. Γειά σας παιδιά! Έχω μια απορία... Είδα στο manual του p3300 οτι το SAR είναι 1.1 mW/g @10g Τι ακριβώς ενοούν με το "στα 10 γραμμάρια", γιατι αυτό δεν έχει τύχει να το δω σε κάποια άλλη μάρκα... Ευχαριστώ!!! :)
×
×
  • Create New...