spiliot Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Παιδιά δουλεύει σε κανέναν το Google lens? Πάντα λέει σύντομα διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Παιδιά δουλεύει σε κανέναν το Google lens? Πάντα λέει σύντομα διαθέσιμο... Εμένα το google lens δουλεύει κανονικά απο την πρώτη στιγμή που πήρα το κινητό.. Επίσης μετά την αναβάθμιση έχει δίκιο ο φίλος βελτιώθηκε πάρα πολύ το δαχτυλικο αποτύπωμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Κ σε μένα δουλεύει άψογα το gl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Εκτος απο παρακολουθηση τι κακο μπορουν παραπανω να κανουν με το dns? Το ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα τι κανει το dns. Αν ειναι μονο για παρακολουθηση ζαμαν φου αφου ειδικα η google ξερει και τι εσωρουχο φοραμε ας ξερουν και οι ρωσσοι.αφου δεν μπορουμε να το αποφυγουμε ..... Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση. To DNS ειναι η υπηρεσια που μεταφράζει τις διευθύνσεις IP όπως η http://173.194.77.104 σε διευθύνσεις με πραγματικές λέξεις, πχ google.com. Οποτε η εταιρία που παρεχει τετοιες υπηρεσιες ειναι σε θεση να γνωριζει ολο το ιστορικο σου, τι σελιδες εχεις επισκεφτει, ποτε κλπ. Περα απο αυτο, οι DNS servers εχουν διαφορές σε ταχυτητα, με συνεπεια με καποιους να εχεις πιο γρηγορο browsing, και στις υπηρεσιες που παρεχουν, προστασια απο ιους, μπλοκαρισμα διαφημισεων, υποπτων σελιδων κλπ Πηρα και γω το update του Δεκεμβριου, οντως το δακτυλικο εχει βελτιωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση. To DNS ειναι η υπηρεσια που μεταφράζει τις διευθύνσεις IP όπως η http://173.194.77.104 σε διευθύνσεις με πραγματικές λέξεις, πχ google.com. Οποτε η εταιρία που παρεχει τετοιες υπηρεσιες ειναι σε θεση να γνωριζει ολο το ιστορικο σου, τι σελιδες εχεις επισκεφτει, ποτε κλπ. Περα απο αυτο, οι DNS servers εχουν διαφορές σε ταχυτητα, με συνεπεια με καποιους να εχεις πιο γρηγορο browsing, και στις υπηρεσιες που παρεχουν, προστασια απο ιους, μπλοκαρισμα διαφημισεων, υποπτων σελιδων κλπ Πηρα και γω το update του Δεκεμβριου, οντως το δακτυλικο εχει βελτιωθει Ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτο σημαινει παρακωλουθηση. Δυστυχως την παρακωλουθηση δεν την αποφευγουμε αυτο ειπα. Αν δεν ειναι οι ρωσσοι θα ειναι οι κινεζοι τα αμερικανα κτλ κτλ. . Οι παντες παρακωλουθουν τα παντα. Ξεχασα να αναφερω και τους γερμανους. Ειναι αποδεδειγμενο οτι οι νεοναζι ηδη παρακωλουθουν τα παντα μεσω του ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Νομιζω οτι το τηλεφωνο ειναι αρκετα πιο γρηγορο η ειναι η ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Σε σχέση με τον πόκο επειδή το είχα και εγώ το κινητό σου φαίνεται αρκετά πιο αργό το Α3? Με έχει πιάσει η μλκ της αλλαγής για κάτι μ καλύτερα specs Αρκετά πιο αργό, όχι. Είναι πιο αργό, αφού 665 chip και 4gb ram, αλλά επειδή έχει stock android και μισή ανάλυση, το "σώζει". Είναι πιο ομαλό στα transitions. Μέχρι στιγμής, επειδή έχω αλλάξει διάφορα smartphones (μαζί με στήσιμο συσκευών γνωστών κλπ) , το poco δεν το ακουμπάει κανένα σε ταχύτητα. Ειδικά στα χρήματά του. P.S.: Πολύ σημαντικό η υλοποίηση του os. Το miui 11 είναι πάρα πολύ καλή έκδοση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Αρκετά πιο αργό, όχι. Είναι πιο αργό, αφού 665 chip και 4gb ram, αλλά επειδή έχει stock android και μισή ανάλυση, το "σώζει". Είναι πιο ομαλό στα transitions. Μέχρι στιγμής, επειδή έχω αλλάξει διάφορα smartphones (μαζί με στήσιμο συσκευών γνωστών κλπ) , το poco δεν το ακουμπάει κανένα σε ταχύτητα. Ειδικά στα χρήματά του. P.S.: Πολύ σημαντικό η υλοποίηση του os. Το miui 11 είναι πάρα πολύ καλή έκδοση.Δεν έχεις στήσει μάλλον,κανένα κινητό με OOS ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Off topic, πιστεύετε ότι το poco αξίζει για αγορά; πάμε για 2020 και έχει αρκετό καιρό κυκλοφορίας στην πλάτη του. Από σήμερα μια τριετία την βγάζει; σε ταχύτητα πιθανά κολλήματα; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Off topic, πιστεύετε ότι το poco αξίζει για αγορά; πάμε για 2020 και έχει αρκετό καιρό κυκλοφορίας στην πλάτη του. Από σήμερα μια τριετία την βγάζει; σε ταχύτητα πιθανά κολλήματα; Αν δεν σε χαλάει η οθόνη και το notch μια χαρά συσκευή είναι. Απλά μου φαίνεται λίγο overpriced πλέον. Κοντά 250 δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Off topic, πιστεύετε ότι το poco αξίζει για αγορά; πάμε για 2020 και έχει αρκετό καιρό κυκλοφορίας στην πλάτη του. Από σήμερα μια τριετία την βγάζει; σε ταχύτητα πιθανά κολλήματα;Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό για τα χρήματα που ζητάει ( το πήρα από banggood 230) Ταχύτητα, μπαταρία, Κάμερα gcam για βραδυνές κολλήματα δεν υπάρχουν. Το μόνο που με χαλάει είναι το σεμεδακι. Γιαυτό αν ήταν να πάρω τώρα κινητό αυτό θα ήτανε το xiaomi mi 9 t pro. Εννοείται με το ανάλογο κόστος. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 To θεματακι με το touch lag δεν λύθηκε ποτέ όμως δυστυχώς..Αυτά ευτυχώς δεν υπάρχουν στο Α3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Δεν έχεις στήσει μάλλον,κανένα κινητό με OOS ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, δεν έχω στήσει κανένα. Έχουν γίνει αρκετά overpriced και το oos δε μου αρέσει καθόλου οπτικά. Off topic, πιστεύετε ότι το poco αξίζει για αγορά; πάμε για 2020 και έχει αρκετό καιρό κυκλοφορίας στην πλάτη του. Από σήμερα μια τριετία την βγάζει; σε ταχύτητα πιθανά κολλήματα; Ναι, εννοείται ότι αξίζει. Μπορείς να περίμενεις μέχρι τέλος Ιανουαρίου, που γράφουν ότι μέχρι τότε θα πάρει και android 10, για να δεις τι θέματα μπορεί να παρουσιάσει, αν παρουσιάσει. To θεματακι με το touch lag δεν λύθηκε ποτέ όμως δυστυχώς..Αυτά ευτυχώς δεν υπάρχουν στο Α3 Δεν το έχουν όλες οι συσκευές και δεν είναι τόσο τραγικό όσο αναφέρουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas21r Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Καλησπέρα. Προσφάτως κάτοχος της συσκευής και εγώ. Ψάχνω κάτι και δεν το έχω βρει ακόμα σχετικά με τα μηνύματα. Μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει τι πατάω για να προγραμματίσω την αποστολή των μηνυμάτων και να μην στέλνονται την ίδια ώρα που το γράφω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Καλησπέρα. Προσφάτως κάτοχος της συσκευής και εγώ. Ψάχνω κάτι και δεν το έχω βρει ακόμα σχετικά με τα μηνύματα. Μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει τι πατάω για να προγραμματίσω την αποστολή των μηνυμάτων και να μην στέλνονται την ίδια ώρα που το γράφω; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιοι με την default εφαρμογή μηνυμάτων πρέπει να βάλεις κάποια άλλη πχ Textra SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas21r Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιοι με την default εφαρμογή μηνυμάτων πρέπει να βάλεις κάποια άλλη πχ Textra SMS Καλά τι βλακεία. Τόσο δύσκολο τους είναι να το βάλουνε; Κατέβασα αυτή την εφαρμογή ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Επειδη ενδιαφερομαι να παρω κι εγω το Α3 μπορειτε να μου πειτε απο ποιο καταστημα να το αγορασω ωστε να εχει εγγυηση 2 ετων απο την infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Επειδη ενδιαφερομαι να παρω κι εγω το Α3 μπορειτε να μου πειτε απο ποιο καταστημα να το αγορασω ωστε να εχει εγγυηση 2 ετων απο την infoquest?Από το public plaisio κλπ Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Έχω Vodafone και ενεργοποίησα το wifi calling, εμφανίστηκε ένα HD στην μπάρα. Γιατί βλέπω απόκρυψη όταν με καλούν? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Επειδη ενδιαφερομαι να παρω κι εγω το Α3 μπορειτε να μου πειτε απο ποιο καταστημα να το αγορασω ωστε να εχει εγγυηση 2 ετων απο την infoquest? για το FoxBox έχει γραφτεί, και εγώ είχα πάρει κάποια στιγμή τελ, και μου είχαν πει οτι έχει εγγύηση infoQuest Έλεγξε και εσύ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Έχω Vodafone και ενεργοποίησα το wifi calling, εμφανίστηκε ένα HD στην μπάρα. Γιατί βλέπω απόκρυψη όταν με καλούν? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σεμενα το ιδιο κανει.αλλα δεν ξερω γιατι.ρωτα την vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 (edited) Καλησπερα παιδια κατοχος του κινητο. Μου αρεσει το καθαρο stock pure android One πραγματικα. Αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη που εκανα θα μπορουσα να πω χωρις πολλα πολλα χρηματα. Μπλε 64GB. Μολις το ανοιξα μου ηρθε η ενημερωση ασφαλειας Νοεμβριου 2019. Στο προβλημα μου τωρα: Πως μπορω να αλλαξω το navigation bar και να βαλω το κλασσικο που ειχαμε στα Nexus ; Στα Google Pixel ετσι ειναι οπως το βλεπω τωρα ; Edited December 22, 2019 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Αν εβαλε και κανας αλλος το december patch ας μας πει αν δει καμια αλλη βελτιωση η τπτ αλλο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλησπερα παιδια κατοχος του κινητο. Μου αρεσει το καθαρο stock pure android One πραγματικα. Αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη που εκανα θα μπορουσα να πω χωρις πολλα πολλα χρηματα. Μπλε 64GB. Μολις το ανοιξα μου ηρθε η ενημερωση ασφαλειας Νοεμβριου 2019. Στο προβλημα μου τωρα: Πως μπορω να αλλαξω το navigation bar και να βαλω το κλασσικο που ειχαμε στα Nexus ; Στα Google Pixel ετσι ειναι οπως το βλεπω τωρα ; Τα navigation που βλεπεις ειναι και στα pixel. Οσο για τα παλια τρια κουμπια διαβασε εδω. https://forum.xda-developers.com/mi-a3/how-to/button-nav-hack-t3997527 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Έχω Vodafone και ενεργοποίησα το wifi calling, εμφανίστηκε ένα HD στην μπάρα. Γιατί βλέπω απόκρυψη όταν με καλούν? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι το WiFi calling αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα αλλά το enhanced 4G. Settings-> Network & Internet -> Mobile Network -> επιλέγεις την sim -> advanced και απενεργοποιείς το enhanced 4G Είναι θέμα της Vodafone με COSMOTE παίζουν όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts