Jump to content

Avitor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    299
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Avitor

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Avitor's Achievements

  1. Kαλημερα σε ολους. Πηρε ο ξαδερφος μου το εν λογω κινητο κι εχει ενα θεμα με το messenger app. Οταν ανοιγει το app δεν του το εμφανιζει με fullscreen αλλα σε μικρη οθονη. Για να σας δωσω να καταλαβετε το εψαξα λιγο και το συζητανε και στο παρακατω link της oneplus. https://community.oneplus.com/thread/1502395 Eχεις κανεις το ιδιο προβλημα και να μου πει αν βρηκε η αν υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω.
  2. Avitor

    Realme 7 pro

    Στις Ρυθμισεις -> Δικτυο Κινητης τηλεφωνιας -> Sim -> Volte....εκει το εχεις κανονικα ενεργοποιημενο?
  3. Avitor

    Realme 7 pro

    To μηνυμα που μου εβγαλε για την Quallcom δεν μπορω να το βρω να το ξεικαρω. Για το αλλο τις υπηρεσιες φορεα ειναι αυτο Δεν μου δινει την δυνατοτητα να πατησω κατι αλλο ουτε να παραβλεψω την ειδοποιηση.Πρεπει αναγκαστηκανα πατησω χορηγηση αδειας.
  4. Avitor

    Realme 7 pro

    Αν μπορω να σε βοηθησω μαλλον εννοεις το παρακατω αν δεν κανω λαθος: Πηγαινε Ρυθμισεις -> Γνωστοποιησεις και γραμμη καταστασης-> Γραμμη καταστασης -> Κανε ενεργοποιηση το Φωνη HD και θα στο βγαλει πανω στην γραμμη καταστασης. ----------- Επισης 2 θεματακια αν γνωριζει κανεις: 1.Μετα την αναβαθμιση μου εβγαλε για την Quallcom ενα μηνυμα και ειχε ενα κουτακι τσεκαρισμενο.Το αφησα ως εχει.Εκανα καλα η επρεπε να το ξετικαρω. 2.Εχω μια ειδοποιηση για Υπηρεσιας Τοποθεσιας Φορεα που ζηταει χορηγηση αδειας.Τι να κανω σ'αυτο?
  5. Ψαχνω για μια καλη εφαρμογη εδω και ωρα για καταχωρηση εξοδων κλπ για το αυτοκινητο. Δυο που βρηκα ειναι το Driivvo και το Fuelio. Ειναι καλες η υπαρχουν τιποτα καλυτερες? Εσεις ποιες χρησιμοποιειτε?
  6. Χρειαζεται να τις σβησεις τις συσκευες για να μπεις απο αλλη ip? Αν δεν κανω λαθος ειναι απλα δηλωμενες και δεν θα παιζουν ταυτοχρονα με τις αλλες συσκευες που θα μπεις απο την νεα ip.
  7. Για αθλητικα ποια προσθετα εχετε που δουλευουν καλα?
  8. Τωρα σε 5 μερες ειπανε οτι ερχεται Ελλαδα. https://www.techgear.gr/realme-gt-neo-3-erchetai-stin-ellada-stis-8-ioynioy-2022-33135
  9. Υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτη?
  10. Ξερεις κανεις την εφαρμογη xender απο πουμπορω να την κατεβασω γιατι δεν την βρισκω στο playstore? Μιλαω για την συγκεκριμενη: http://www.xender.com/ Υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτη για μεταφορα αρχειων? Δεν χρειαζεται και συνδεση στο ιντερνετ απ'οτι διαβασα. Υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτη την εφαρμογη?
  11. Ευχαριστω για την απαντηση ath. Θα το επιχειρησω για kodi λοιπον ειτε με ετοιμο build ειτε απο αυτα που εχω διαβασει σε διαφορα site κι αν εχω καμια απορια θα ξαναρωτησω εδω.
  12. Nαι στο ρουτερ εχω βαλει της Cloudflare. Θα κατσω να διαβασω καποια πραγματα και θα προσπαθησω να το κανω σε ενα amazon fire stick που εχω.Μου φαινεται λιγο δυσκολο βεβαια με ολα αυτα που πρεπει να κανω αλλα θα το προσπαθησω οπως ειπα. Το Stremio που πηρε το ματι μου ειναι πιο ευκολο απο το kodi?Ειναι καλυτερο η χειροτερο βασικα? Θα ηθελα απλα πραγματα να σου πω την αληθεια να μην ψαχνομαι ολη την ωρα με διαφορες ρυθμισεις κλπ.
  13. Eπειδη κι εγω σαν τον φιλο πιο πανω εχω δεν εχω ασχοληθει ηθελα να σε ρωτησω....σε καθε συσκευη το εστησες ξεχωριστα στην καθε μια? Εχω ξεκινησει λιγο διαβασμα σε μερικα site για να μαθω καποια πραγματα και να δω πως θα το κανω.Δεν ξερω και πολλα πραγματα αλλα πιστευω θα την βρω την ακρη. Χρειαζομαστε και VPN με το kodi?
  14. Απο που μπορουμε να βρουμε τα ιδια καλωδια ν'αγορασουμε για να εχουμε κανενα back up? Τα πουλαει η Realme?
  15. Avitor

    Realme 7

    Εγώ όλα αυτά που αναφέρεις τα κάνω αυτόματα βάζοντας στο αρχικό στήσιμο το Gmail επιλέγω επαναφορά από backup και όλα έρχονται αυτόματα στην καινούργια συσκευή, ακόμα και τα WiFi password. Αυτο πως ακριβως γινεται γιατι εχει ενα προβλημα ο θειος μου και θελω να του το κανω? Τα βηματα δηλαδη ηθελα αν εχεις την καλοσυνη.
×
×
  • Create New...