Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Είχα το m165, το έδωσα και πήρα το m70 ,δε το μετάνιωσα καθόλου, απο θέμα ακουστικής πολύ καλύτερο

Τοσο καλο ειναι? και εγω το m165 εχω τωρα. Οι αλλοι σε ακουν καλα?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι ,πολύ καλύτερα ακούγομαι απ ότι με το m165, δεν άκουσα παράπονο απο συνομιλητή και από μπαταρία μια χαρά, στα ίδια κυμαίνεται με το m165 Edited by dimtz

Ναι ,πολύ καλύτερα ακούγομαι απ ότι με το m165, δεν άκουσα παράπονο απο συνομιλητή και από μπαταρία μια χαρά, στα ίδια κυμαίνεται με το m165

Με εψησες να παρω το m70 και αυριο θα το παραγγειλω

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ναι ,πολύ καλύτερα ακούγομαι απ ότι με το m165, δεν άκουσα παράπονο απο συνομιλητή και από μπαταρία μια χαρά, στα ίδια κυμαίνεται με το m165

Thx, θα το δοκιμασω!

Σήμερα μου ήρθε το xiaomi pistons 3. Πραγματικά απίστευτο για τα λεφτά του.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Είχες και το πρώτο μοντέλο,το 2;Ρωτάω,γιατί είχα πάρει το 2,και το έβαλα στο 50 της Σονυ,αλλά έπαιζε σιγά,σε σχέση με τα JVC που έχω,και έτσι δεν τα άλλαξα,άφησα εκείνα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Είχες και το πρώτο μοντέλο,το 2;Ρωτάω,γιατί είχα πάρει το 2,και το έβαλα στο 50 της Σονυ,αλλά έπαιζε σιγά,σε σχέση με τα JVC που έχω,και έτσι δεν τα άλλαξα,άφησα εκείνα.

Ναι τα είχα. Νομίζω ότι αυτά έχουν καλύτερα μπάσα και πιο δυνατό ήχο.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μόνο που δεν είναι bluetooth :) Νομίζω έχουμε κάπου άλλο θέμα για τα ενσύρματα.

edit: μετά είδα ότι μάλλον συζητάς για προσαρμογή πάνω σε ασύρματο...

Ναι τα είχα. Νομίζω ότι αυτά έχουν καλύτερα μπάσα και πιο δυνατό ήχο.

Bρήκα αυτό τώρα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Απ'όσο έψαξα γιατί μ'ενδιαφέρει κι εμένα, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Εδώ που βρήκα και τιμή, γράφει "awaiting first stock".

Παιδιά κυκλοφορεί πουθενά το SBH54 της Sony;

Πρέπει να είναι κορυφή ήχου και αυτονομίας.

Απ'όσο έψαξα γιατί μ'ενδιαφέρει κι εμένα, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Εδώ που βρήκα και τιμή, γράφει "awaiting first stock".

Στη sony Greece που πήρα τηλέφωνο πάντως, δεν γνώριζαν ούτε ημερομηνία ούτε τιμή διάθεσης για Ελλάδα.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Μέσα στον Οκτώβριο θα έρθει,λογικα το δεύτερο δεκαπενθήμερο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Με εψησες να παρω το m70 και αυριο θα το παραγγειλω

Thx, θα το δοκιμασω!

To δοκίμασε κανένας άλλος το m70 που είχε πριν το m165???

Μου κάνει τρελή εντύπωση καθώς έχω διαβάσει τα καλύτερα για το m165...

Powerd by OnePlus 7 Pro

To δοκίμασε κανένας άλλος το m70 που είχε πριν το m165???

Μου κάνει τρελή εντύπωση καθώς έχω διαβάσει τα καλύτερα για το m165...

Το m165 είναι ικανοποιητικό. Το ακουστικό του είναι καλό, αλλά όχι κρύσταλλο, όπως ήταν το παλιό 975. Το μικρόφωνά του, μάλλον οκ, αφού κανείς δεν μου έχει παραπονεθεί. Αλλά από προσωπική δοκιμή, το cancellation δεν είναι τόσο καλό, όσο πχ όταν μιλάω από το κινητό απευθείας . Μου κάνει εντύπωση το M70 που λένε γιατί είναι πάμφθηνο και τα bt των 20 ευρώ συνήθως είναι .....για 20 ευρώ...

Ίσως το δοκιμάσω, αλλά και το M165 μου είναι σχετιά καινούριο (6 μηνών , είναι το 2ο που αγόρασα, το πρώτο το έχασα) και λυπάμαι να το αφοπλίσω ακόμα.

Το m70 θα σας εντυπωσιάσει με τις δυνατότητες που έχει, το είχε φίλος ,το δοκίμασα και εγώ και όπως ειπα πιο πάνω εδωσα το m165 και αγόρασα το m70, το έχω στην κατοχή μου 6 μήνες περίπου και το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν μου εμφανίζει πολλές φορές στην status bar την μπαταρία του, αυτό νομίζω είναι θέμα κινητού, λίγο το κακό αφού μου λέει το υπόλοιπο κατα το άνοιγμά του

Το m70 το έχω και εγώ.. Είχα και τα m55 και m25 και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο μεταξύ των τριών. Για το m165 δεν ξέρω.

Πάντως δεν έχω πρόβλημα ούτε εγώ ούτε οι συνομιλιτες μου, ενώ το φορτιζω μια με δύο φορές την εβδομάδα (αλλά σπάνια μιλάω χωρίς αυτό)

@dimtz έχεις βάλει τις εφαρμογές της Plantronics? Εμένα πάντα μου δείχνει το status της μπαταρίας (Moto g 2014)

(για να δω το ακριβές ποσοστό πρέπει να κατεβάσω την μπάρα, αλλά φαίνεται πάντα ένα εικονίδιο)

@dimtz έχεις βάλει τις εφαρμογές της Plantronics? Εμένα πάντα μου δείχνει το status της μπαταρίας (Moto g 2014)

(για να δω το ακριβές ποσοστό πρέπει να κατεβάσω την μπάρα, αλλά φαίνεται πάντα ένα εικονίδιο)

Όχι φίλε, ποιά εφαρμογή να κάνω εγκατάσταση;

Edit την εφαρμογή ptl hub την έχω είδη εγκατεστημένη

Edited by dimtz

Στη sony Greece που πήρα τηλέφωνο πάντως, δεν γνώριζαν ούτε ημερομηνία ούτε τιμή διάθεσης για Ελλάδα.

Το αντίθετο θα μου έκανε εντύπωση...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Σκεφτομαι να παραγγειλω αυριο το m165 plantronic για το note 3 που εχω.θα εχω κανενα θεμα με συνδεση;ειναι καλο για τα λεφτα τ;εχετε να προτεινετε κατι αλλο;διαβαζω πολλα σχολια για το sbh 20 ή το sbh 52 αλλα δεν θελω κατι τετοιο.

Εγώ θα έλεγα να δεις και το m90.πάρα πολύ ευχαριστημένος κι ατελείωτη μπαταρία.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εχω το m165 εδω και 9 μηνες και ειμαι μετρια ικανοποιημενος.Σε εσωτερικους χωρους ολα καλα, σε εξωτερικους με θορυβο ομως δεν με ακουνε οι συνομιλητες και τοσο καλα. Το μαγαζι μου αλλαξε τον 1ο μηνο αυτο που ειχα ,αλλα και με το 2ο τα ιδια.

Το m70 ή 90 πώς ανταποκρινονται σε εξωτερικες συνθηκες(σε δρομο με αυτοκινητα,αερας,σε οδηγηση κτλ?).

Το m165 είναι ικανοποιητικό. Το ακουστικό του είναι καλό, αλλά όχι κρύσταλλο, όπως ήταν το παλιό 975. Το μικρόφωνά του, μάλλον οκ, αφού κανείς δεν μου έχει παραπονεθεί. Αλλά από προσωπική δοκιμή, το cancellation δεν είναι τόσο καλό, όσο πχ όταν μιλάω από το κινητό απευθείας . Μου κάνει εντύπωση το M70 που λένε γιατί είναι πάμφθηνο και τα bt των 20 ευρώ συνήθως είναι .....για 20 ευρώ...

Ίσως το δοκιμάσω, αλλά και το M165 μου είναι σχετιά καινούριο (6 μηνών , είναι το 2ο που αγόρασα, το πρώτο το έχασα) και λυπάμαι να το αφοπλίσω ακόμα.

Δεν ξέρω Γιάννη, έχω ακούσει αρκετά παράπονα για το m165... Είναι πανέμορφο (ειδικά το λευκό) αλλά δεν θα έπρεπε να είχε προβλήματα στην τιμή των 60 ευρώ... Πχ έχω διαβάσει ότι τα πρώτα 5-7 δευτερόλεπτα μιας κλήσης κάνει κάποιους περίεργους θορύβους που οφείλονται στην τεχνολογία μείωσης θορύβου...

Το m70 θα σας εντυπωσιάσει με τις δυνατότητες που έχει, το είχε φίλος ,το δοκίμασα και εγώ και όπως ειπα πιο πάνω εδωσα το m165 και αγόρασα το m70, το έχω στην κατοχή μου 6 μήνες περίπου και το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν μου εμφανίζει πολλές φορές στην status bar την μπαταρία του, αυτό νομίζω είναι θέμα κινητού, λίγο το κακό αφού μου λέει το υπόλοιπο κατα το άνοιγμά του

Μου κάνει εντύπωση καθώς όπως μπορείς να δεις εδώ το m70 έχει ένα μικρόφωνο σε σχέση με το m165 που έχει δύο... Θεωρητικά θα έπρεπε οι φίλοι σου να σε ακούνε καλύτερα με το m165, σε ίδιες συνθήκες πάντα εννοείται...

Το m70 το έχω και εγώ.. Είχα και τα m55 και m25 και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο μεταξύ των τριών. Για το m165 δεν ξέρω.

Πάντως δεν έχω πρόβλημα ούτε εγώ ούτε οι συνομιλιτες μου, ενώ το φορτιζω μια με δύο φορές την εβδομάδα (αλλά σπάνια μιλάω χωρίς αυτό)

Μιας και το έχεις, χρησιμοποιείται και σαν in-ear έτσι? Χωρίς το άγκιστρο δηλαδή... Έχει στη συσκευασία τα τρία διαφορετικά μεγέθη για την μικρή σιλικόνη που μπαίνει στο αυτί?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Σημερα παρελαβα το ακουστικό.Μεσα εχει μονο τ ακουστικο με αυτο τ τζελ,τ άγκιστρο και το καλώδιο.Σαν πρωτη εντυπωση πολυ ωραιο και καλος ο ηχος αλλα θελω να ρωτησω,οταν το βαζω στο αυτι νιωθω οτι θα μου φυγει(αλλα δεν φευγει)οποτε χρησιμοποιω ανγκαστικα το άγκιστρο..μηπως το βαζω λαθος ή ετσι ειναι πλέον;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2