Jump to content

rush2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    509
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by rush2

  1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα το έχω από Τρίτη απόγευμα και ελπίζω να βρω μία ολοκληρωμένη κινητάρα. Αν βρω στραβά θα το αναφέρω για να βοηθήσω και γω όσο μπορώ.
  2. Παιδιά το ακουστικό του στις συνομιλίες ακούγεται δυνατά και καθαρά; Έχω το TCL 30+ και δεν είμαι ευχαριστημένος από την ένταση και ποιότητα στις κλήσεις. Επίσης στην έκδοση με τα 256GB μνήμης η RΑΜ είναι 6 ή 8; Γιατί μίλησα με υπάλληλο της Vodafone για να το πάρω με την υπηρεσία Vodafone Flex και μου είπε πως η μνήμη και στην μεγάλη έκδοση η RAM είναι 6 και αν χρειαστεί παίρνει επιπλέον μνήμη από την αποθηκεuμενη ROM.
  3. Παιδιά υπάρχει τρόπος να περάσουμε στην έκδοση 8 όπως άλλωστε έχει σαν τελευταία την ''Σκοτεινή λειτουργία'' ΄όπως έχουν οι νεότερες εκδόσεις;
  4. Παιδιά έχει κανείς το ρολόι Samsung Galaxy Watch Active2 για να μου πει εάν δουλεύει σε όλες τις λειτουργίες του άψογα με το Note 9; Σε κάποια κριτική διάβασα ότι το συγκεκριμένο ρολόι λειτουργεί σε όλες τις ρυθμίσεις του από Note 10 και πάνω. Ισχύει κάτι τέτοιο;
  5. Έχουμε στο Note 8 Pro δυνατότητα εγγραφής κλήσεων που να ακούς καθαρά τον συνομιλητή; Εννοώ κάποια εφαρμογή που να δουλεύει στο τηλέφωνο μας σωστά.
  6. Το είχα βρει τελικά μετά από πολύ ψάξιμο. Ευτυχώς δεν αφαίρεσαν αυτή την λειτουργία. Για μένα πολύ χρήσιμη. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμίσεις - Μπαταρία και απόδοση - Προγραμματισμένη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Επιλέγεις πότε να κλείνει μόνο του το τηλέφωνο και να ανοίγει πάλι μόνο του. Δεν είναι κάτι νέο βέβαια αλλά πολύ χρήσιμο για κάποιους. :):):)
  7. Η δυνατότητα να ρυθμίζεις την συσκευή να κλείνει μόνη της και να ενεργοποιήτε προγραμματισμένα υπάρχει ακόμη;
  8. Ευχαριστώ φίλε!!
  9. Αρχικά εγώ ανέφερα εάν έχει ραδιόφωνο και εάν ηχογραφεί εκπομπές ραδιοφώνου καθώς δεν έχω την συσκευή Note 8 και είδα στην σελίδα 1 του νήματος σχετικά με το τηλέφωνο να λέει "Radio fm και radio recording". Σε μερικούς φάνηκε παράξενο αλλά αυτό γράφει. Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος εάν θέλει.
  10. Παιδιά το Note 8 pro έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο; Και αν ναι κάνει ηχογράφηση των σταθμών; Πολύ βασικό για να το επιλέξω. Ευχαριστώ.
  11. Παιδιά το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει ενσωματωμένη εγγραφή κλήσεων;
  12. Παιδιά το Tab S6 έχετε υπόψιν αν και πότε θα πάρει την έκδοση 10; Πάντως μεγάλο μείον να μην έχεις δυνατότητα να αλλάζεις θέματα. Θα ήταν μεγάλη ανανέωση οπτικά με τέτοια πανέμορφη οθόνη.
  13. Σε ευχαριστώ φίλε μου έκανα ότι μου είπες και τώρα δουλεύει κανονικά!! :):) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η επαναφορά σίγουρα το κάνει καλύτερο απλά ίσως εγώ να πείραξα κατά λάθος κάποια ρύθμιση. Λύθηκε περνώντας εκ νέου την εφαρμογή Picture frame Widget από Galaxy Store όπως πρότεινε ο φίλος του forum.
  14. Όχι φίλε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Σέρνω κανονικά το εικονίδιο Πλαίσιο εικόνας 2χ2 και όταν μπει στην οθόνη αντί να μου ανοίξει το πλαίσιο ποια εικόνα να βάλω δεν δείχνει τίποτε. Η πλάκα είναι ότι πριν κάνω επαναφορά του τηλεφώνου και είχα την 10 πάνω στην 9 δούλευε...
  15. Πέρασα στο Note 9 την έκδοση 10 και δεν μπορώ να βάλω σαν widget το πλαίσιο εικόνας. Μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση; Σε εσάς λειτουργεί κανονικά; Το led και σε μένα δεν λειτουργεί στις κλήσεις και αναπάντητες. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να κρατήσω back up και το στήνω από την αρχή. Επίπονη πραγματικά κατάσταση αλλά δεν με πειράζει.
  16. Παιδιά με την ενημέρωση της 10 υπάρχει κανονικά όπως στην 9 η εφαρμογή της Samsung "Εγγραφή φωνης"; Γιατί αν την αφαίρεσαν να μείνω όπως έχει. Με βοηθά αφάνταστα αυτή η εφαρμογή και δεν θα ήθελα να την χάσω.
  17. Χαιρετώ την παρέα του Samsung Tab S6. Πήρα και εγώ το ωραίο αυτό ταμπλετάκι στην απλή έκδοση με Wi Fi. Πολύ καλή οθόνη και τα ηχεία είναι τόσο καλά και δυνατά που πρώτη φορά δεν χρειάζεται να συνδέω εξωτερικό ηχείο για μουσική, You Tube κτλ. Γρήγορο και το S-Pen πολύ βολικό. Το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι η απόκριση του δαχτυλικού αποτυπώματος και με απογοήτευσε που η Samsung δεν έβαλε στο τάμπλετ την εφαρμογή εγγραφή φωνής που έχει στα κινητά και είναι πολύ πρακτική με καλή επεξεργασία.
  18. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Πραγματικά μεγάλη διαφορά τιμής.
  19. Σε σχέση με το Tab S5e είναι κατά πολύ ανώτερο το S6; Γιατί βλέπω σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά χωρίς πενάκι βέβαια αλλά πολύ ακριβότερο ρε παιδιά. Σχεδόν διπλάσια τιμή έχει το S6. Αξίζει τα χρήματά του τι λέτε;
  20. Κάποιος που το έχει μπορεί να αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά του όμορφου αυτού τάμπλετ και αν αξίζει να το πάρει κάποιος; Έχει επιλογή Dex για να έχουμε αίσθηση υπολογιστή; Και αν είναι συμβατό με πενάκι. Ευχαριστώ.
  21. Με fast wireless charger υπολόγισε περίπου 20 λεπτά επιπλέον φίλε...
  22. Παιδιά τελικά ποια είναι τα πλεονεκτήματα της έκδοσης 9 που περιμένουμε σε σχέση με την 8.1.0 ή και τα μειονεκτήματα της; Αξίζει να την περάσουμε ή να μείνουμε όπως έχει; Πάντως η εφαρμογή καταγραφής κλήσεων ACR στην 8 δουλεύει άψογα και κάπου γράφεται ότι στην 9 δεν λειτουργεί και είναι πολύ χρήσιμη για πολλούς.
×
×
  • Create New...