r31134 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Που μπορούμε να το αγοράσουμε παιδιά; Μόνο sroutzομάγαζα; Δεν το βρίσκω πουθενά αλλού. https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Sony-Smartphone-Xperia-1-128gb-Mauro-1319-5388.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Που μπορούμε να το αγοράσουμε παιδιά; Μόνο sroutzομάγαζα; Δεν το βρίσκω πουθενά αλλού. https://www.digitalpassion.gr/product/sony-xperia-1-%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf-128gb-6gb-dual-sim-%ce%ad%cf%89%cf%82-24-%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%8c%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/ https://www.amazon.co.uk/Sony-Unlocked-Smartphone-6-5inch-Android-Black/dp/B07RNS7KMP/ref=sr_1_1_sspa?keywords=Sony+xperia+1&qid=1566548554&s=gateway&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFVRVQ3MUVZVllHSjkmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA2MDc3NjcxRjE1TVpSRkJROEpCJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTA4MjU3NDIyRlNHRUFYTjlOQTRIJndpZGdldE5hbWU9c3BfYXRmJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ== Κοινως ριξε μια ματια και απο Amazon μερια αν κοιτας και εκτος Ελλαδας αν σε βολευει παντα.Το link απο το αγγλικο ειναι τυχαιο,μπορει σε αλλα να παιζει και φθηνοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Sony-Smartphone-Xperia-1-128gb-Mauro-1319-5388.htm Γιατί συμβαίνει αυτό? Δεν έχει επίσημα Ελλάδα ακόμη? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Μικρη διαθεσιμοτητα απο την ιδια την εταιρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δεν θελει να στοκαρει ισως η εταιρεια Πλαισιο φοβουμενη χαμηλης ζητησης.Αυτα που σκουζουμε τοσο καιρο για την εντελως αδιαφορα σταση της Sony... Που αμα εστηνε μεσα στα μαγαζια ενα σταντ μονο για τα νεα μοντελα της και το εβαζαν να το χαζευει ο κοσμος,οι αγορες θα εκτινασσοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479476 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 https://www.dxomark.com/sony-xperia-1-camera-review/ Dxomark score Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Ντροπιαστικά χαμηλή βαθμολογία! Όσο και να αντιπαθεί την Sony και -αν ισχύει κάτι τέτοιο που δε το νομίζω με την δύναμη που έχει αυτή η εταιρεία στον κόσμο της εικόνας και των καμερών- κάτι θα λενε σωστά. Ο κορυφαίος κατασκευαστής mirrorless με το καλύτερο και άπιαστο φοκους στις μηχανές της τρεχει να προλάβει στο στήσιμο ενός αλγορίθμου για μικρούς αισθητήρες κινητών που η ίδια παράγει. Τέλος πάντων εγώ επιμένω φίλε εάν ξερεις να τραβάς δε χρειάζεται να κυνηγάς τα review δεξιά αριστερά,οποία καλή συσκευή και να έχεις θα παίρνεις καλό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Καλά ναι, εγώ προσωπικά και εσύ βγάζουμε καλύτερες φωτογραφίες από αλλά ακριβότερα κινητά. Άλλο το τι ξέρω εγώ και εσύ κι άλλο τα reviews που άλλοτε είναι τέλεια και άλλοτε είναι στα τάρταρα, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Οταν μια συσκευή είναι χωρηγια τοτε θα ακούσεις λογικά καλά λόγια,οταν μια συσκευή ειναι απαίτηση του κόσμου και ως reviewer η εταιρεία δε στην στέλνει ,οταν θα την αγοράσεις αναγκαστικά θα πεις αρνητικά λόγο της δυσαρεσκειας σου. Καπως έτσι πάει. Για αυτο και βλέπεις λίγα κανάλια που τα πιστεύεις, βλέπεις δείγματα απο χρήστες και βάζεις κατω τα specs και κρίνεις και μόνος. Εσυ εγω και μερικοί ακόμα. Οι μαζα θα παει με το marketing . Εκει η sony δεν κάνει. Οχι ομως οτι ακομα και το marketing είναι τελείως άδικο. Τα huawei τα καλα ας πουμε δεν είναι άδικα απο τα καλύτερα. Το 1+7 pro ; Αστέρι και διχως marketing. Οταν στα sony πρεπει να μπεις manual για να κάνεις δουλειά άσε το! Εαν εχω εναν φίλο άσχετο που του αρέσουν οι φωτογραφίες αλλα δε θελει να μαθει και δικαίωμα του και ειναι να δωσει 700+ ευρώ. Τι θα του προτείνω; Ενα sony; 5/10 καλες με κλικ; Ενα Huawei; 7/10 καλες; Η ακομα ενα πιξελ απο Amazon με 9/10 χρήσιμες φωτογραφίες σε σχέση με τα κλικ στο αυτόματο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Δεν διαφωνούμε πουθενά,την dxomark την κράξανε πολλοί ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι fanboys sony Ενθουσιάστηκα με το συγκριτικό s10+ vs mate στο άλλο νήμα. Πολύ καλό το mate. Το επόμενο μου κινητό θα είναι 5G αυτό είναι σίγουρο! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Δεν διαφωνούμε πουθενά,την dxomark την κράξανε πολλοί ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι fanboys sony Ενθουσιάστηκα με το συγκριτικό s10+ vs mate στο άλλο νήμα. Πολύ καλό το mate. Το επόμενο μου κινητό θα είναι 5G αυτό είναι σίγουρο! Το mate για τα λεφτά του είναι τούμπανο τώρα.. Προσωπικά αν είχε sd κανονική θα το είχα ως βασικό καθώς είναι πιο στενό και εύχρηστο.. Δε μπορώ τα μεγάλα κινητά γενικά.έρχονται και άλλες συγκρισεις, υπομονή.. Όσο για το Xperia, δυστυχώς ή ευτυχώς ένα κινητό το παίρνεις για να βγάζει στο αυτόματο ένα όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα.. Αντε με λίγο παίξιμο καμία έκθεση με ταπ κλπ.. Δε θες κινητό για να φτιάχνεις ρυθμίσεις και τρίποδα κλπ. Όχι ότι δε θα το κάνεις αλλά το 90% των λήψεων είναι στο αυτόματο.. Και εκεί το χάνει. Επίσης το χάνει στο ότι δε δίνει το κάτι παραπάνω σε ουσιαστικά πράγματα όπως πχ μπαταρία, αλλά τα δίνει σε ανούσια όπως ανάλυση που μόνο κόστος έχουν σε αυτονομία και τίποτα άλλο, και σε συνδυασμό με την κακή τιμολόγηση και το τραγικό marketing την πάνε άπατη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 (edited) Όσο και να αγαπώ την Sony από τα παιδικά μου χρόνια η αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο προώθησης, μάρκετινγκ κτλ έχει χάσει τεράστιο ποσοστό. Όχι μόνο στα κινητά γενικά μιλώντας (τηλεόραση, κάμερες κτλ). Αυτά πάντα όσον αφορά την Ευρώπη. Για αλλού δεν γνωρίζω. Σε μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού με προϊόντα εικόνας και ήχου δεν φαντάζεστε τι προώθηση υπάρχει στον κολοσσό τα τελευταία 15 χρόνια Samsung αλλά και στην LG. Προώθηση με το αζημίωτο λογικά. Αντίστοιχα και στα κινητά όπου εκεί υπάρχει και η Apple φυσικά αλλά και οι Κινέζοι. Η Sony βγάζει μια εικόνα ότι τα έχει γράψει στα παπ@ρι@ της, ζει και αναπνέει μόνο για PlayStation. Κρίμα και πάλι κρίμα. Για να ήμαστε και απόλυτα ειλικρινής πάσχει και σε άλλα θέματα όχι μόνο μάρκετινγκ. Γιατί να πάρω το κορυφαίο κινητό της όταν με πολύ λιγότερα χρήματα 1/3 περίπου αγοράζω έναν τυχαίο Κινέζο πχ Mi9Tpro και κάνω παπάδες και ευχέλαιο μαζί. Edited August 29, 2019 by darklord77 Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Τηλεόραση και κάμερες είναι οκ η πορεία της Στα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Τηλεόραση και κάμερες είναι οκ η πορεία της Στα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάμερες το μερίδιο της αγοράς είναι αστείο γενικότερα (εδώ και μερικά χρόνια εξαιτίας των κινητών). Στις τηλεοράσεις για Sony του παρελθόντος επίσης τραγικά ποσοστά στην Ευρώπη. Αυτά από στοιχεία πωλήσεων μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρικών Ευρώπης και Ελλάδας. Το τμήμα κινητών υπάρχει απλά για να υπάρχει. Κινητά χαμηλού και μεσαίου κόστους ανύπαρκτα - αδιάφορα. Μία ναυαρχίδα και μετά το χάος. Τονίζω δεν γνωρίζω τι επικρατεί σε άλλες χώρες. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Στις κάμερες ειναι προτωπορα απο οτι έχω δει. Εχει το απόλυτο eye detection ποσα καρε το δεύτερο σημεια φοκους στο καδρο και πόσα άλλα,απλα είναι ακριβές και σε σώματα και σε φακούς σε σχέση με τίμιους κατασκευαστές nikon και ειδικά canon. Δηλαδή έχει τεχνολογία εχει τον τρόπο για αποτέλεσμα ΑΑ . Απλα στο κινητό δε μπορεί να φτιαξει σωστό λογισμικό για μικρούς αισθητήρες η δε θέλει! Εστω να άφηνε ανοιχτό το camera 2api τοσα χρονια να την μονταρανε οι dev να την κάνανε μάγκα όπως πόσους άλλους. Αλλα που; Οι ανθρωποι έχουν θέμα στον εγκέφαλο. Εαν ηθελα να δωσω αρκετά χρήματα εγω θα πήγαινα η σε mate - p30 pro η σε κανενα 1+ και ισως sammy για το βίντεο που ειναι η καλύτερη. Όχι πάντως σε αυτό! Εδω εναν bootloader πας να ξεκλειδώσεις και χάνονται τα κλειδια της κάμερας. Ώπα το μυστικό της επιτυχίας μη πανε και στο κλέψουν!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 (edited) Και στις κάμερες αλλά και τα τελευταία χρόνια στις premium tv από 65-inch και πάνω όπου κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο μαζί με την LG. Τα τελευταία χρόνια πέρασε δεύτερη με πρώτη την Samsung. Χάνει αρκετά στις normal να το πω TV όπου ειναι και ο μεγαλύτερος όγκος Εν αναμονη του xperia 2 και όχι αυτό που θα παρουσιάσουν σε 9ημερες. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 29, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Του έχω ικανούς να παρουσιάσουν το κινητό σε 9 μέρες και να βγει σε κυκλοφορία Φεβρουάριο. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Οχι τον Σεπτέμβρη ότι βγάζουν το δίνουν άμεσα,του Γενάρη το δίνουν οποτε φακινγκ να ναι! Εγω εχω παψει να ελπίζω σε συνολικά άρτια συσκευή που να κοιτάει στα μάτια τις προτάσεις της huawei samsung 1+ . Ειδικά στα της κάμερας, ελπίζαμε στο 1 ,για αυτο και τετοιο νουμερο (ενα) νεα αρχη come back αλλα που; Μικρή μπαταρία όχι ασύρματη φόρτιση και οχι κλικ friendly ξανά,αρχειο raw δίνει μονο απο τον κυριο φακο και με τιμη άντε γεια! Εχουν βγει μεγαλοι αισθητήρες 1/1.7 και τους έχει βουτήξει είδη η huawei ενω σε αυτο βαζει πιο μικρο και απο 1/2.3 ας κερδίζει λιγο φως με το 1.6 f . Δηλαδή δε θελουν ρε παιδιά.....δεν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Οχι τον Σεπτέμβρη ότι βγάζουν το δίνουν άμεσα,του Γενάρη το δίνουν οποτε φακινγκ να ναι! Εγω εχω παψει να ελπίζω σε συνολικά άρτια συσκευή που να κοιτάει στα μάτια τις προτάσεις της huawei samsung 1+ . Ειδικά στα της κάμερας, ελπίζαμε στο 1 ,για αυτο και τετοιο νουμερο (ενα) νεα αρχη come back αλλα που; Μικρή μπαταρία όχι ασύρματη φόρτιση και οχι κλικ friendly ξανά,αρχειο raw δίνει μονο απο τον κυριο φακο και με τιμη άντε γεια! Εχουν βγει μεγαλοι αισθητήρες 1/1.7 και τους έχει βουτήξει είδη η huawei ενω σε αυτο βαζει πιο μικρο και απο 1/2.3 ας κερδίζει λιγο φως με το 1.6 f . Δηλαδή δε θελουν ρε παιδιά.....δεν . και οι αισθητήρες της huwei,SONY είναι!:lol::lol: Καλά αυτό με τους αισθητήρες δεν το καταλαβαίνω. Ούτε η Sammy τόσο καιρό δεν έχει βάλει μεγαλύτερο αισθητήρα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 γιατι αποδίδει και ετσι και γιατι μαλλον δεν εχει καταλαβει και αυτη οτι ειμαστε άρρωστοι και αριθμολαγνοι! ισως και γιατι ο πιο μικρος την βοηθα να εχει αυτη την αψογη σταθεροποιηση ακομα και στα 4κ 60fps .....λεω εγω τωρα,καποιο λογο θα εχουν. παντως μας πηρε χαμπαρι και σου κοπαναει τωρα ενα 108mp!!!!!!!!! να παρουμε και να κερασουμε κιολας την παρεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Πάντως μεταξύ μας παιδιά ,δεν την αντέχω καθόλου την Samsung στο θέμα φωτογραφία,και δεν είναι μόνο σε αυτό το συγκριτικό,έχω πετύχει και αλλού παρόμοια αποτελέσματα. Κοιτάξτε την hdr με το σκύλο και το πανόραμα ειδικά τι του έχει κάνει!!!!εκτός από το καρτούν του πέταξε τα μάτια έξω στο κάδρο! Ας βάλει για εικονίδιο κάμερας ένα τσίρκο στην rom της η ας βάλει του instagram.... ντόμπρα πράγματα! Huawei Xiaomi θα πήγαινα εύκολα από το Sony,από αυτά που βλέπω όμως με την Samsung δεν ταιριάζω καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Xperia 1 vs note 10 σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 91 βαθμούς όπως πολλοί είπανε. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχα μαζί ποσταραμε Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Xperia 1 vs pixel 3 low light comparison Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Επέστρεψε ο φίλος; Ο καλύτερος για εμένα. Λίγα πλάνα λίγα λόγια και ότι τραβάει στο πετάει στην οθόνη να κρίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts