georgerapp Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Σε τρώει ε; Βρε περίμενε λίγο,δε θα παει πουθενά. Έχεις σκεφθεί να μείνεις με αυτο που έχεις και αφού νοιάζεσαι για την φωτογραφία να παίξεις σε κάτι τέτοιο; https://www.skroutz.gr/s/4947870/Sony-Cyber-shot-RX100-III.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/7789189/Canon-Powershot-G9-X.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/10774063/Canon-PowerShot-G9-X-Mark-II.html?from=account_favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Ενα μπραβο για την Sony Hellas που εφερε και το promotion των ακουστικων στην Ελλαδα,αλλα καθυστερησαν σημαντικα να φερουν το κινητο. Για να δουμε μπας και παιξει παραλληλα και απο αλυσιδες τιποτα με επιστροφη σε ποντους με καρτες τραπεζων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Θα πουλιούνται άραγε εύκολα τα ακουστικά? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Θα πουλιούνται άραγε εύκολα τα ακουστικά? Καλησπερες :) δυσκολο κομματι αυτο, κλασσικα με γενναια μειωση τιμης σε αγγελια. Το λεω εκ πειρας με τα ακουστικα που εδινε πακετο η σονυ με το ΧΖ premium, μαλιστα ειχα δυο σετ τοτε. Περιμενω κινηση και απο κοσμοτε που συνηθως φερνει τετοια πακετα κυριως για τυχον ανταγωνισμο σε τιμη, με επιφυλαξη παντα φυσικα, η επιστροφη σε ποντους. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Κι εγω θεωρω δυσκολο να πουληθουν.Εκτος αν τυχεις σε καποιον ψαγμενο που οντως θα τα θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Τα έχω εγώ τα συγκεκριμένα ακουστικά κανένα 4μηνο , και τα είχα πάρει προσφορά από το γερμανικό Saturn 249€. Πολύ καλά για αυτά που προσφέρουν , ειδικά για αεροπλάνα είναι τοπ. Ελλάδα όμως δε νομίζω να υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων να δίνουν τέτοια ποσά για ακουστικα. Αν σκέφτεστε πάντως να πάρετε το κινητό με σκοπό να κρατήσετε τα ακουστικά, να ξέρετε είναι κορυφή. Για πούλημα συγκεκριμένα στην Ελλάδα να περιμένετε πως θα σας κάνουν τρελό παζάρι σε τιμή ξεφτίλα. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Τα έχω εγώ τα συγκεκριμένα ακουστικά κανένα 4μηνο , και τα είχα πάρει προσφορά από το γερμανικό Saturn 249€. Πολύ καλά για αυτά που προσφέρουν , ειδικά για αεροπλάνα είναι τοπ. Ελλάδα όμως δε νομίζω να υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων να δίνουν τέτοια ποσά για ακουστικα. Αν σκέφτεστε πάντως να πάρετε το κινητό με σκοπό να κρατήσετε τα ακουστικά, να ξέρετε είναι κορυφή. Για πούλημα συγκεκριμένα στην Ελλάδα να περιμένετε πως θα σας κάνουν τρελό παζάρι σε τιμή ξεφτίλα. Sent from my SM-G973F using Tapatalk και εγώ αυτό σκεφτόμουν σχετικά με την χώρα μας αλλά και την απήχηση που έχουν τέτοιου είδους ακουστικά! Εν τω μεταξύ είναι πραγματικά πολύ καλά. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 (edited) συγκριτικό μπαταρίας. 3300 mah και "πέθανε" 30 λεπτά πριν απο τα άλλα που έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα. Edited July 15, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Χθες ήμουν έτοιμος με τα χρήματα στο χέρι που λένε να το παραγγείλω και βλέπω αυτό https://www.igyaan.in/193056/sony-xperia-1r-5k-display/ Δηλαδή να το πάρω και τον Νοέμβριο να έρθει το νεότερο. Και στα @@ μου η οθόνη 5Κ,αλλά για σκέψου να έχει βελτιωμένη κάμερα. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Αμα βγει Νοεμβριο,θα ερθει καλο Φλεβαρη και αν...Ετσι οπως το παει η Sony... Πιστευω θα ειναι πολυ κοντα στο 1 μιας και η ατραξιον θα ειναι η οθονη και δεν θα δωθει βαρυτητα σε καμερα. Και δεν θελω να φανταστω τιμη... Αν σε ικανοποιουν οσα ειδες απο το 1,προχωρα να το γουσταρεις οσο τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 (edited) Σε σημερινο video παντως απο γνωστο youtuber βλεπω οτι τα θεματα με την εφαρμογη της καμερα για τα Sony κινητα συνεχιζει να εχει ,με κρασαρισματα για αγνωστο λογο(6:46 και μετα)και ειναι κατι που το θυμαμαι και απο παλιοτερες συσκευες να συμβαινει αν και δεν γνωριζω το γιατι Εντομεταξυ δεν το εχει φερει και η Cosmote/Γερμανος για προπαραγγελια εστω που τρεχει και σχετικο promotion με 20% επιστροφη Eurobank για να πεσει και αρκετα η τιμη του(αν ειναι και με τα δωρεαν ακουστικα). Παντως ειναι σε αρκετα καλο δρομο η Sony αν το παρουν στα σοβαρα και βελτιωσουν καποια πραγματα. Edited July 19, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Και απο άλλους γνωστούς youtubers που δεν τους έχει παρουσιάσει πρόβλημα. όπως με το s10 Κάποιοι το βγάζανε καλό και κάποιοι σκάρτο Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 To δωρο ισχυει για προπαραγγελια εως 31-7 https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Sony-Smartphone-Xperia-1-128gb-Mauro-1319-5388.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Συγκριτικό με iPhone xs που το θεωρώ όπως το χω γράψει πολλές φορές Ένα από τα πιο ισορροπημένα κινητά Όσον αφορά τις κάμερες και επιτέλους ένα συγκριτικό με hdr on Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Ανεβηκε και πριν λιγες μερες το review απο Anandtech https://www.anandtech.com/show/14648/the-sony-xperia-1-review-a-219-take-of-the-world/9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Μωρέ προβλήματα με drain battery μην βγάλει και οθόνες όπως τα s10 και καλά θα ειναι Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Τι προβλημα εχουν τα S10 με την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 τα επόμενα xperia 2 Sony's new 3 flagship smartphone Snap855 Plus 6GB RAM(One 8GB RAM version) 4K(6.5 inch) Normal(6.1 inch) Compact(5.7 inch) New 12mp 1/1.7inch sensor camera with 2GB DRAM and New Super SloMo New Exclusive Technology και φυσικά 5G modem. Ίσως η καλύτερη επιλογή τελικά να πάρεις το 2020 κινητό. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 μιας και δε θα το παρει ουτε ενας,ας ριξω ενα σχολιο ετσι για το ****το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Το έχει πάρει από εδώ μέσα κάποιος Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Ο φίλος που το πούλησε μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Όχι ένα παλικάρι από Θεσσαλονίκη με την προσφορά με τα ακουστικά Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν τω μεταξύ φωτογραφίες με το νέο update Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 πολυ καλο αποτελεσμα αδιαμφισβητητα ! σωστο ισορροπημένο και σαφεστατα ανωτερο απο τα δικα μας.και για τα γουστα μου αυτο που ζηταω απο ενα jpeg εν αρχη και ας το κανω εγω μετα ακομα και καρναβαλι εαν θελησω. εχω δει αρκετα δειγματα απο την συσκευη αυτη. φετος η sony επιασε κανονικα και με τον νομο τον ανταγωνισμο χωρις να κανει ομως τα καραγκιοζιλικια του. hdr παντου και παντα με χρωματα οπως αυτη αντιλαμβανετε - samsung μια σχεδον απο τα ιδια για huawei αλλα σε μικρότερο βαθμο απο την κορεατισα και φυσικα την οξυτητα στον θεο σε βαθμο να σταζουν αιμα τα ματια σου της gcam . η τιμη φυσικα εμενα σαν γιωργο ειναι τετοια που δε με αφορά η αγορά. αυτη τη στιγμη το xz1 εχει γυαλαδα απο πετρελαιο η θυρα otg και σκονη απο θερμουιτ τα ηχεια! ο λογος που το price-range μου ειναι στα 250 ευρω. να το προσεχω δεν παιζει διοτι δεν ειναι ανθρωπος και αν χαλασει χαλασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Που μπορούμε να το αγοράσουμε παιδιά; Μόνο sroutzομάγαζα; Δεν το βρίσκω πουθενά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Sony center Golden σίγουρα Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts