orfeas92 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Άρα είναι μια πιο midrange πρόταση? Και πάλι. Από το 10, πας στο 5? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Δεν είναι midrange. Είναι όπως galaxy note 10 - note 10 plus Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Daylight comparison xperia 1 vs pixel Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 IMX563 ο κύριος αισθητήρας στο Xperia 5 IMX445 ο κύριος αισθητήρας του Xperia 1 Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Που το είδες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 ZUCKBUCKS Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ότι είναι ο ice universe για τα samsung είναι αυτός για τα SONY Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 1+7 vs xperia 1 night comparison Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Δε βλεπω τις διαφορές στην βαθμολογία του dxo πάντως εγώ γενικά σε πολλα συγκριτικά. Ενω κανενας δεν έχει ασχοληθεί με το eye auto focus που εάν δουλεύει σωστά είναι πραγματικά το κατι διαφορετικό αφου σου εγγυάται σωστο φοκους πανω στα πρόσωπα που ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ οταν βγάζεις ανθρωπο και μαλιστα βιαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Ακριβώς όπως τα λες και για το dxomark αλλά και για το eye focus Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 ε ναι ρε φιλε,εχω αρχισει να πιστευω για τα καλα οτι οχι απλα τα παίρνει αλλα ειναι τοσο ασχημα που λειτουργει μονο σαν διαφημιση. ωστοσο ειναι φωτογραφικο site και λενε εμεις manual δεν ακουμπαμε! ρε ουστε απο εδω ρε τελεμε,ποιος θα παιξει manual; ο φουφουτος εαν οχι εσεις; σκιτζιδες-πισσα και πουπουλα! κανονικα sony lg nokia θα επρεπε να απαγορευουν να ακουμπανε τις συσκευες τους γιατι το κανουν επιτηδες στα πλαισια των κονδυλιων που εχουν λαβει απο αλλους oem. ωστοσο στο gsm arena photo και video compare tool που το θεωρω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ γιατι πραγματικα εχω ταυτισει το αποτελεσμα του με τις συσκευες μου z5c xz1 αλλα και φιλων htc u ultra p20 pro κ.α και ειναι πανω κατω αυτο που βλεπω απο την ιδια μου την συσκευη το xperia 1 ΣΠΕΡΝΕΙ!!! εμπα και παιξε εχει ενδιαφερον. ΡΕ ΟΥΣΤ-λιθοβολισμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Το έχω κάνει και συμφωνώ σε όλα. Ευτυχώς ο pixel Peeper και κάποιοι άλλοι δείχνουν το ακριβές αποτέλεσμα των καμερών και όχι παραποιημενο. Δεν είδα μεγάλες διαφορές με το night mode του op7 pro με το xperia 1. Εγω προσωπικά το έγραφα ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί το hdr για να υπάρχει σύγκριση και δειλά δειλά κάποιοι το κάνουν Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Έλα μωρέ τώρα με τους αρπαγμενους!!! Θέλουν hdr ζωγραφιά στον Θεό και το βράδυ να βγαίνει μια εικόνα τέλειος άσχετη με την πραγματικότητα λες και είναι κατάσκοποι! Ε δεν κάνει το Sony για αυτούς τι να κάνουμε; Να βγάλουμε όλοι φωτογραφίες του κωλ...; Ο κόσμος έχει χάσει την μπάλα λέμε,έχουν παρασυρθεί από το marketing και εκεί δώστου τραβάνε κράσπεδα στις 00:00 το βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Έχεις τρελαθεί,! Έχεις δίκιο αγορίνα αλλά έτσι προτάσει το marketing. Δεν γίνεται μια εταιρία που γνωρίζει από φωτογραφία να πάει κόντρα στα δεδομένα της. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν τω μεταξύ το dxo αναβάθμισε το σκορ του 1 από 91 σε 94 Οτι να ναι.... Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Πολύ καλό Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Αυτο το μικρό ειναι ταμαμ σου λεω για το χέρι. Μακάρι να πουλούσε να βγούνε και αλλα σε παρόμοιο μέγεθος. Μονο το s10e υπάρχει και μετά όλα μεγάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Κάνα καινούργιο θέμα θα ανοίξουμε; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Άστο εδω μωρέ, μικρή επισκεψιμοτητα θα έχει. Εν τω μεταξύ το δώρο για προπαραγγελια τα σπάει https://www.lagonika.gr/sony-xperia-5-6-1-fhd-hdr-oled-6gb-128gb-smartphone-sony-wf-1000xm3-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-827e-amazon-es-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3/ Από τα καλύτερα Bluetooth Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Κάνα καινούργιο θέμα θα ανοίξουμε; πλακα μας κανεις;και που υπαρχει αυτο χωρις κατοχους πολυ ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Το xperia 1 είναι στην 11η θέση για τις νυχτερινές και στην 3η για την ultra wide Ότι να είναι η dxomark Μία χαρά νυχτερινές βγάζει οπως βλέπουμε και στα συγκριτικά. Να τονίσω ότι στην 11η θέση είναι χωρίς το hdr. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Από τα τεστ του gsmarena για την φωτεινότητα Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Γιώργο χτύπα το https://www.bestbuy.com/site/sony-xperia-1-with-128gb-memory-cell-phone-unlocked-purple/6350878.p?skuId=6350878 300€ Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Τι είναι αυτό; Τι μαγαζί είναι; Μη με βάζεις σε τέτοια. Αγόρασα μια μηχανουλα για να παίζω. Αλλά η ανωμαλία πάντα μένει εκεί κάπου,είναι θέμα χημικών του εγκεφάλου. Στα σοβαρά τώρα τι είναι αυτό το μαγαζί;από που είναι; Τρώμε τελώνιο εγγύηση παίζει; Υ.γ είναι σε ροζ/μοδ εγώ μόνο μαύρα παίρνω. Ο μονόλιθος του Κιούμπρικ είναι το φετίχ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Γιώργο χτύπα το https://www.bestbuy.com/site/sony-xperia-1-with-128gb-memory-cell-phone-unlocked-purple/6350878.p?skuId=6350878 300€ Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πλακα πλακα γνωριζεις κατι για το συγκεκριμενο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 είναι απο τις μεγαλύτερες αλυσίδες στην Αμερική και νομίζω δεν στέλνει Ευρώπη επίσης πρεπει να είναι με καινούργια σύνδεση και όχι σκέτη συσκευή New line or new account $249.99, upgrade $299.99. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts