guy_fawkes Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Σωστά, θα συμφωνήσω και όπως και οι του gsmarena έτσι και αυτός τονίζει πόσο καλά τραβάει νυχτερινές λήψεις με hdr on Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) http://Https://www.skroutz.gr/s/19006457/Sony-Xperia-1-Dual-Sim-128GB.html Συνεχιζει η χαμηλη διαθεσιμοτητα. https://www.gsmarena.com/newscomm-38974.php Και τα κακα μαντατα που ελεγα παλιοτερα https://www.theverge.com/2019/7/31/20748292/lg-sony-smartphone-sales-q1-q2-2019-g8-v50-xperia-1 sales from its smartphone division declined by 30 percent compared to the same quarter the previous year, Δυστηχως η Sony δειχνει οτι απλα δεν την ενδιαφερει το Mobile κομματι και οι πωλησεις και με βαση αυτη την εικονα εκτος αν βρει καποιος καποια ναυαρχιδα σε τιμη χωμα,δεν αξιζει να επενδυσει πλεον χρηματα σε αυτην. Oneplus και Pixel οι πλεον εναλλακτικες της. Κριμα πραγματικα μιας και φετος με εψηνε περισσοτερο για να την δοκιμασω αλλα φαινεται να θελει να ακολουθησει την πορεια της LG και της HTC. Προσωπικα για να κλεισω και την συμμετοχη μου στο παρον θεμα,αναμενω την επομενη εβδομαδα να βγουν και οι αλλες ναυαρχιδες για φετος(περαν των pixel)και λογικα θα προβω σε αγορα. Δυστηχως το Xperia 1(και το 2)βγηκαν απο την λιστα μου. Georgerapp δυστηχως αγαπητε δεν το βλεπω το Xperia 1 να πεφτει σε επιπεδα τιμων Xperia XZ1 και 2,τουλαχιστον για φετος,οσο συνεχιζει να κραταει τοσο ψηλα τιμη και με τοσο χαμηλη διαθεσιμοτητα. Edited September 1, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Οχι folgure δε παιζει αυτο το ενδεχόμενο. Δε παιζει ουτε για το xz3 και πιστεύω ειναι τα oled πανελ ο λόγος. Μαλλον τα lcd είναι αρκετά πιο φθηνα και αφήνουν μεγαλο περιθώριο και κερδους και μείωσης της τιμής. Το έχω ξαναγράψει,το xz3 στα 250 δε θα το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Ποια 250? Εχεις δει τιμή για ΧΖ3 και καινούργιο? Δεν έχει πέσει η τιμή. Όσο για Χ1 στο marketing χάνει, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από Sammy & Huawei. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 519 το ΧΖ3 ο Κώτσος. Εβγαλε χωμα και τα ΧΖ1 και ΧΖ2 χθες που τα εβλεπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Ε φτηνό είναι? 640 όταν πρωτοβγήκε Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Το xz2 κατι εκθεσιακα ειναι απο αυτα που διαβασα στο νημα με τις προσφορές στο διπλα site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Ποια 250? Εχεις δει τιμή για ΧΖ3 και καινούργιο? Δεν έχει πέσει η τιμή. Όσο για Χ1 στο marketing χάνει, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από Sammy & Huawei. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ε πως δεν εχει? που ειναι 1 εκατοστο πιο μακρυ απο το s10+ με ιδια σχεδον οθονη σε μεγεθος ουσιαστικα, απλα αβολο για χρηση κινητου οσο δεν παιρνει, με μπαταρια για γελια, με αναλυση οθονης περιττη αν δεν βλεπεις vr, εσωτερικη μνημη στα 64 η βασικη εκδοση και δεν ξερω αν ερχεται το dual εδω(αν ερχεται οκ) καμερα που στο αυτοματο τουλαχιστον ακομα υστερει και ολα αυτα σε τιμη για γελια.. Οσο για στοκ ανδροιδ, να το βρασω, καποτε ισως ειχε νοημα που ετσι και ααλλιως ειχε ελλειψεις. Τωρα με samsung και αλλες εταιρειες με ωραιο σκιν, οπως LG, asus, παιρνεις πληρες κινητο χωρις χαζες ελλειψεις του τυπου, ρυθμιση εντασης ηχου ειδοποιησεων και κλησεων μαζι, με ενα οικοσυστημα πληρες που απλα ο,τι δε θες το απενεργοποιεις σβηνεις απο εφαρμογες, αλλα με μενου πολυ πιο παραμετροποιησιμο λογω πληθους επιλογων...και με τα specs στο θεο η διαφορα στην ταχυτητα ειναι μονο για 13χρονα σε διαλογο του στυλ το δικο ειναι καλυτερο απλα γιατι ειναι δικο μου. με αυτα ως δεδομενα, με κανενα συγκριτικο πλεονεκτημα, και με ακροτητες οπως η αναλυση οθονης , η μικρη μπαταρια και η αναλογια, το μονο που καταφερνει ειναι να διωχνει και εμας τους ελαχιστους που μεχρι τα Ζ3-Ζ5 ειχαμε την ελπιδα οτι οπου ναναι θα δωσει και αυτο το κατι παραπανω και θα τους πατησει ολους κατω... δυστυχως δεν το εχει σκοπο και απλα ειναι κριμα γιατι θα ειχαμε μια ακομα επιλογη για ποιοτικα κινητα εκτος κινας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Θα σου απαντήσω στο μακροσκελές ποστ που μπήκες στον κόπο να γράψεις αν κσι δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω αυτό που πιστεύει ένα fanboy. Όσο για την μπαταρία βγάζω με το ΧΖ3 όσο βγάζουν κάποιοι με το s10 αλλά δυστηχως η ευτυχώς η μπαταρία ειναι θέμα χρήσης και εγώ λόγω επαγγέλματος το ξεζουμιζω. Όσο για το αν βολεύει εγώ που το έπιασα με βόλευε πολύ καλύτερα από ένα πολύ φαρδύ κινητό. Για το stock android καλύτερα της Sony παρά το παιδικό OS της Sammy με τα παιδικά σχέδια που έχει για τα app. Όσο για ram/rom κτλ ειναι για αριθμολαγνους εκτός αν εσύ προσωπικά κάνεις τέτοια χρήση κινητού που χρειάζεσαι και δεν σου φτάνουν τα υπόλοιπα. Βεβσια ξέχασες να αναφέρεις όπως το έκανες παλαιότερα για την έλλειψη θύρα ακουστικών αλλά τώρα που το υιοθετεί και η αγαπημένη σου εταιρία το κάνεις γαργάρα. Τέλος υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσουν οι τρύπες στην οθονη. Ναι το X1 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ανταγωνιστικα απλά η εταιρία χάνει στον σχεδιασμό και το marketing Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Θα σου απαντήσω στο μακροσκελές ποστ που μπήκες στον κόπο να γράψεις αν κσι δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω αυτό που πιστεύει ένα fanboy. Όσο για την μπαταρία βγάζω με το ΧΖ3 όσο βγάζουν κάποιοι με το s10 αλλά δυστηχως η ευτυχώς η μπαταρία ειναι θέμα χρήσης και εγώ λόγω επαγγέλματος το ξεζουμιζω. Όσο για το αν βολεύει εγώ που το έπιασα με βόλευε πολύ καλύτερα από ένα πολύ φαρδύ κινητό. Για το stock android καλύτερα της Sony παρά το παιδικό OS της Sammy με τα παιδικά σχέδια που έχει για τα app. Όσο για ram/rom κτλ ειναι για αριθμολαγνους εκτός αν εσύ προσωπικά κάνεις τέτοια χρήση κινητού που χρειάζεσαι και δεν σου φτάνουν τα υπόλοιπα. Βεβσια ξέχασες να αναφέρεις όπως το έκανες παλαιότερα για την έλλειψη θύρα ακουστικών αλλά τώρα που το υιοθετεί και η αγαπημένη σου εταιρία το κάνεις γαργάρα. Τέλος υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσουν οι τρύπες στην οθονη. Ναι το X1 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ανταγωνιστικα απλά η εταιρία χάνει στον σχεδιασμό και το marketing Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταρχάς δε σου απάντησα προσωπικά αλλά πιάστηκα από το σχόλιο σου για να δείξω ότι δεν τρώει άδικα τέτοια ήττα στις πωλήσεις.. 2ον το να λες εμένα fanboy είναι τουλάχιστον γελοίο και στο επιστρέφω όταν μέχρι τα Ζ3 δεν άλλαζα καν εταιρεία ενώ τώρα με κάθε ευκαιρία δοκιμάζω μπας και βρω κάτι καλύτερο από Samsung καθώς έχει σημεία που δε μου αρέσουν.. Όσο για το headphone jack απλά το ξέχασα, σιγά μην είμαι τόσο ανόητος να μην το αναφέρω όταν η σύγκριση που έκανα ήταν με s10 plus καθώς ήθελα να είναι παρόμοιας γενιάς.. Επίσης ξέχασα να αναφέρω το dedicated camera button που έχει το Sony και το λάτρευα και το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα.. Τέλος, μάθε να δέχεσαι μια άλλη άποψη και όχι να πετάς λάσπη επειδή δε σου αρέσει, αν διαφωνείς πες που διαφωνείς να το κουβεντιασουμε! Α! Και επειδή είπα λάσπη, δεν ανέφερα πουθενά τη ram που είπες εσύ γιατί ακριβως μιλάω για ουσία αλλά μόνο την rom που ναι είναι ουσία, τουλάχιστον για μένα που έχω 150 gb υλικό στην sd και θέλω χώρο και στην εσωτερική μνήμη, αλλά και γενικά στην κριτική μου που ήταν αντικειμενικη η ρομ είναι σημαντική αν θες 2 sim.. Αυτά τα λίγα από μένα το fanboy λοιπόν Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Τέλεια Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Τι κάνουν? Διευρεσε αυτή η φωτογραφία, αύριο είναι η παρουσίαση. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 (edited) το 5 απο το 5g; μακαρι να ειναι μικρο. Edited September 4, 2019 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Μάλλον δεν έχει νόημα η ονοματοδοσια 6 με 6,1 ιντζες θα είναι με ασύρματη φόρτιση από όσο γνωρίζω Για κάμερες δεν γνωρίζω αν είναι ίδιο με το xperia 1 Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Φαντάζομαι και μικρότερη μπαταρία από το 1, να γελάει ο κόσμος... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Μια χαρά διαχείριση κάνει η Sony στις μπαταρίες Δες συγκριτικό με άλλα μεγαλύτερης στα χαρτιά χωρητικοτητας Στο θέμα μας 3000 mah λενε Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Χρειάζεται ένα μαζεμένο κινητό. Μόνο το s10e υπάρχει. Το ίδιο μέγεθος θα έχει,ίσως πιο μικρό στο φάρδος και πιο μεγάλο στο ύψος. Θα κουμπώνει ευχάριστα στο χέρι. Από μπαταρίες στον μέσο όρο είναι αλλά δε θα της έπεφτε και ο πωλος να βάλει κάτι ακόμα. 2700 έχει το xz1 μου. Δε το λες και εγγύηση αυτονομίας. Εάν πας με 4g το δουλεύεις και έχει και ζεστό καιρό έξω πέφτουν τα ποσοστά εύκολα. 6 ιντζες είναι αυτές, μπορεί να είναι μικρές στο φάρδος και στην εντύπωση που σου αφήνει αλλά σαν νούμερο δε λέει ψέματα,έχει αρκετή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Μάλλον ήταν φτιαχτη η εικόνα με τον αριθμό 5 Σε περίπου μιάμιση ώρα αρχίζει η παρουσίαση Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Θα εχει ενδιαφέρον,για να δω σε τι συσκευές θα παίξω με 2 με 3 χρόνια απο τώρα! Υ.γ μεταχειρισμένη σε 2 με 3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 (edited) Παντως αν δωσει ενα compact στα επιπεδα του Ζ3c (μιλαω ως προς την φιλοσοφια), το χτυπαω χθες... ΕΠιτελους ενα μαζεμενο σε μεγεθος κινητο με μαζεμενα μπεζελ και specs ναυαρχιδας. Βεβαια χωρις να εχω ασχοληθει με φημες, θεωρω οτι θα βαλει καμια 4κ οθονη στο μικρο, και μπαταρια για γελια και οπως θα το παρουσιασει ετσι θα το ξεχασουμε.. Δεν ξερω γιατι κοιτανε τα πυροτεχνηματα του μαρκετινγκ και οχι την ουσια οπως παλια..ΕΛπιζω καποια στιγμη να κανουν στροφη λοιπον σε αυτη την ουσια, μεχρι τοτε περιμενουμε, με πρωτη αναμονη τη σημερινη.. Edit: δεν έκανε πατάτα με ανάλυση άρα και μπαταρία, για να δούμε μήπως αρχίσει το come back...βέβαια τα 3100 δεν είναι πολλά άλλα με τέτοια ανάλυση μήπως είναι οκ Edited September 5, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Χαρακτηριστικά Xperia 5 · Οθόνη 6,1 ιντσών, OLED FullHD + ((1080 x 2520)) HDR · Χωρητικότητα μπαταρίας 3140 mAh · Μνήμη 6 GB RAM · Αποθήκευση 128GB · Μέγεθος: Κατακόρυφο πλάτος:*158mm Πλάτος: 68mm πάχος 8,2mm · Βάρος 164g Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Να το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Το αγαπημενο μου πλέον. Οτι πρεπει για το χέρι και εμφανισιακά αυτο που παντα μου άρεσε. Ενα z5 να του τραβήξεις την οθόνη πάνω κάτω και να αφήσεις τα περιθώρια μικρά και ομορφουλια! Ενω και στην πλάτη παντα μου άρεσαν οι κάμερες εκει στην γωνία.huawei p30 pro π.χ οχι στο κέντρο. Κατα τα αλλα απο specs απόδοση κάμερες μια χαρα σε όλα. Οποτε θα το παρακολουθώ ποτε θα παει 300 να το τσιμπήσω. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Τα ονόματα πλέον δεν κολλάνε καθόλου. Την παλεύουν? Βγήκε xperia 1, ο αντικαταστάτης (μάλλον ναυαρχίδα το προοριζουν αυτό), το 5, ενώ υπάρχει το 10 που είναι mid range. Τοσο δύσκολο είναι να δώσουν ονόματα που δεν θα μπερδεύον τον καταναλωτή? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Αυτό είπα και εγώ αλλά μικρό το κακό με την ονοματοδοσια. Σημειωση :Το 5 δεν αντικαθιστά το 1 Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts