Jump to content

Sony Xperia 1

panosz75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτό είναι το βίντεο του τύπου που έβαλες πριν

και απο κάτω Γιώργο σχόλια του "φίλου" μας του πιξελ πιπερς:)

εν τω μεταξύ όλοι προσδοκούν ενα συγκριτικό με HDR ON

One tip, you can go to Manual mode and manually enable HDR on the Sony, and I'm assuring you that it'll produce at least nearly identical results to the Samsung.

Quite bothersome, but trust me that it really works.

Now I can't wait for low light shots! Based on GSMArena review, I think the Xperia 1's ultra wide angle camera is the best at shooting the most detailed photos in low light.

Hi, other mobile brands HDR funtion in automode,

But xperia brands Manuel mode only HDR, please use Manuel mode

And Hdr turned on....

Use HDR Mode On Manual Mode, You Will Get More Dynamic Range.

και άλλα πολλά

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και τσέκαρε εδώ διαφορές HDR ON/OFF

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.facebook.com/christian.gutsch.private/media_set?set=a.1093036364230712&type=3

Edited by guy_fawkes

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να σου πω την αληθεια ετσι πρεπει να ειναι,το hdr πρεπει να το βαζει συνειδητά ο χρηστης,ετσι ισχυε τοσα χρονια σε ολους τους oem.

το hdr χαλαει την φωτογραφια πολλες φορες.

δηλαδη τραβας μια φωτογραφια με τον ηλιο σχεδον απεναντι καποια μαγαζια.....ε δεν γινεται να φωτιζουν οι τοιχοι σαν να εχουν αυτοι τον ηλιο απεναντι ενω φαινεται καθαρα οτι ειναι σε εσενα!

δηλαδη τουρλουμπουκι και πραγματικοτητα 0 !

αλλα εγω στο ξανα λεω για να μη μπερδευεσαι.

εδω δεν σχολιαζω απο την δικη μου αποψη αλλα της μαζας.

και ξερεις τι θελει η μαζα.ο κοσμος θελει hdr φωτογραφια .....τελος.

οποτε εγω θα το ειχα enable και στο manual desable ,με πιανεις;

στον πολυ κοσμο θες να πουλησεις οχι ξανα σε εμενα .....που περιμενω κιολας να σε παρω στο πάτωμα ο συγκεκριμενος.

εδω βρε αυτος ο μαυρουκος με τα μακρια δαχτυλα ειχε κανει ενα υπερ blindτεστ με ενα σκασμο τηλεφωνα απο mate 20 pro μεχρι poco ,και νικητης βγηκε το poco μπροστα απο sammy hua κ.α ,και αυτο γιατι εβγαζε πιο φωτεινες φωτογραφιες με παραπανω εκθεση.

αυτο ειναι ο κοσμος.

εσυ δε θες κατευθειαν hdr; απαντησε μου ειλικρινα.

Ειλικρινά εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ο θόρυβος και το έχουμε συζητήσει.

Απο εκεί και πέρα είμαι δύσκολος πελάτης,Θέλω την λεπτομέρεια της sony,δεν θέλω να "καίει" ουρανούς και φώτα αλλά απο την άλλη το υπερβολικό μπλέ και τα καταπράσινα λιβάδια που είναι για insta stories μου την σπάνε.

Σε βοήθησα?:lol:

Θέλω ένα συγκριτικό με HDR ON και μόλις βγάλω συμπέρασμα θα αποφασίσω.

Ακόμα και στις alpha cameras το HDR είναι στο manual.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

να περιμενεις,εχεις το xz3 που ειναι κινηταρα.

κατσε να ερθει ελλαδα,κατσε να το πιασεις,κατσε να δουλευτεί λιγο και να γινει το betta testing ,ε περιμενε να φαει και την πρωτη πτωση η τιμη και βλεπεις!

αφου τον θορυβο τον κανονιζεις με το experss και με πολυ καλα αποτελεσματα,θα σου πω εαν θες να τραβας και 2 γραμμες στο lr και θα σου πω εγω σε μια φωτογραφια που σε ενδιαφερει αν θα εχεις καμμενα και τριχες κατσαρες!!!!

Καλά εννοείται,περιμένω να δω και τι θα βγάλει σαν xperia 2 τον Αύγουστο στην έκθεση.

Οτι ψήνομαι να πάρω κάτι καινούργιο είναι σίγουρο,απλά αναμένω όπως λες και εσύ.

Εχεις και αναβαθμισεις μπροστά σου,η συσκευή σου δηλαδή ειναι ολοζώντανη σε όλα της.

Βέβαια καταλαβαίνω και αυτο που λες,η φαγούρα ειναι φαγούρα και δεν βάζεις λογική και μαθηματικά σε κάτι τέτοιο.

Απλα θελω ..... τέλος.

:lol::lol:

έτσι ακριβώς...μικρόβιο είναι

Καπου διεύρεσε ενα Sony με 6 καμερες πισω και 2 εμπρος. Δεν ξερω τι φαση. Διαβασατε τιποτα?

D8w6LTGWsAAPIpR.jpg

ναι αλλά για φήμες το κόβω.

Για να δω ποσοι θα τρεξουν να παρουν τελικα το κινητο,επειδη ο Fulgore ηταν ο Sony hater με αυτα που ελεγε για την τιμη του

1099ευρω απο Sony Center η αρχικη τιμη του κινητου

https://www.skroutz.gr/s/19006457/Sony-Xperia-1-Dual-Sim-128GB.html

Για να δω ποσοι θα τρεξουν να παρουν τελικα το κινητο,επειδη ο Fulgore ηταν ο Sony hater με αυτα που ελεγε για την τιμη του

1099ευρω απο Sony Center η αρχικη τιμη του κινητου

https://www.skroutz.gr/s/19006457/Sony-Xperia-1-Dual-Sim-128GB.html

Κανένας!

όλοι SAMSUNG με 600 ευρώ,δεν είμαστε βλάκες!

Που θα βρούμε κινητό με τέτοια πτώση τιμών!!!

οπως καθε νεα ναυαρχιδα στην αρχη ζητανε οσα θελουν! ετσι και εδω.

δεν εχει σχεση με το ποσο κανει το samsung τωρα αλλα ποσο εκανε.

γιατι αυτος που το θελει day one ειναι ο ιδιος με τον samsung χρηστη day one.

ετσι λοιπον ο samsung εχει φαει μεγαλη απαξιωση ετσι θα φαει και ο βιαστικος sonaκιας.

το θεμα ειναι ποσο θα κανει στο τελος του χρονου η και αργοτερα.

αυτη τη στιγμη το xz1 κοστιζει πολυ πιο λιγο απο το s8 το xz2 απο το s9 και το χζ3 μονο σχεδον λιγο πιο πανω απο τα s9+ .

και οχι τα s8 s9 ΔΕΝ ειναι καλυτερα τηλεφωνα απο τα xz1 xz2 .

φυσικα δεν διαφωνω οτι οταν τρεχεις να ανέβεις στο τρενο τετοιες τακτικες δεν ειναι και οι καλυτερες απο πλευρας πωλησεων.

αλλα ετσι ειναι η sony,σε ενα συμπαν μονη της.

το timing δε ειναι κουκουρουκου,το να σου παρουσιαζει ενα τηλεφωνο γεναρη και να βγαινει ιουνιο ειναι ανωμαλια.

ελπιζω να μη βγαλει αλλο μεσα στην χρονια,γιατι ανωμαλια ανωμαλια αλλα να αυτομαστιγωνεσαι ειναι μαζοχισμος μεγαλος.

Δεν εχεις αδικο αλλα να σου κανω 2-3 παρατηρησεις σε αυτο που εγραψες

1)Το S10+ ηταν φθηνοτερο απο το Xperia 1 σαν αρχικη τιμη παντα. Βασικα το Xperia 1 ειναι η ακριβοτερη Android ναυαρχιδα που εχουμε δει απο πλευρας αρχικης τιμης,και μιλαμε για μοντελο που δεν εχει καν 8gb ram,μιας και βγαινει σε 1 μονο εκδοση(δεν θυμαμαι αλλη Android ναυαρχιδα να εχει βγει με αρχικη τιμη 1100ευρω).

2)Το S10+ κυκλοφορησε με δωρο ασυρματα ακουστικα αξιας 150ευρω.Στο xperia 1 δεν βλεπω καποιο αναλογο δωρο.

Το P30pro πχ κυκλοφορησε με αρχικη τιμη κατω απο 1000ευρω και δωρο το ρολοι αξιας 250ευρω.

Το δε Oneplus7(για οποιον κοιταζει την τιμη)και 7pro(οποιος θελει το κατι παραπανω)ξεκινανε και τα δυο απο πολυ φθηνοτερα.Το Oneplus το αναφερω γιατι περαν του ψιλο stock android και snap855 που φοραει.

Παρα πολυ κακο το timing να κυκλοφορησει η συσκευη πολυ κοντα με τα νεα Oneplus κινητα.

Τελος,οσο πιο υψηλη τιμη εχει το Xperia 1,τοσο πιο δυσκολο εως αδυνατο να το δεις να πιανει τοσο συντομα τιμη οπως στα Xperia XZ1 και XZ2.

Δεν ειναι τυχαιο οτι το XZ3 που του εβαλε καλη amoled οθονη,μια χαρα τιμη εχει κρατησει απο περυσι το φθινόπωρο που βγηκε.

Μακαρι να το αγορασει καποιος απο το forum να ακουσουμε και καποιες εντυπωσεις αλλα με τετοια αρχικη τιμη και δυσκολη μεταπωληση που εχουν τα Sony κινητα δυσκολο το βλεπω.

Edited by Fulgore1

Να προσθέσω οτι αφού μιλάμε γενικά,έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες χώρες με ακριβά ακουστικά μέχρι και με PS4

Επίσης έχει μια λογική αφού μιλάμε για SD855 και όχι για exynos,απο την άλλη είναι SONY,που πάς με τέτοια τιμή?

Σήμερα λογικά θα το παραλάβω από Αγγλία το dual θα το τσεκάρω λίγες μέρες και ίσως μετά το δώσω.

Άντε να δούμε τι λέει...

Εγω ψήνομαι για το λευκό αλλά αναμένω να δω τι έχουν να "πουν" για το επόμενο (xperia 1s /2?)

Σήμερα λογικά θα το παραλάβω από Αγγλία το dual θα το τσεκάρω λίγες μέρες και ίσως μετά το δώσω.

Άντε να δούμε τι λέει...

Κανενα σοβαρο pre order δωρο δινουν τουλαχιστον σε σας στην Αγγλια?

Κανενα σοβαρο pre order δωρο δινουν τουλαχιστον σε σας στην Αγγλια?

Αθηνα ειμαι απλα μου το εστειλαν απο κει.Μια καρτα μνημης ειχε δωρο.Μπουρδες δηλαδη.

Παιδια εχω περασει ολες τις ναυαρχιδες φετος πραγματικα ολες λογω δουλειας.Για βασικο παντα εχω ενα iphone xs και εναλλασω android.

Το τηλ πεταει.Για μενα μεγαλη διαφορα με το xz3.Πιο λεπτο και καλυτερη αισθηση στο χερι.Επισης νομιζω αρκετα πιο δυνατο ηχο.

Οτι θελετε με ρωτατε εκτος απο θεματα φωτο που δε το κατεχω το σπορ.

Φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι αν θελουν να ρωτησουν κατι θα ειναι για την αυτονομια της συσκευης λογω της 4κ οθονης και ισως για την φωτεινοτητα της οθονης κατω απο τον ηλιο.

Το τελευταιο το αναφερω μιας και εχεις το Iphone xs που εχει απο τις πιο φωτεινες οθονες της αγορας και μιας και τωρα με τις ζεστες εχουμε μπολικο ηλιο εμεις.

Και απο περιεργεια θα ρωταγα αν ισχυει αυτο που λεει στο gsmarena οτι η συσκευη δεν εχει επιλογη στο video για 4κ 60fps.

Στα περι ταχυτητας κλπ δεν περιμενω παραπονο απο συσκευη με τον τελευταιο επεξεργαστη της αγορας και χωρις bloatware.

1)Φωτεινοτητα αν και δε το πολυ ειδα σε εντονο ηλιο πολυ καλο.Ενα κλικ κατω απ το iphone που ειναι κορυφαιο σε αυτο τον τομεα.

2)Οντως σε 4k δεν εχει 60fps

3)Εννοειται ταχυτατο σε ολα.

4)Οθοναρα!

5)Λογω που ειναι στενο μπορεις ανετα να γραφεις με ενα χερι.Το δαχτυλο φτανει ανετα στην αλλη πλευρα.

6)Μεγαλο πλεονεκτημα για μενα σε σχεση με s10 και s10 plus οτι δεν εχει τρυπα και επισης δεν ειναι curved που πολυ συχνα ακουμπουσε το χερι μου.Δε με βολευουν οι curved.

Βασικα δεν εχω βρει αν τραβαει live photo και δε θυμαμαι και το xz3 αν τραβουσε.Ξερει κανεις αν γινεται?

Αν ανέβαζες φωτο με HDR στο ON και την ίδια στο OFF και μάλιστα βράδυ θα σου ήμουν υπόχρεος.

Για ταχύτητα,οθόνη και μπαταρία είμαι σίγουρος οτι ειναι σε κορυφαίο επίπεδο.Οι αριθμολάγνοι ας ψάξουν για 5.000mAh

Αν ανέβαζες φωτο με HDR στο ON και την ίδια στο OFF και μάλιστα βράδυ θα σου ήμουν υπόχρεος.

Για ταχύτητα,οθόνη και μπαταρία είμαι σίγουρος οτι ειναι σε κορυφαίο επίπεδο.Οι αριθμολάγνοι ας ψάξουν για 5.000mAh

Αυριο φιλε θα το δοκιμασω.

Η μπαταρια δε νομιζω να εχει θεμα.Ακομα και ενας πολυ βαρυς χρηστης το να το βαλει να φορτισει ενα μισαωρο μεσα στη μερα δεν ειναι κατι.

Βρε παιδια live photo δεν εχουν τα Sony?

Σε ευχαριστώ θα αναμένουμε

Live photo εννοείς όπως έχουν τα iphone?

Αν εννοείς αυτό, τότε όχι δεν έχει.

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Sony Xperia 1