vyzantas Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Καλησπέρα μόλις έφυγα από redmi note5 και πήρα το mi9 με global stable 11.0.10.0 να φανταστώ η miui12 δεν έχει βγει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Έχει βγει... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Καλησπέρα μόλις έφυγα από redmi note5 και πήρα το mi9 με global stable 11.0.10.0 να φανταστώ η miui12 δεν έχει βγει ακόμα; Βεβαίως και έχει βγει, πέρασέ την απο εδώ. Version: V12.0.1.0.QFAMIXM Size: 2.4G Mi 9 Global Μπορείς να την εγκαταστήσεις χειροκίνητα. Εάν δε γνωρίζεις τον τρόπο, μπορώ να σου πω. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Να φανταστώ την περνάω από choose update package. Την πρώτη κατεβάζω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Να φανταστώ την περνάω από choose update package. Την πρώτη κατεβάζω ε; Ακριβώς, με αυτό το τρόπο. Απο τη στιγμή που αναφέρεις ότι έχεις Global, ναι την πρώτη. Η EU είναι άλλο download, οπότε προσοχή. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 https://files.fm/u/x92wqmam αυτήν έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 https://files.fm/u/x92wqmam αυτήν έχω Δεν ανοίγει το upload σου δυστυχώς. Δε πειράζει, στο Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο->MiUi έκδοση, τι ακριβώς σου γράφει; αν θεωρητικά γνωρίζω, ότι και να πάει να περάσει με χειροκίνητο update άλλη rom, δε θα προχωρήσει το update χωρίς κίνδυνο για τη συσκευή, όμως επουδενί δε συστήνω κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν έχω κάνει τέτοια δοκιμή. Πες μου λοιπόν, τι σου γράφει εκεί στο μενού; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Ναι όντως δεν με αφήνει να προχωρήσω.. https://files.fm/u/7zqtur66 ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ανοίγει το upload σου δυστυχώς. Δε πειράζει, στο Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο->MiUi έκδοση, τι ακριβώς σου γράφει; αν θεωρητικά γνωρίζω, ότι και να πάει να περάσει με χειροκίνητο update άλλη rom, δε θα προχωρήσει το update χωρίς κίνδυνο για τη συσκευή, όμως επουδενί δε συστήνω κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν έχω κάνει τέτοια δοκιμή. Πες μου λοιπόν, τι σου γράφει εκεί στο μενού; Ναι όντως δεν με αφήνει να προχωρήσω.. https://files.fm/u/7zqtur66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Αφού έχεις eu και πας να βάλεις global; ευτυχώς που δεν προχωράει γιατί θα είχες ένα τούβλο τώρα, από eu σε global είναι άλλη διαδικασία. Πάντα βάζουμε την αντίστοιχη ρομ που έχουμε όχι ότι νανε. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Ναι όντως δεν με αφήνει να προχωρήσω.. https://files.fm/u/7zqtur66 Θέλω να ανεβάσεις ξανά, ποια rom φοράς, θέλω να το δω γιατί το screenshot που έστειλες δεν ανοίγει, και θα σου στείλω εγώ με upload την rom που θα περάσεις. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Θέλω να ανεβάσεις ξανά, ποια rom φοράς, θέλω να το δω γιατί το screenshot που έστειλες δεν ανοίγει, και θα σου στείλω εγώ με upload την rom που θα περάσεις. https://ibb.co/MRjxYqn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 https://ibb.co/MRjxYqn Αυτήν εδώ θα περάσεις χειροκίνητα. Είναι η ίδια, η δική σου rom, θα την περάσεις απο πάνω δηλαδή. Έχεις Vodafone Rom. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 (edited) Αυτήν εδώ θα περάσεις χειροκίνητα. Είναι η ίδια, η δική σου rom, θα την περάσεις απο πάνω δηλαδή. Έχεις Vodafone Rom. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ εγώ πάρα πολύ. Το πήρα από φίλο μεταχειρισμένο κ δεν είχε ιδέα από ρομ.τώρα πρόσεξα το VF δίπλα στη ρομ κ καταλαβα. Εφόσον είναι ίδια γιατί να την ξαναπεράσω; Edited August 17, 2020 by vyzantas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Ευχαριστώ εγώ πάρα πολύ. Το πήρα από φίλο μεταχειρισμένο κ δεν είχε ιδέα από ρομ.τώρα πρόσεξα το VF δίπλα στη ρομ κ καταλαβα. Εφόσον είναι ίδια γιατί να την ξαναπεράσω; Εκ παραδρομής η απάντησή μου για να φλασάρεις την rom, απλά επειδή είναι Vodafone Rom και δεν βρίσκεται σε download εύκολα, κράτησέ την, και σε περίπτωση που έχεις το οιοδήποτε bug, τότε να τη φλασάρεις. Υπάρχει μια λεπτομέρεια, που δε τη γνωρίζω, δε μου έχει ξανατύχει, εάν σε Vodafone EU rom, μπορεί να φλασαριστεί η "κανονική" EU του Mi 9- QFAEUXM η οποία είναι σε MiUi 12 που σε ενδιαφέρει. Εάν το κάνεις, δε στο συστήνω διότι δε το γνωρίζω, και θα το κάνεις με δική σου ευθύνη. Δε γνωρίζω επειδή είναι Vodafone Rom, εάν θέλει unlock bootloader και φλασάρισμα με Mi Flash. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Mi9 global Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Mi9 global Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Τι χώρα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Τι χώρα έχεις?Greece. Αλλά είμαι στους mi pilots Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ήρθε και σε μένα από χθες η MIUI Global 12.0.2.0 QFAEUXM. Χώρα Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Με τη 12.0.2 διορθώθηκε και το πρόβλημα που υπήρχε με τα κυλιόμενα widget, που δε μπορούσα να κάνω κύλιση και άνοιγε η κουρτίνα του κέντρου ελέγχου. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Κατεβάζοντας τη κουρτίνα για το control center λείπει το toggle του συγχρονισμού .. είναι bug της 12.0.2.0 ? Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 (edited) @union Μάλλον το αφαίρεσαν, έκανα και εγώ το update, πρίν το update είχε το sync Άλλαξε και το εικονίδιο voWIFI Sent from my MI 9 using Tapatalk Edited September 1, 2020 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Παίδες σκέψη...εχω το lite και σκέφτομαι να πάω στο mi9 ..θα μου κακοφανει η μπαταριά η κάτι άλλο? τι λέτε? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Παίδες σκέψη...εχω το lite και σκέφτομαι να πάω στο mi9 ..θα μου κακοφανει η μπαταριά η κάτι άλλο? τι λέτε?Στην μπαταρία θα απογοητευτείς σε ταχύτητα πολύ ανώτερο το mi9, εγώ περισσότερο θα με απασχολούσε που θα έχανα sd, radio, θύρα ακουστικών, τα βάζεις κάτω τα ζυγίζει και βλέπει. Το mi9 lite είναι πολύ αξιόλογη συσκευή καλύτερα κράτησε την λίγο ακόμα και πήγαινε σε πιο καινούργια συσκευή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Στην μπαταρία θα απογοητευτείς σε ταχύτητα πολύ ανώτερο το mi9, εγώ περισσότερο θα με απασχολούσε που θα έχανα sd, radio, θύρα ακουστικών, τα βάζεις κάτω τα ζυγίζει και βλέπει. Το mi9 lite είναι πολύ αξιόλογη συσκευή καλύτερα κράτησε την λίγο ακόμα και πήγαινε σε πιο καινούργια συσκευή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk είναι αλήθεια οτι το lite είναι πλήρες και τώρα με την 12 ρολλαρει μια χαρά,απλά το σκέφτηκα μόνο για ταχύτητα,άλλα η μπαταρία με έβαλε σε σκέψη... μάλλον θα ακούσω την συμβουλή σου...thanks. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Γνωρίζει κανένας αν μπορούμε να βάλουμε στο κινητό μας το MIUI Health; Διαβάζω διάφορες εξελίξεις πάνω σε αυτό και ότι είναι ενσωματωμένο στο MIUI 12 αλλά για επιλεγμένες συσκευές μόνο. Μοιάζει να μην είναι μία από αυτές το MI 9 και σκέφτομαι ότι θα ήταν ενδιαφέρον να το είχα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό,ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ. Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts