Jump to content

thrasman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thrasman

  1. Πάνω που έλεγα θα φτάσει το κινητό μέχρι να πάρω το Xiaomi 12 που ζαχαρώνω, ήρθε η πτώση νερού στην οθόνη του με αποτέλεσμα να σβήσει η οθόνη και να μην λειτουργεί ούτε το touch. Το τηλέφωνο λειτουργεί. Με ακουστικά, απαντάω κανονικά και στο bluetooth του αυτοκινήτου βλέπω και ποιος με καλεί και καλώ κανονικά. Γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο να έχω πρόσβαση στο κινητό; Δυστυχώς δεν μπορώ να το βάλω σε mode μεταφοράς αρχείων όταν το συνδέω με usb στον υπολογιστή. Έχει αλλάξει κανείς οθόνη; Φαντάζομαι δεν θα χαθούν τα δεδομένα μου. Είναι σημαντικό να μην χάσω τις φωτογραφίες που έχω μέσα.
  2. Η αναβάθμιση σε 12.5 γενικά πήγε καλά. Το πιο περίεργο ίσως είναι ότι χάθηκε η Σάρωση από τα εργαλεία της Xiaomi. Το έπαθε κανένας άλλος αυτό; Η μπαταρία δεν περίμενα να έχει διαφορά, πλησιάζει τα 3 χρόνια σχεδόν. Η ζωντανή ταπετσαρία με τον Κρόνο, τα σπάει! Δοκιμάστε την! Γενικά, το ότι ακόμα το τηλέφωνο λειτουργεί τόσο αξιοπρεπώς, και βγάζει αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες και βίντεο, είναι κάτι που με εκπλήσσει ευχάριστα! Ψήνομαι να περιμένω μέχρι το Mi 12 Ultra... Ο Δεκέμβριος δεν μοιάζει να είναι τόσο μακριά...
  3. Κάτι να διαλειτουργώ με το τηλέφωνο μου από τον υπολογιστή. Να έχω κοινό clipboard, να στέλνω sms από τον υπολογιστή μου κτλ "Το τηλέφωνο μου" της Microsoft που έχουν τα Windows 10 θέλει πολύ δουλειά ακόμα και δεν είναι σταθερό για Xiaomi. Στο MIUI 12.5 στα specs έχει κάτι τέτοιο που θέλω η Xiaomi. Αλλά αργεί ακόμα. Λέω μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που δεν το ξέρω και κάνει την δουλειά που θέλω.
  4. Καλημέρα! Γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο λογισμικό για σύνδεση του κινητού μας MI 9 στον υπολογιστή; Τύπου αυτό που έχει βγάλει πρόσφατα η Samsung, ή αυτό που ανακοίνωσε η Xiaomi στο MIUI 12.5;
  5. Ομολογώ ότι το Mi9 με έχει κάνει xiaomi fun! Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ακόμα και τώρα το κινητό στέκεται αξιοπρεπέστατα στα πάντα του. ΟΚ, η μπαταρία του δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά με φορτιστή-βάση στο αμάξι, σώζεται η κατάσταση. Βγάζω φωτογραφίες που τις βλέπω και τις χαίρομαι ακόμα! Το Μ11 μοιάζει λογική συνέχεια... Να δούμε και το M11 Pro και να περιμένουμε λίγο για πτώση τιμής. Το Miui 12.5 θα μας προλάβει σίγουρα. Μπράβο Xiaomi !
  6. Για το θέμα του Mi Health, τελικά η νέα έκδοση κάνει μέτρηση καρδιακού παλμού στο ΜΙ 9 με χρήση του flash και της κάμερας. Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα με τα αποτελέσματα του MI Band 5 που έχω, είδα πολύ μικρές αποκλίσεις. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει, παραθέτω το link. https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-health/mi-health-2-9-3-release/ Ευχαριστώ @maarinos για το προηγούμενο link.
  7. Γνωρίζει κανένας αν μπορούμε να βάλουμε στο κινητό μας το MIUI Health; Διαβάζω διάφορες εξελίξεις πάνω σε αυτό και ότι είναι ενσωματωμένο στο MIUI 12 αλλά για επιλεγμένες συσκευές μόνο. Μοιάζει να μην είναι μία από αυτές το MI 9 και σκέφτομαι ότι θα ήταν ενδιαφέρον να το είχα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό,ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.
  8. Τον φορτιστή τον πήρα από τον banggood. Είναι φοβερά ποιοτική κατασκευή, φορτίζει στα 20W και έχει και πολύ ωραία λειτουργία, ανοίγει και κλείνει τα πλαϊνά αυτόματα μόνο του μόλις αντιληφθεί ότι πλησιάζει το κινητό ή το χέρι σου για να το πάρεις. Είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Είναι κομπλέ με καλώδια, βάσεις στήριξης, τα πάντα όλα. Δες το link. Το βγάζει περιοδικά προσφορά με κουπόνι κοντά στα 25€, τόσο το πήρα, το οποίο είναι τέλεια τιμή για αυτά που προσφέρει. https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-WCJ02ZM-20W-Qi-Car-Wireless-Charger-with-Intelligent-Infrared-Sensor-Fast-Charging-Car-Phone-Holder-p-1434438.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK Όσο για το επόμενο μας κινητό μετά το Mi9, μια που άνοιξα το θέμα, βλέπω πιο λογική αγορά το Mi Note 10 Pro. Εξαιρετική κάμερα, premium χαρακτηριστικά και μόνο θέμα ο μικρότερος επεξεργαστής. 400€ δίνω. 1000€ για Μi 10 pro εγώ προσωπικά δεν δίνω. Αν πέσει και άλλο, το συζητάμε.
  9. Ελπίζω να συμφωνούμε όλοι, ότι ΌΛΑ είναι υποκειμενικά. Δεν υπάρχει ανάγκη να συμφωνήσουμε. Ο καθένας λέει την γνώμη του. Αλλά... πριν 1 χρόνο σχεδόν που πήρα το κινητό, με snapdragon 855, Super AMOLED οθόνη και τα λοιπά premium χαρακτηριστικά του, με τιμή λίγο κάτω από τα 380€ (το 6/128 έχω), ήταν για μένα με διαφορά η καλύτερη επιλογή. Ακόμα και σήμερα συγκρίνεται με όποιο κινητό θέλετε. Προσοχή! Μιλάμε για 1 χρόνο μετά! Οι αδυναμίες δεδομένες. Μικρή μπαταρία και έλλειψη σταθεροποίησης στην κάμερα. Προσωπικά, πήρα τον ασύρματο φορτιστή-βάση της Xiaomi για το αμάξι, τον οποίο τον θεωρώ εκπληκτικό, έβαλα και την gcam μου για να τραβάω με αυτήν ότι δεν με ικανοποιεί η εφαρμογή της Xiaomi και είμαι μια χαρά. Δακτυλικό αποτύπωμα, ειδοποιήσεις κτλ, είναι όλα θέμα ρυθμίσεων, σίγουρα το κινητό δεν έχει κατασκευαστικό πρόβλημα με αυτά, το αντίθετο. Αν δεν το έχει πάρει κάποιος με κριτήριο το "έτυχε" ή το καταλάθος, νομίζω εύκολα καταλαβαίνει τι λέω. Να το έχουμε να το χαιρόμαστε κύριοι! Γιατί σε αυτά τα λεφτά, δεν νομίζω να υπάρξει ξανά "ναυαρχίδα" και να δούμε πόσα θα δώσουμε όταν έρθει η ώρα για το επόμενο κινητό μας, με την τιμολόγηση του snapdragon 865 στα ύψη.
  10. Το Always On έχει δώσει άλλη χάρη στο κινητό μου. Και δεν το είχα για τόσο fun χαρακτηριστικό. Χαίρεσαι να το βλέπεις! Δεν ξέρω από μπαταρία αλλά σας συνιστώ να το δοκιμάσετε.
  11. Για την μπαταρία δεν μπορώ ακόμα να πω, αλλά η 11.0.8 λειτουργεί πολύ ομαλά στο κινητό μου. Οι ήχοι ακούγονται καθαρότεροι, η ανταπόκριση είναι άμεση και η γενική αίσθηση μου είναι θετική. Κάτι θεματάκια που είχα στις ειδοποιήσεις του Outlook βλέπω έχουν διορθωθεί. Στον dialer δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ηχογράφησης.
  12. Σε ευχαριστώ πολύ! Στην Ελληνική έκδοση φαίνεται μόνο το λεκτικό "Απεγκατάσταση" και δεν το ρίσκαρα. Μοιάζει να πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για το συρτάρι εφαρμογών στην Global.
  13. Καλησπέρα. Λίγη βοήθεια αν κάποιος ξέρει. Εγκατέστησα την νέα έκδοση του launcher, com.miui.home_ALPHA-4.16.0.1457-01131743-41601457_minAPI23(arm64-v8a,armeabi-v7a,x86,x86_64)(nodpi)_apkmirror.com, η οποία ενεργοποιεί το συρτάρι εφαρμογών. Η έκδοση που έχω είναι 11.0.6. Ο νέος launcher κράσαρε και δεν εμφανίζει τίποτα παρά μόνο αν θέλω να σταλεί αναφορά σφάλματος στο ΜΙ για ανάλυση! Το κινητό δουλεύει με την έννοια ότι δέχομαι τηλεφωνήματα, αλλά δεν έχω πρόσβαση σε τίποτα! Γνωρίζει κανένας πως μπορώ να επαναφέρω την έκδοση του launcher που είχα ή πως θα επαναφέρω σε λειτουργία το κινητό μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  14. Τα έκανα όλα αυτά και βγάζει το εξής μήνυμα : Δεν είναι δυνατός ο συγχρονισμός με το λογαριασμό Dub405-m.hotmail.com αυτήν την στιγμή. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, αλλά αν αυτός δεν είναι ο κύριος λογαριασμός Microsoft και συνεχίσετε να λαμβάνετε αυτό το σφάλμα, ίσως βοηθήσει αν διαγράψετε το λογαριασμό και τον προσθέσετε ξανά. Διαφορετικά, περιμένετε λίγο και δοκιμάστε ξανά Τελευταία απόπειρα πριν από 10 λεπτά Κωδικός σφάλματος 85010014 Έψαξα όλο το internet και τα forum της Microsoft και δοκίμασα κάθε λύση. Τελικά το πρόβλημα είναι του Hotmail server της Microsoft! Ήρθα σε επαφή μέσω του forum, και περιμένω να κάνουν κάποια ρύθμιση στον λογαριασμό του Hotmail μου, για να δω αν μπορώ να γλιτώσω το Hard Reset. Όποιος το πάθει σε primary windows phone account, όπως εγώ, την πάτησε. Δυστυχώς. Θα σας ενημερώσω αν τελικά λυθεί το θέμα από πλευράς Microsoft. Το θέμα στο forum της είναι εδώ. http://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/oemail-oapps/error-code-85010014-on-windows-phone-8/436fbbcc-cca2-4b52-acc9-49222c0b4e2f?page=14
  15. Καλησπέρα σε όλους, Πήρα πριν λίγο καιρό το 930 μου από site κινητών, σε καλή θεωρώ τιμή για αυτά έβλεπα ότι προσφέρει. Πλέον νιώθω σχεδόν άσχημα. Νιώθω ότι κάποιον κορόιδεψα για τέτοιο κινητό με τα 260+ΦΠΑ που έδωσα!:lol: Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου και οι καθημερινές εργασίες μου γίνονται όπως ακριβώς φανταζόμουν. Το κινητό ήρθε branded Wind Ιταλίας και με αναβαθμίσεις έφτασε σε έκδοση 8.10.14219.341. Όλα καλά και απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής εκτός από 1 θέμα. Ο λογαριασμός αλληλογραφίας hotmail που έχω δώσει και σαν windows account, δεν συγχρονίζει με το κινητό μου! Σε αντίθεση με gmail που συγχρονίζει σφαίρα. Εκτός από την εξήγηση η Microsoft να σαμποτάρει τον εαυτό της έναντι του gmail, συμβαίνει και σε κανέναν άλλο; Η λύση να τον σβήσω και να τον ξανασυνδέσω ΔΕΝ παίζει γιατί δεν με αφήνει να σβήσω το windows account του κινητού. Καμία ιδέα;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  16. Μετά από σχετικό ψάξιμο, κατέληξα και εγώ στο 930. Το βρήκα σε καλή τιμή και μου το πήρα δώρο. :-) Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις και τις ρυθμίσεις που ήθελα. Δευτέρα θα πάρω και την μικρή sim μου και θα λογικά είμαι έτοιμος. Έχω 3 ερωτήσεις : 1. Το 930 που μου ήρθε είναι Orange branded Wind Ιταλίας. Θα μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα με την Ελληνική Cosmote σύνδεση μου; 2. Προσπαθώ να βρω τους usb drivers αλλά δεν τα καταφέρνω. Τους έχει κάποιος πρόχειρους; 3. Καμία συμβουλή-οδηγία από κάποιον κάτοχο για κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να απολαύσω περισσότερο το κινητό μου; :-)
  17. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι σε cab, παρά μόνο αυτό το update με βάσει κυρίως τα κινέζικα δίκτυα και κινητά. Και έχει και κάτι περίεργες τοπικές ρυθμίσεις μέσα του για facebook, twitter, οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα. Μοιάζει όμως να είναι η αρχή αυτού του 'καλύτερου' που περιμένουμε και μας έχει συνηθίσει η NOKIA. Παρακολουθούμε και περιμένουμε... :)
  18. Η νέα έκδοση έχει κωδικό : 1750.805.8773.12140 . Διαβάζω ότι είναι η αρχή πολλών διαφορών και η έναρξη της ουσιαστικής παρέμβασης της ομάδας της Nokia στο λειτουργικό. Μια από αυτές, όπως είπε και ο πρόεδρος της Nokia και σύντομα θα είναι και η μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth. :-) Πάντως δείχνει ότι γίνεται πολύ δουλειά πάνω στο τηλέφωνο και στο λειτουργικό. Αναμένουμε...
  19. Καινούργιο update 12140! Με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και πιθανόν και bluetooth μεταφορά αρχείων στην τελική του έκδοση. ChangeLog : tethering export contacts to SIM advanced network settings for calls and messages additional option in video mode - the quality of Xbox animated tiles new sign on the top bar Αναμένοντας την διεθνή έκδοση και το .cab, λεπτομέρειες εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1640558
  20. Πρέπει να εγκαταστήσεις το Nokia Care Suite για το Nokia Lumia (RM-801). Συνήθως πάει πακέτο με το NaviFirm. Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα με αυτά τα εργαλεία. Ένα από αυτά είναι να δεις το Product Code του κινητού. Ένα άλλο είναι να κάνεις firmware update. Ή να δεις όλα τα official update που υπάρχουν. Είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα εργαλεία. Δες εδώ. http://www.symbian-toys.com/navifirm.aspx ********************
  21. Στο thread που παρακολουθώ για το 12072 στο xda-developers, αναφέρει ότι χρειάζεται 5-10 φορές φόρτιση-ξεφόρτιση για να ξανακαλιμπραριστεί η μπαταρία, με κάθε νέα έκδοση που επηρεάζει την απόδοση της. Σου παραθέτω το link : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1621312 Αν ισχύει αυτό, δεν χρειάζεται να ανυσηχείς. Προς το παρόν τουλάχιστον... :)
  22. Ναι έχω unbranded συσκευή. Την αγόρασα από Ελλάδα. Θεωρώ τις αλλαγές της 12072 σημαντικές και για αυτό τις κατέβασα με cab sender. Λόγω εμπειρίας από HTC HD2 έχω εξοικειωθεί με την διαδικασία και την εμπιστεύομαι. Τις αλλαγές στην camera θα τις βρεις στα settings. Έχουν προστεθεί επιλογές για ρύθμιση της Ανάλυσης και για Μείωση Αναλαμπών. Γενικά είμαι ευχαριστήμενος από το κινητό, με εξαίρεση την έλλειψη κάποιου Call Manager. Το πλήρες ξεκλείδωμα θα είναι η τέλεια λύση. Έκανα τον έλεγχο για πιθανό Full unlock όπως το προσπαθούν οι Xda-Developers, αλλά έχω κλειδωμένο bootloader και δεν παίζει σε αυτή τη φάση. Θα περιμένω... Γενικά για θέματα update για Nokia Lumia 800, ενημερώνομαι από XDA-Developers και από εδώ. http://www.mobiletechworld.com/tag/1600-2483-8107-11501/ Κάπου εδώ είδα και το official Nokia forum-site και είχε το link για αυτό που ψάχνεις.
  23. Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 12072 με update cad sender. Το cab το βρήκα από εδώ. http://download.windowsupdate.com/ms...e119de2ccd.cab Έχω Product Code 059N192 και δούλεψε μια χαρά. Από ότι διάβασα λένε ότι διορθώνει κάτι bugs που έβγαλε η 12070 με τον ήχο και κάτι λίγα με την μπαταρία που με ενδιαφέρει περισσότερο.
  24. Επειδή έστησα το κινητό μου 2-3 φορές, και ελαχιστοποίησα τις λεπτομέρειες που κάθε φορά έκαναν την εγκατάσταση να αποτυγχάνει, σας συμβουλεύω να μην τα παρατήσετε και να ξαναδοκιμάσετε. Για την κάρτα, τα θέματα της, και το format και όλα, διαβάστε την 'βίβλο' που δώσαμε και πριν, και θα τα βρείτε όλα!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1246040 Στην δικιά μου περίπτωση, τα προβλήματα που είχα λυθήκανε μόλις άλλαξα την κάρτα μνήμης. Την παλαιά την φορμάρισα (όπως λένε και οι οδηγίες) με το παλαιό καλό μου Nokia N95 και την έχω πλέον στην άκρη. Ξέρει κανένας αν υπάρχει Acrobat Reader που να παίζει στα Windows Mango 7.5; Διαβάζω για το Acrobat Reader X αλλά δεν το βρήκα πουθενά...
  25. Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 2 σχεδόν εβδομάδες με Windows Mango 7.5, τολμώ να πω ότι ούτε καν είχα φανταστεί αυτές τις δυνατότητες που έχω πλέον!!! Με την σειρά λοιπόν... Εγκατάσταση. Ακολούθησα τις οδηγίες του link που έδωσα για την ROM του XBmod. Μετά την αρχική εγκατάσταση της 7004, έκανα ΟΛΕΣ τις αναβαθμίσεις από το Zune ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και με έφτασε μέχρι την επίσημη Mango 7.5 (7.10.7720.68) χωρίς πρόβλημα!!! Το μόνο που θα άλλαζα είναι να βάλω το ξεκλείδωμα του ChevronWP7... Με αυτό ΔΕΝ χρειάζεται Activation code. Αφού δεν το έκανα στην 7004 όπως έπρεπε, η καλύτερη λύση που βρήκα είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1245206 Έχω κάνει εγκατάσταση ότι ήθελα, ΠΑΛΙ χωρίς πρόβλημα! Το τηλέφωνο ανταποκρίνετε φοβερά. Αν και είναι εύκολο να κάνει κανείς το περιβάλλον όλο ελληνικό, (την πρώτη φορά το έκανα, 2 cabs θέλει μόνο), τελικά κράτησα το αγγλικό περιβάλλον για να δουλεύει σωστά το Tell me και το voice-to-text και το text-to-voice. Όποιος δεν ξέρει τι είναι αυτά ας δει αυτό http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/new-windows-phone-mango-speech-technology-cant-be-beat/6548 Επειδή το ζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αυτό στο bluetooth του αυτοκινήτου μου οδηγώντας, θεωρώ ότι είναι αξεπέραστο. Έβαλα και αρκετά προγράμματα από αυτά που προτείνει ο colossus_r εδώ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304405. Και επειδή έχουμε Exchange Server στην εταιρία, κατάφερα και τον συγχρονισμό με το account μου και έκλεισα! Νιώθω ότι έχω πλέον 1 κινητό, εργαλείο. Συνιστώ να το δοκιμάσετε. Και αν μοιραζόμαστε ότι βρίσκουμε και έχουμε τους XDA-Developers να κάνουν τα θαύματα τους, νιώθω πολύ ασφαλής με το HD2-Windows Mango 7.5 κινητό μου!
×
×
  • Create New...