Jump to content

vyzantas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    155
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vyzantas

  1. Ευχαριστώ εγώ πάρα πολύ. Το πήρα από φίλο μεταχειρισμένο κ δεν είχε ιδέα από ρομ.τώρα πρόσεξα το VF δίπλα στη ρομ κ καταλαβα. Εφόσον είναι ίδια γιατί να την ξαναπεράσω;
  2. Ναι όντως δεν με αφήνει να προχωρήσω.. https://files.fm/u/7zqtur66 ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι όντως δεν με αφήνει να προχωρήσω.. https://files.fm/u/7zqtur66
  3. https://files.fm/u/x92wqmam αυτήν έχω
  4. Να φανταστώ την περνάω από choose update package. Την πρώτη κατεβάζω ε;
  5. Καλησπέρα μόλις έφυγα από redmi note5 και πήρα το mi9 με global stable 11.0.10.0 να φανταστώ η miui12 δεν έχει βγει ακόμα;
  6. Καλησπέρα παίδες, μπορώ να χρησιμοποιήσω το dex χωρίς το Dock της Samsung , μόνο με καλώδιο type-c σε HDMI όπως σε 9 και note και αν έχετε να προτείνετε κάποιο.
  7. Επανέρχομαι για την μπαταρία... Αργεί παρά πολύ να φορτίσει πάει σε τρία τέταρτα από 45 στο 50. Να είναι μπαταρία η λειτουργικό . Το τηλέφωνό είναι καλοκαιρινό.
  8. Πώς γίνεται αυτό ; Με clear cache η αλλιώς
  9. Καλημέρα παίδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την μπαταρία. Το φορτίζω κ φτάνει μέχρι 47%. Άλλαξα φορτιστές αλλά τίποτα.
  10. Και εγώ. Το ίδιο δεν ξέρω τι συμβαίνει... Τους ρώτησα κοθ είπαν θα ρωτήσουμε εταιρεια. Η παραγγελία έγινε 30/8
  11. Έχει το gearbest με priority line +4 ευρώ περίπου η καi χωρίς έξτρα χρέωση
  12. Για redmi 4 prime και standard όλες οι ρομ έχουν πάρει αναστολή μέχρι Αυγουστο
  13. Νομίζω το fusion έχει επανέλθει κ σε 17. Εγώ το δουλεύω μια χαρά σε 16.
  14. Videos---Files--- add videos. Και διαλέγεις την πηγή που θες.
  15. Δοκίμασε να κάνεις ένα χειροκίνητο update κ δεύτερο κάπου , δεξί κλικ κ settings περιόρισε τις πηγές σε 10-15 να μην ψάχνει πολύ ώρα.
  16. Έχει βάλει κανείς την τελευταία developer ελληνική κ αν ναι παρατηρείτε lagαριματα
  17. Εμένα τα builds δεν με βολεψαν ωραία στην αρχή αλλά πολλά άχρηστα ένα exodus και είσαι οκ επίσεις βολικό είναι από playstore εφαρμογή kodiapps . Σου λέει τα καλύτερα add-on και πως να τα βάλεις.
  18. αν έχετε πρόβλημα με δεδομένα μετά από άλγη rom κάντε αυτο αφού διαγράψετε πρώτα το apn https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6523-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-internet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mms/?pageNo=1
  19. Για όποιον ενδιαφέρεται , ένα κολπακι για βραδινές και κυρίως κοντινές φωτογραφίες. Επειδή το λειτουργικό με την λειτουργία τους φλας δεν την παλεύει αφερεστε το auto φλας και ανάψτε το φακό. Καμία σχέση σε ποιότητα επίσης λειτουργεί κ το HDR.
  20. Για όποιον ενδιαφέρεται , ένα κολπακι για βραδινές και κυρίως κοντινές φωτογραφίες. Επειδή το λειτουργικό με την λειτουργία τους φλας δεν την παλεύει αφερεστε το auto φλας και ανάψτε το φακό. Καμία σχέση σε ποιότητα επίσης λειτουργεί κ το HDR.
  21. Ένα καλός τρόπος να μ χάνεστε με adons είναι να κατεβάσετε τη. Εφαρμογή kodiapps από play store . Εκεί έχει μενού charts κ δείχνε τρόπο εγκατάστασης και τα καλύτερα adons . Το kodi θέλει λίγο ψάξιμο αλλά είναι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή.
  22. Στο φόρουμ της xiaomi λένε θα βγει, τώρα ποτέ δεν ξέρω.
×
×
  • Create New...