mclound Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Για να δουλεύει πρεπει στις ρυθμισης-προβολή να μην είναι ανοιχτή η σκοτεινή λειτουργία... Ω ρε φίλε, πολύ σωστά! Τρελάθηκα τώρα. Πολύ ψαγμένη ρύθμιση... Βέβαια προτιμώ το dark mode παρά το wallpaper. Αν και είναι πολύ καλό το άτιμο μιας που κάνει μόνο 1 φορά το animation και μετά σταματάει. Ενώ άλλα που βρήκα μπαίνουν σε λούπα και κουράζουν. Ευχαριστώ πολύ! Το θεωρούσα bug να φανταστείς. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μπαταρία έχει αλλάξει κάνεις?Μετά από ένα χρόνο πλέον δεν κρατάει.Σκεφτηκα να την αλλάξω μόνος μου,αλλά θα χάσω την εγγύηση.Κοστος σε infoquest γνωρίζει κάποιος? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μπαταρία έχει αλλάξει κάνεις?Μετά από ένα χρόνο πλέον δεν κρατάει.Σκεφτηκα να την αλλάξω μόνος μου,αλλά θα χάσω την εγγύηση.Κοστος σε infoquest γνωρίζει κάποιος? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως κάποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Γεια σας. Έχω ενεργοποιήσει την Always on display αλλά σταματάει να μου δείχνει το βράδυ χωρίς να έχει λήξει ο προγραμματισμός ώρας που έχω ορίσει. Ξέρετε γιατί? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Γεια σας. Έχω ενεργοποιήσει την Always on display αλλά σταματάει να μου δείχνει το βράδυ χωρίς να έχει λήξει ο προγραμματισμός ώρας που έχω ορίσει. Ξέρετε γιατί? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν για κάποιο χρονικό διάστημα η συσκευή μένει σε περιβάλλον με ελάχιστο ή καθόλου φωτισμό, τότε απενεργοποιεί το always on display, για εξοικονόμηση ενέργειας, για μακροζωία της οθόνης, γιατί θεωρεί ότι κοιμάσαι... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπίζω να μην είναι τελείωςoff topic, αλλά παραθέτω τον σύνδεσμο όπου τραβάω βιντεάκια με το mi9, filmic pro, zhiyun q2 gymbal και editing στο kinemaster. https://www.instagram.com/evan_bakman/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μήπως κάποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπα όχι..Τσεκαρισμενο.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Θα είμαστε τα πειραματόζωα απ ότι κατάλαβα για την MIUI 12 https://gr.gizchina.com/2020/05/19/miui-12-global-edition-poia-xiaomi-smartphones-anavavathmizontai-kai-pote/ Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Θα είμαστε τα πειραματόζωα απ ότι κατάλαβα για την MIUI 12 https://gr.gizchina.com/2020/05/19/miui-12-global-edition-poia-xiaomi-smartphones-anavavathmizontai-kai-pote/Όσοι έχουν εγγραφεί την άλλη εβδομάδα θα έχουν την 12 Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Έχω πρόβλημα στην εναλλαγή κλήσεων ξέρεις κανείς πώς διορθώνεται; Είμαι με global 11.0.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Έχω πρόβλημα στην εναλλαγή κλήσεων ξέρεις κανείς πώς διορθώνεται; Είμαι με global 11.0.9 Όσο είχα το mi9 πάντα είχα πρόβλημα όταν ήμουν σε κλήση και με έπαιρνε τηλέφωνο κάποιος. Επί τόπου έκοβε τη φωνή μου και ο συνομιλητης δε με άκουγε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Καλημέρα παιδιά..χθες μου ηρθε ενημέρωση το device health services και νομίζω βελτιώθηκε η μπαταρία..ισχύει και σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoss24 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος το mi9 δεν συνδέεται μέσω miracast στην τηλεόραση (lg smart) ενώ ένα s7 edge που έχω συνδέεται κανονικά για mirror? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος το mi9 δεν συνδέεται μέσω miracast στην τηλεόραση (lg smart) ενώ ένα s7 edge που έχω συνδέεται κανονικά για mirror? Το δικό μου mi9 συνδέεται κανονικά και το κάνω συχνά χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Τα global που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα mi pilots έχουν αναβάθμιση Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 καλησπερα σας παρατηρησα οτι η τιμη του mi 9 εχει φτασει κοντα στα 500ευρω ενω πριν μερικους μηνες ηταν 350 . γιατι συναιβει αυτο. υπαρχουν ελληνικα καταστηματα που το εχουν πιο φθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Θέλω τη γνώμη σας έχω mi9 lite 128 gb άψογο να κάνω την αλλαγή σε mi 9 με 60 ευρώ παραπάνω η δεν αξίζει η αλλαγή? Ξέρω ότι χάνω σε μπαταρία και ραδιόφωνο κερδίζω σε επεξεργαστή και ίσως φωτό??? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 καλησπερα σας παρατηρησα οτι η τιμη του mi 9 εχει φτασει κοντα στα 500ευρω ενω πριν μερικους μηνες ηταν 350 . γιατι συναιβει αυτο. υπαρχουν ελληνικα καταστηματα που το εχουν πιο φθηνα?Ίσως είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Σε συνδυασμό και με την υψηλή τιμή του Mi10, τσιμπάει λίγο παραπάνω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 καλησπερα σας .εφοσον ακριβηνε το μι 9 υπαρχει το mi mix 3 5g me snapdragon 855 .τι γνωμη εχετε γιαυτο. ποιες οι διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Τι έγινε στο νήμα; Απροβλημάτιστο το κινητό μας, οκ, να κουνηθούμε λίγο! Έβγαλα μία φωτογραφία με την Gcam. Είναι επεξεργασμένη ή όχι; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpminio Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Καλησπέρα σε όλους παιδιά, με ταλαιπωρούν οι ειδοποιήσεις τελευταία. Δεν έρχεται καμμία ειδοποίηση για Gmail και Instagram . Οι ρυθμίσεις είναι Οκ (μάλλον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Καλησπέρα σε όλους παιδιά, με ταλαιπωρούν οι ειδοποιήσεις τελευταία. Δεν έρχεται καμμία ειδοποίηση για Gmail και Instagram . Οι ρυθμίσεις είναι Οκ (μάλλον). Εμένα όλα κομπλέ παίζουν. Από permissions είδες; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpminio Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Όλα ενεργοποιημένα είναι. Έχει παρατηρηθεί το γεγονός ότι αν κάνω επανεκκίνηση συσκευής επανέρχονται για λίγο αλλά μετά πάλι σταματούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Όλα ενεργοποιημένα είναι. Έχει παρατηρηθεί το γεγονός ότι αν κάνω επανεκκίνηση συσκευής επανέρχονται για λίγο αλλά μετά πάλι σταματούν.Υψηλή προτεραιότητα έχεις επιλέξει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpminio Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Ναι, νόμιζα ότι θα είναι γνωστό θέμα αλλά βλέπω δεν απασχολεί ιδιαίτερα. Σκέφτομαι να του κάνω ένα φορμάτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Αναβάθμιση της AOD Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts