Jump to content

thanoss24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanoss24

  1. Έχω ένα θέμα με το κέντρο ελέγχου. Χρησιμοποιώ γενικά πάρα πολύ το widget του chrome για τους σελιδοδείκτες. Πλέον μόλις κάνω τις σελίδες προς τα κάτω ανοίγει το κέντρου ελέγχου. Δοκίμασα την επιλογή να βάλω το παλιό αλλά και πάλι μόλις σέρνω οπουδήποτε στην οθόνη ανοίγει. Καμία λύση ίσως?
  2. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος το mi9 δεν συνδέεται μέσω miracast στην τηλεόραση (lg smart) ενώ ένα s7 edge που έχω συνδέεται κανονικά για mirror?
  3. Καλημέρα. Ενώ εχθές κατέβαζα το update σε miui 11 κόλλησε στο 47% και όταν πήγα να το ξανακάνω μου γράφει δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα?
  4. Καλησπέρα. Έχω το κινητό σχεδόν 2 μήνες τώρα αλλά έχει τώρα 3-4 μέρες και 2 με 3 φορές την μέρα κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Το ίδιο έχει κάνει 2 φορές της γυναίκας μου που έχει το ίδιο. Και τα δύο φοράνε τη 10.2.28. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον?
  5. Καλησπερα παιδια. Σημερα μου χαλασε το nokia bh118 που ειχα και ψαχνω καινουργιο παρομοιο με αυτο αλλα καλυτερη μπαταρια. Το θεμα ειμαι οτι θελω καλωδιο και με το μικροφωνο πανω στο καλωδιο γιατι ειμαι οδηγος σε λεωφορειο και πολλες φορες το φερνω κοντα στο στομα για να μην ακουνε οι επιβατες τι λεω. Ο ερωτας ο μεγαλος ηταν το nokia bh-218 αλλα δυστυχως δεν υπαρχει πια.
  6. Καλησπερα. Ειμαι οδηγος λεωφορειου και θα ηθελα ενα bluetooth ακουστικο. Αυτο ομως ζηταω ειναι ενα ακουστικο που να μπορω να μιλαω χαμηλωφωνα και να με ακουν καθαρα χωρις να ακουει ολο το λεωφορειο τι λεω. Εχω το sbh20 αλλα πολλες πλησιαζω το ακουστικο στο στομα για να με ακουσουν.. θα προτιμουσα κατι χωρις καλωδια.. ευχαριστω..
×
×
  • Create New...