Jump to content

tpminio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tpminio

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tpminio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σας παιδιά Λοιπόν έχω ανοίξει μια υπόθεση στο PayPal για επιστροφή χρημάτων απο ένα κινέζικο store (όχι γνωστό). Σήμερα μου έστειλαν να email να επιστρέψω το προϊόν και να στείλω tracking ώστε να παρακολουθείται απο το κατάστημα και όταν το παραλάβουν θα μου επιστραφεί το ποσό (48.98€). Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ώστε να με κατατοπίσει σχετικά; (ΕΛΤΑ κόστος κλπ)
  2. Ναι, νόμιζα ότι θα είναι γνωστό θέμα αλλά βλέπω δεν απασχολεί ιδιαίτερα. Σκέφτομαι να του κάνω ένα φορμάτ.
  3. Όλα ενεργοποιημένα είναι. Έχει παρατηρηθεί το γεγονός ότι αν κάνω επανεκκίνηση συσκευής επανέρχονται για λίγο αλλά μετά πάλι σταματούν.
  4. Καλησπέρα σε όλους παιδιά, με ταλαιπωρούν οι ειδοποιήσεις τελευταία. Δεν έρχεται καμμία ειδοποίηση για Gmail και Instagram . Οι ρυθμίσεις είναι Οκ (μάλλον).
  5. Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να κάνω update σε nougat μέσω vpn. Κατεβάζω τη διανομή αλλά αποτυγχάνει να εγκατασταθεί το λειτουργικό και μου βγάζει μήνυμα update failed. Καμιά ιδέα;
  6. Καλησπέρα παιδιά, είμαι με official twrp και freedom os 1.7. Προσπάθησα να περάσω την revolution remix 2.1 που είναι βασισμένη στην beta 9 αλλά ενώ άνοιγε το τηλέφωνο δεν προχωρούσε τη διαδικασία στο αρχικό setup. Μετά απο αυτο λέω να βάλω twrp mod μέσω του twrp αλλά ενώ το πέρασα δεν μπορούσα να κάνω decrypt γιατί δεν αναγνώριζε τον κωδικό. Τέλος πάντων ξαναφλάσαρα τον official twrp μέσω adb και έκανα επαναφορά. Απλά και περιεκτικά μπορεί κάποιος να μου πει τι λάθος έχω κάνει; Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
  7. Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω σοβαρό θέμα με το call of duty heroes, ενώ το τρέχει πολύ καλά και γρήγορα από ένα σημείο και μετά αρχίζει να κολλάει και με πετάει, αυτό γίνεται κάθε φορά. Είμαι με freedom 1.5.1 έχοντας όμως δοκιμάσει stock om με stock kernel και με elementary. Έχει κάποιος υπόψη του τι μπορεί να φταίει;
  8. Σε ευχαριστώ πολύ, μετά από ένα soft reset όλα φαίνεται να λειτουργούν "ρολόι" :D
  9. Όλα είναι ενεργά και μόλις παρατήρησα ότι το κάνει και στο viber...
  10. 1. Όχι 2. Όχι. 3. Όχι 4. Όχι. Μόνο στο messenger το κάνει, e-mails και άλλες ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά.
  11. Καλησπέρα στην παρέα... Έχουμε και λέμε, μετά από HTC HD 2, HTC EVO 3D, GALAXY S3, GALAXY S4, LG G2, HTC ONE M8 και κάτι χρόνια χρήσης android μεταπήδησα στα windows με το Lumia 930. Ο λόγος είναι ότι μου άρεσε πολύ σαν συσκευή από τότε που είχε παρουσιαστεί για την verizon ως icon. Πάμε τώρα σε αυτό που με προβληματίζει, αφήνω έξω την υποστήριξη από την google. Αν έχω το τηλέφωνο για ώρα σε αδράνεια έχω παρατηρήσει ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από το facebook messenger. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό; Τα πάντα είναι ενεργά από τις ρυθμίσεις.
  12. Το κάνω και μου κολλάει στο 49% edit. Το κατάφερα !!! Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...