Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν αυτή στην οποία δούλευαν τα πάντα!!Μετά πήγαμε στην MIUI 11 και χάθηκαν τα πάντα!

Τώρα με την 11.0.5.0 κάποια πράγματα διορθώθηκαν.

και στην 10.3.10 (PFGMIXM) πάντως δεν βλέπω να λείπει κάτι.

Απορώ γιατί το κάνει αυτό η Xiaomi. Φτιάχνει 2-3 υποτιθεμενα bugs και χαλάνε σημαντικές λειτουργίες. Ειμαι βέβαιος ότι δεν την βάζουν σε ενα κινητό να το ανάψουν και να το δουλέψουν 2-3 μέρες. Στου κασίδι το κεφάλι!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Το περίεργο είναι ότι στο note 5 της γυναίκας μου πού έχει την 11.0.3 stable δεν άλλαξε τίποτα. Και ηχογράφηση υπάρχει και το ξυπνητήρι χτυπάει με σβηστο το κινητό!... Πρόχειρο δουλειές κάνει η xiaomi στις αναβαθμίσεις.... Για αυτό δεν το πειράζω και εγώ θα τα αφήσω εκεί που είναι και όπου πάει...

Και στο απλό redmi 7 με το miui 11 δεν άλλαξε τίποτα. Είχα και έχω WiFi calling κανονικά.... Στο note τα θαλάσσωσαν και το χειρότερο είναι ότι τόσο καιρό δεν το έχουν φτιάξει. Κατ εμέ έχει ευθύνη ο εν Ελλάδι εισαγωγέας για όλο αυτό, έπρεπε να έχει πιέσει

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ. Θεωρητικά πιέζει ο εισαγωγέας. Είμαι σε επαφή μαζί τους μέσω email από το Δεκέμβριο και κάθε μήνα έρχεται διόρθωση του θέματος μέσα στο μήνα... Πριν λίγες μέρες μου έγραψαν ότι βγήκε εκτός προγραμματισμού η Xiaomi αλλά μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έρθει... Κρατάω μικρό καλάθι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαι εγω παιδες χτυπαω το κεφαλι μου που εκανα την 11.0.4.0 και εχασα οτι πιο πολυτιμο(για εμενα) εχει αυτο το τλεφωνο.vowifi....δυστυχως δεν δειχνουν να πτοουνται οι κινεζοι παρα τα report που εχω κανει και φανταζομαι και αλλοι.....

Καλησπερα. Εχει παρει επισημα Android 10 η συσκευη ή οχι ακομα; Τα VoLTE/VoWiFi δουλευουν σε Cosmote;

Ευχαριστω

Καλησπερα. Εχει παρει επισημα Android 10 η συσκευη ή οχι ακομα; Τα VoLTE/VoWiFi δουλευουν σε Cosmote;

Ευχαριστω

Δέν έχει πάρει ακόμα Android 10, VoLTE δουλεύει,VoWiFi δέν δουλεύει άν έχεις πάει σε MIUI 11..άν είσαι με MIUI 10 δουλεύει.

Redmi By Xiaomi

Ποια η διαφορά Volte και VoWifi;

Voice over LTE

Voice over WiFi

Και τα δύο χρησιμοποιούν δίκτυο δεδομένων για μετάδοση φωνής. Το ένα χρησιμοποιεί τα δεδομένα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, το άλλο κάποιου WiFi. Η υποδομή που απαιτείται στο κινητό και στον πάροχο είναι ίδιες και στις δύο περιπτώσεις.

Voice over LTE

Voice over WiFi

Και τα δύο χρησιμοποιούν δίκτυο δεδομένων για μετάδοση φωνής. Το ένα χρησιμοποιεί τα δεδομένα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, το άλλο κάποιου WiFi. Η υποδομή που απαιτείται στο κινητό και στον πάροχο είναι ίδιες και στις δύο περιπτώσεις.

Το volte το έχει σαν επιλογή ενώ το vowifi όχι.δεν πρέπει να βγάζει εικονίδιο volte;

Το volte το έχει σαν επιλογή ενώ το vowifi όχι.δεν πρέπει να βγάζει εικονίδιο volte;

'Αν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία το βγάζει το εικονίδιο VoLTE.

Redmi By Xiaomi

'Αν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία το βγάζει το εικονίδιο VoLTE.

Το έχω τικαρει από τις ρυθμίσεις.χρειαζεται κάτι άλλο;

Το έχω τικαρει από τις ρυθμίσεις.χρειαζεται κάτι άλλο;

Έχεις στείλει sms στην cosmote άν έχεις;

Redmi By Xiaomi

Έχεις στείλει sms στην cosmote άν έχεις;

Δεν έχω στείλει.ξερεις τι στέλνω κοσμοτε και τι σε wind;

Δεν έχω στείλει.ξερεις τι στέλνω κοσμοτε και τι σε wind;

Στείλε WIFICALL στο 1333 και μώλις σου απαντήσουν κάνεις επανεκκινηση του κινητού..για cosmote αυτό..για wind δεν ξέρω

Redmi By Xiaomi

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που στο καλό υπάρχει η επιλογή για σύνδεση σε wifi μέσω WPS?

Έχω φάει το μενού αλλά δεν το βρίσκω πουθενά

Έκδοση 11.0.4

, το κατήργησε η google, λόγοι ασφάλειας, από το, Android 9, έτσι το ξερω, μην ψάχνει άδικα.

Γνωρίζει κάποιος πως αλλάζω γραμματοσειρά στα θέματα;γράφω moby fonts και δεν εμφανίζει όπως παλιά

Με το τελευταίο update έχω ξανά κανονικά το wifi Calling και Volte.. δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, απλά την ενημέρωση

Με Miui 11? Ξερω οτι στο miui11 δεν λειτουργει το wifi calling. Το volte ενταξει. Μπορεις να βαλεις μια φωτο να δουμε εκδοση miui? Παροχος δικτυου?

Με Miui 11? Ξερω οτι στο miui11 δεν λειτουργει το wifi calling. Το volte ενταξει. Μπορεις να βαλεις μια φωτο να δουμε εκδοση miui? Παροχος δικτυου?

Με την 11.0.5 λειτουργουν ολα κανονικα. Οπως πριν.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Προφανώς έχεις την PFGMIXM σωστά; Γιατί σε EU δεν έχει βγει

Καλησπέρα. Έχω 2 σιμ μέσα. Μια βοντα και μία ΟΤΕ. Για δεδομένα χρησιμοποιώ συνέχεια την βοντα. Προχθές πήγα να το γυρίσω στην ΟΤΕ κάρτα και τπτ. Και ακόμη το ίδιο. Είμαι με global και 11.05. παλιά (10.3.6) δούλευαν κανονικά. Και εννοείται οι σιμ είναι οι ίδιες....

Edited by kotsitb
that's me in the corner

Προφανώς έχεις την PFGMIXM σωστά; Γιατί σε EU δεν έχει βγει

Εχουμε καθολου χρονικο οριζοντα για το ποτε θα την παρουμε και εμεις επιτελους??:(