Jump to content

manos1958_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

manos1958_'s Achievements

  1. Για το θεμα τελωνειου ,υπαρχουν καταστηματα και αποθηκες κινεζικες σε χωρες της ευρωπαικης ενωσης και δεν χρεωνεσαι τελωνειο.Η μπαταρια αρκετα καλη,ραδιοφωνο εχει, αλλα εαν διαθετεις 450 ευρω κοιταξε και το poco F4. εχω 5 μηνες το x4 gt και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,
  2. Εαν αυτη η συσκευη ειχε και amoled οθονη ,τοτε η τιμη θα ηταν γυρω στα 400 ευρω για το 8/128. Μια χαρα ειναι και αυτη,δεν συγκρινεται με τις LCD IPS τις απλες. οσο για τον επεξεργαστη ισοδυναμος του snap 870. Αν θα δεις σχολια πιο πανω εγω το ξεκλειδωσα και του περασα για δοκιμη και custom rom,παρ'οτι ανεπισημες. Το καλο ειναι οτι αρχισε (αν και με mtk)να εχει επισημη υποστηριξη απο την κοινοτητα xiaomi eu και ελπιζω αργοτερα και απο xda για custom roms.
  3. Δεν πειραζει που ειμαστε λιγοι.(Λιγοι και καλοι🤣😂 )Ποια rom exeiw?? eu η mi ??
  4. Το πρόβλημα είναι με το ανεπίσημο twrp που περνάει δύσκολα.
  5. Ανεπίσημες υπάρχουν και τώρα. Από XDA έχουν αναφέρει ότι συσκευές με mtk επεξεργαστές σύντομα θα έχουν υποστηριξη από το φόρουμ.
  6. Ρυθμισεις-ηχοι και δονηση- κουδουνισμα. επισης απο το κουμπι volumeοταν το πατησεις πανω εχει 3 τελειες. πατας εκει και βγαζει επιλογες(πολυμεσα-κουδουνισμα-ξυπνητηρι). οτι χρειαστεις με ρωτας. το εχω 2 μηνες ,το ξεκλειδωσα περασα custom recovery και περιμενω βα βγει και custom rom για να του περασω.
  7. Αν μπορει καποιος φιλος να βοηθησει. Ψαχνω πολυ παλαιοτερα ποστ(γνωριζω τον αυξοντα αριθμο του ποστ) αλλα δεν θυμαμαι σελιδα, και δεν μπορω να τα βρω.Στην αναζητηση βλεπω μονο για σελιδα υπαρχει και οχι για αριθμο ποστ. Ειχα αρκετο καιρο να μπω στην ομαδα και βλεπω δεν υπαρχει ο αυξων αριθμος των ποστ ,εκτος και αν δεν τον βλεπω.

  8. Μου κανει εντυπωση που η εταιρια εδωσε αδεια ξεκλειδωματος πριν περασουν 168 ωρες. Τωρα για να περασεις custom rom θα πρεπει πρωτα να κανεις εγκατασταση custom recovery.
  9. Αν μπορει καποιος φιλος να βοηθησει. Ψαχνω πολυ παλαιοτερα ποστ(γνωριζω τον αυξοντα αριθμο του ποστ) αλλα δεν θυμαμαι σελιδα, και δεν μπορω να τα βρω.Στην αναζητηση βλεπω μονο για σελιδα υπαρχει και οχι για αριθμο ποστ.

  10. Εγω ολες τις rom που περναω απο recovery twrp ,τις περναω με αντιγραφο ασφαλειας και διαταξη αρχικης οθονης και δεν ειχα ποτε προβλημα. Σιγουρα ειναι καλυτερα να περνανε ολες οι εφαρμογες μια μια απο την αρχη.
  11. Συνηθως μετα απο ενα μεγαλο update καλο ειναι μετα το install να κανεις και ενα format data για να καθεται καλυτερα η νεα rom.Επισης εαν δεν βαριεσαι κανε στησιμο απο την αρχη και οχι με αντιγραφο ασφαλειας απο clound.
  12. Με ενδιαφερει . Για πες μου αν μπορεις???
  13. Ποιος ειναι ο αριθμος του ποστ? και ποια εκδοση του Αντρεα ειναι αυτη??
  14. Kαι βεβαια αξιζει. Αλλη συσκευη μετα το root. Κατ"αρχας δες βιντεακια για να κανεις ξεκλειδωμα bootloader, kαι μετα βιντεακια με εγκατασταση TWRP recovery kai magisk.Πρωτα απο ολα χρειαζεσαι να κανεις mi accounts.το μονο που ισως σε δυσκολεψει λιγο ειναι η εγκατασταση του recovery, τα αλλα ειναι ευκολα. Υπαρχουν και οδηγοι στο xiaomi-miui.eu https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/
×
×
  • Create New...