kostaskw Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Vofafone wifi calling πλέον διαθέσιμο και λειτουργικό! Δοκιμασμένο σε καρτοκινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Vofafone wifi calling πλέον διαθέσιμο και λειτουργικό! Δοκιμασμένο σε καρτοκινητό Με τι ρομ φιλε μου? miui?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskw Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ναι Global 11.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Και τι διαφορά έχει η xtvr από την xiaomi.eu την οποία χρησιμοποιεί σαν source; Έχει βελτιώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Και τι διαφορά έχει η xtvr από την xiaomi.eu την οποία χρησιμοποιεί σαν source; Έχει βελτιώσεις;Για μένα είναι καλύτερη πιο smooth και καλύτερη μπαταρία άσε που είναι και Ελληνική Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ποια micro SD να βάλω ;;; Micro SD Extended Capacity (Micro SDXC) ή Μicro SD High Capacity ( Micro SDHC ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Vofafone wifi calling πλέον διαθέσιμο και λειτουργικό! Δοκιμασμένο σε καρτοκινητό Native σου παίζει χωρίς το app? Μπορείς να ανεβάσεις κάποιο screenshot :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Πριν 5 λεπτά μίλησα με το Live chat της Vodafone. Μου είπαν πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα στείλουν μήνυμα όπου θα ενημερώνουν για την native υποστήριξη κλησεων με wifi στα κινητά της Xiaomi. Άρα δεν έχει γίνει ακόμα, είναι όμως να γίνει πολύ σύντομα. Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskw Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Με το app γίνεται.. https://drive.google.com/file/d/1NKVSHVlh1aq_gettTbFm4eR_nlP_YNDg/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει στα δικά σας τηλέφωνα αλλά ενώ πριν καιρό αργούσε να ενημερώσει τις εφαρμογές στο play store μέσω του wi-fi (τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο), τώρα τις ενημερώνει πιο γρήγορα (όσο αφορά το downloading). Ενδεχομένως να είναι και λόγο της αναβάθμισης της MIUI 11 από την 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι; Έχει παρατηρήσει κανείς απότομη πτώση της μπαταρίας τις τελευταίες 10-15 μέρες;; Η απόδοσή της έχει πέσει σχεδόν στο μισό με μέτρια χρήση ( κυρίως μηνύματα στο μεσσεντζερ!). Edited January 16, 2020 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxalo Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 καλο ειναι να αναφερουμε και τι εκδοση εχει το κινητο μας. με την ελληνικη xtrv παντως ποτε δεν ειχα προβλημα με κατι. σπανιες εβδομαδιαιες εκδοσεις ειχαν παραπανω καταναλωση μπαταριας. βεβαια οι stable που βγαζουν ειναι bugless, για οσους δεν θελουν να χρησιμοποιουν τις xtrv εκδοσεις και να βοηθουν στην επιλυση τυχων προβληματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 καλο ειναι να αναφερουμε και τι εκδοση εχει το κινητο μας. με την ελληνικη xtrv παντως ποτε δεν ειχα προβλημα με κατι. σπανιες εβδομαδιαιες εκδοσεις ειχαν παραπανω καταναλωση μπαταριας. βεβαια οι stable που βγαζουν ειναι bugless, για οσους δεν θελουν να χρησιμοποιουν τις xtrv εκδοσεις και να βοηθουν στην επιλυση τυχων προβληματων. Έχεις δίκιο. Νόμιζα οτι έβαλα φωτογραφία αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. MIUI Global 11.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxalo Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μηπως τις τελευταιες μερες που λες εχεις αλλαξει κατι? εβαλες καποιο νεο προγραμμα κτλ που "τρεχει" συνεχεια και σε τρωει την μπαταρια? Δες και απο το μενου της μπαταριας, στα στατιστικα χρησης, τι στην "τρωει" τοσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 μενα παντως ακομα να ερθει ενημερωση ελεος πρεπει να αλλαξουμε ντε κ καλα χωρα για να μας ερθει?Η Ελλαδα δηλαδη τι εχει σαν χωρα... Ακομα με την 10 ειμαι και οταν παω για ενημερωση λεει εχετε την τελευταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 μενα παντως ακομα να ερθει ενημερωση ελεος πρεπει να αλλαξουμε ντε κ καλα χωρα για να μας ερθει?Η Ελλαδα δηλαδη τι εχει σαν χωρα... Ακομα με την 10 ειμαι και οταν παω για ενημερωση λεει εχετε την τελευταια... εγώ πάντως δεν μπορούσα να περιμενω.γυρισα Ελβετία την πήρα απευθείας και ξαναγύρισα Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 μενα παντως ακομα να ερθει ενημερωση ελεος πρεπει να αλλαξουμε ντε κ καλα χωρα για να μας ερθει?Η Ελλαδα δηλαδη τι εχει σαν χωρα... Ακομα με την 10 ειμαι και οταν παω για ενημερωση λεει εχετε την τελευταια... 30 δευτερόλεπτα θα σου πάρει να το αλλάξεις σε Ελβετία. Θα έχεις και δυνατότερο ήχο στα ακουστικά και θέματα. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει στα δικά σας τηλέφωνα αλλά ενώ πριν καιρό αργούσε να ενημερώσει τις εφαρμογές στο play store μέσω του wi-fi (τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο), τώρα τις ενημερώνει πιο γρήγορα (όσο αφορά το downloading). Ενδεχομένως να είναι και λόγο της αναβάθμισης της MIUI 11 από την 10. Σε μένα σερνόταν το WiFi, πήρα τηλέφωνο cosmote 13888, άλλαξαν κανάλι στο router, δεν έχω τις γνώσεις ....., και οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Το δικό μου πρόβλημα ήταν σε όλα τα δίκτυα wi-fi και όχι μόνο του σπιτιού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Το δικό μου πρόβλημα ήταν σε όλα τα δίκτυα wi-fi και όχι μόνο του σπιτιού μου. Τα ίδια. Το έχω ξαναγράψει και το έχουν αναφέρει και άλλοι. Σέρνεται στο wifi όταν κατεβάζεις αναβαθμίσεις προγραμμάτων ή προγράμματα από το google play. Ελάχιστες φορές πάει καλά. Σε αντίθεση με ένα Alcatel 3x που έχω και το οποίο κατεβάζει σφαίρα συνεχώς... Δεν ξέρω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 εγώ πάντως δεν μπορούσα να περιμενω.γυρισα Ελβετία την πήρα απευθείας και ξαναγύρισα Ελλάδα Το γύρισα σε Κύπρο και πήρα την 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 μενα παντως ακομα να ερθει ενημερωση ελεος πρεπει να αλλαξουμε ντε κ καλα χωρα για να μας ερθει?Η Ελλαδα δηλαδη τι εχει σαν χωρα... Ακομα με την 10 ειμαι και οταν παω για ενημερωση λεει εχετε την τελευταια... Μάλλον επειδή με την 11 στην Ελλάδα δε λειτουργεί το wifi calling και έχουν πολλές σχετικές αναφορές, γιαυτό δεν την διαθέτουν στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Μάλλον επειδή με την 11 στην Ελλάδα δε λειτουργεί το wifi calling και έχουν πολλές σχετικές αναφορές, γιαυτό δεν την διαθέτουν στην Ελλάδα.Στις developer rom που έχουν anrdoid 10 έχει λυθεί το πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι; Έχει παρατηρήσει κανείς απότομη πτώση της μπαταρίας τις τελευταίες 10-15 μέρες;; Η απόδοσή της έχει πέσει σχεδόν στο μισό με μέτρια χρήση ( κυρίως μηνύματα στο μεσσεντζερ!).Κι εγώ το έχω παρατηρήσει αλλά τους τελευταίους 3-4 μήνες. Βέβαια είμαι ακόμα με την 10.3.10 λόγω του wifi call που μου είναι απαραίτητο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Στις αρχές πάντως με έβγαζε γύρω στις 2 μέρες. Τώρα είμαι αναγκασμένος να το φορτίζω κάθε 24ωρο, ειδικά μετά την αγορά smartwatch που έγινε την τελευταία εβδομάδα και τη συνεχή λειτουργία του ΒΤ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Edited January 19, 2020 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Κι εγώ το έχω παρατηρήσει αλλά τους τελευταίους 3-4 μήνες. Βέβαια είμαι ακόμα με την 10.3.10 λόγω του wifi call που μου είναι απαραίτητο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Στις αρχές πάντως με έβγαζε γύρω στις 2 μέρες. Τώρα είμαι αναγκασμένος να το φορτίζω κάθε 24ωρο, ειδικά μετά την αγορά smartwatch που έγινε την τελευταία εβδομάδα και τη συνεχή λειτουργία του ΒΤ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 E αν έχεις συνδεδεμένο smartwatch λογικό να σου τρώει την μπαταρία... Έτσι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts