Jump to content

baxalo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About baxalo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

baxalo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. καλημερα.. μετα απο καποιες δοκιμες επεσα πανω σε ενα "θεμα" που μου φανηκε παραξενο. αφορα το region της συσκευης. με φερνει αποτελεσμα VDF_TWO. η συσκευη δεν εχει καμια σχεση με την vdf, αγορασμενο απο Ελλαδα με εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπιας. το ιδιο που τσεκαραμε σε αλλες 2 συσκευες, αγορασμενες απο σκρουτζομαγαζο η μια και η αλλη απο εξω, το ιδιο αποτελεμσα βγαζει. μου φαινεται περιεργο. θα περιμενα να λεει GLOBAL.. οσοι μπορειτε δοκιμαστε να δειτε τι αποτελεσμα σας βγαζει. ολες ειναι ετσι?? μεσα απο την ρομ, συνδεστε με τον υπολογιστη. ανοιξετε cmd και απο το φακελο adb πληκτρολογηστε: adb shell (enter) getprop ro.boot.hwc (enter) και βλεπετε το αποτελεσμα. https://prnt.sc/102kkup
  2. με την 12 ειμαι. με την xtrv. δε ξερω αν αλλαζει στην Official (μαλλον αυτην εχεις)
  3. Ρυθμισεις -> Αρχικη οθονη -> Αρχικη οθονη -> swipe up search provider -> google
  4. ρυθμισεις -> κωδικοι & ασφαλεια -> ξεκλειδωμα με δακτυλικο -> πληρωμες με δακτυλικο -> widevine (L1) και πατα ενημερωση/ληψη πιστοποιητικου. αν εισαι τυχερος (δε ξερω τι ειχες δοκιμασει πριν με rom κτλ και το εγινε με το persist.img) θα παιξει. αν οχι, για την ωρα δεν εχει κατι αλλο να κανεις.
  5. αρχεια τα στελνεις στον υπολογιστη. εφαρμογες δε ξερω αν μπορεις να τις κρατησεις στο cloud. δε το εχω δουλεψει. ισως καποιο αλλο παιδι που το εχει δουλεψει να σε βοηθησει σχετικα με αυτο.. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια rom εχεις?
  6. πολυ ιδιαιτερο αυτο που λες. τι να πω.. δε μπορω να το καταλαβω εγω. ουτε βρηκα κατι σε παρομοια αναφορα.. αν βρεις λυση με καποιο τροπο, ενημερωσε γιατι το θεωρω πολυ ιδιαιτερο αυτο που λες και ενδιαφερον.. παντως για να γυρισεις στην 11, οπως ειπαν και τα παιδια πιο πριν, πρεπει να ξεκλειδωθει το κινητο πρωτα (1 βδομαδα αναμονη αυτο) και μετα με το miflash μπορεις να βαλεις την τελευταια miui11 official fastboot..
  7. δεν υπαρχει πουθενα αυτο να εχει αναφερθει. ετσι που το παρουσιαζει το προβλημα σιγουρα δεν ειναι "αυτο το κατι που βλεπει" χαχαχα για να το εχει κανει και σε αλλη συσκευη του σιγουρα ειναι καποια ρυθμιση ή εφαρμογη που χρησιμοποιει και υπαρχει ασυμβατοτητα με την 12. με το factory reset σιγουρα θα λυθει αυτη η απορια..
  8. αν μπορεις ανεβασε καποιο screenshot ή βγαλε φωτο με αλλο κινητο αυτο που βλεπεις.. δοκιμασες να κανεις factory reset? (θελει backup πριν τα αρχεια σου αν θες να κρατησεις κατι)
  9. μηπως εχεις ενεργοποιησει καποιο θεμα στην 11 και δεν υποστηριζεται στην 12?
  10. για να παιξει απο recovery θελει αλλαγη το vbmeta (https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45672-%CE%9Ciui-12/?postID=797827#post797827) το recovery οντως το χανει, ακομα και εγκατασταση απο twrp, γιατι ειναι official εκδοση. αν το θες φυσικα το ξαναβαζεις. μπορεις να δεις αν εχει αλλαξει το widevine απο L1 σε L3? με το drm Info μπορεις να το τσεκαρεις. για τον φιλο που ειπε για το Backup, λειτουργει κανονικα με το twrp απο LRTeam. Η rom οντως ειναι απροβληματιστη. Μια βδομαδα εχει που την χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει το παραμικρο προβλημα, τουλαχιστον σε οτι λειτουργω. και μπαταρια καμια αλλαγη δεν παρατηρησα απο οτι με την 11 (μετα απο debloat)
  11. δε ξερω με αυτη τη ρομ. δες τις απαιτησεις του δημιουργου της.. διαβασε και τα σχολια για αυτη την rom. προβληματα με καθημερινα reboot, αυξημενη καταναλωση στην αναμονη.. στα γρηγορα αυτα ειδα. καλη επιτυχια :)
  12. η 12? τα ιδια με την xtrv που ειχα. σε αναμονη απο βραδυ 23:00 με 06:00 που χτυπαει ξυπνητηρι, 0-1%. στην καθημερινη χρηση, αναλογα. δεν εχω στανταρ χρηση, αλλες φορες αρκετο gps, αλλες οχι, Internet κτλ. χωρις να βλεπω στατιστικα γιατι ειναι για τα αναθεμα, η καταναλωση θα ελεγα οτι ειναι super. απλα αυτα μετα το ξεκαθαρισμα στην 12.
  13. αν συνεχιζεις με softbrick, πας 11.0.4.0 global, συμφωνα με τον οδηγο. ξεκινας μια φορα το κινητο. μετα βαζεις twrp, κανεις format data και factory reset και αμεσως reboot στο recovery. βαζεις την 11.0.7.0 xtrv απο recovery. τελος. αν θες μενεις εκει και περιμενεις την 12 ή βαζεις αυτη που εβαλα συμφωνα παντα με τις οδηγιες. Η xtrv ειναι καθαρη και γρηγορη, η 12 θελει debloat μιας και ειναι official..
×
×
  • Create New...