Jump to content

kostaskw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostaskw

  1. kostaskw

    OnePlus 7T

    Ναι λειτουργεί μια χαρά
  2. kostaskw

    OnePlus 7T

    Τώρα ξεκίνησε. Σε λίγες μέρες θα το έχουμε.
  3. kostaskw

    OnePlus 7T

    Σε εμένα δεν λειτουργεί ούτε με το logkit ούτε με την εφαρμογή από το Playstore. Κρασάρει η εφαρμογή. Και έχω κάνει και την ενεργοποίηση από CU app..
  4. Με το app γίνεται.. https://drive.google.com/file/d/1NKVSHVlh1aq_gettTbFm4eR_nlP_YNDg/view?usp=drivesdk
  5. Vofafone wifi calling πλέον διαθέσιμο και λειτουργικό! Δοκιμασμένο σε καρτοκινητό
  6. Ήρθε και ενημέρωση ασφαλείας 1 Οκτωβρίου σε Τσέχικο..
  7. Εμένα η screen knight ξεκολλάει στο επάνω αριστερό μέρος σε συνδυασμό με spigen rugged armor.. Το θέμα είναι τι ν κρατήσω..θήκη ή προστασία οθόνης?!?
  8. Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα θεματάκι τον τελευταίο καιρό με την φόρτιση. Αργεί υπερβολικαααα να φορτίσει. Ακόμα και με τον μαμά φορτιστή που παλιά σε 1μιση ώρα ήταν φουλ, πλεον μου γράφει κάτι 3~4 ώρες για πλήρη.. Να πω την αλήθεια έχω την εντύπωση πως μετά από την lollipop έχει ξεκινήσει το θέμα.. Τι 5.1.1 στοκ γύρισα,ένα σορό custom... Τώρα είμαι με cataclysm και elemental.. Ξέρει κανένας τπτ; Μήπως είναι τπτ καινούριο της 5.x.x; Υ.Γ Έχω κάνει καλιμπραρισματα, έχω δοκιμάσει διαφορετικό φορτιστή με λίγα παραπάνω output αλλά τπτ..
  9. kostaskw

    Cubot S200

    Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις. Θα πάρω σήμερα την εξυπηρέτηση να βγάλω άκρη.
  10. kostaskw

    Cubot S200

    Καλησπέρα. Αγόρασα και εγώ τη συσκευή για τον πατέρα μου. Αντιμετώπισα όμως πρόβλημα με το 3g και γενικά με το θέμα 'δεδομένα' του κινητού.. Δεν μπορούσε να συνδεθεί καθόλου στο ίντερνετ. (Ούτε 3g ούτε 2g/Vodafone) Και που τα άνοιγα Τπτ..νέκρα.. Το έψαξα στη "φίλη" μας την Google και βρήκα μια λύση απο Αγγλία μεριά..κάτι ρυθμίσεις τέλος πάντων στα προφίλ. Δοκιμασα και με wind αλλά τα ίδια.. Αντιμετώπισε κάποιος κάτι παρόμοιο;
  11. Ο ποιο εύκολος τροπος είναι με το textdroider απο το play store.
  12. Και εμένα έτριζε. Μετά όμως άνοιξα το καπάκι γιατί έσπαγε νεύρα και έβαλα ένα μικρο χαρτάκι σε εκείνο το σημείο(διπλωμένο 3,4 φορές). Πλέον είναι κομπλέ..
  13. Το s advance παίρνει την κανονική Sim. Και εγώ την έπαθα όταν πήρα το Ν5..την πετσοκοψα αλλά δεν έπιανε και στο τέλος πήρα απο την βονταφον με 5€ μέσα σε 2'.
  14. Ξερουμε η Wind τι παρτιδες εχει;εχω παραγγειλει απο την Παρασκευη και το περιμενω..
  15. Εγω οταν την ειχα βαλει δν γινοταν να μεταφερθουν οι εφαρμογες στην sd..και γενικα δν την διαβαζε. εχει διορθωθει; κατα τ' αλλα γρηγορη rom και χωρις lag..
  16. Αυτο μαλλον εννοει ο φιλος... http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/lg-el/lg-g2-16gb-white-eu.html
  17. Επειδη εψαξα και εγω λιγο αυτο το site. Aμα δεις εχει 2 τιμες..το πρωτο ειναι Eυρωπαικο..το δευτερα και λιγο ποιο ακριβο ειναι το Eλληνικο(κατα 99%) γτ εχει και εγχειριδιο στα ελληνικα..
  18. κατέβασε τους τελευταίους drivers.. συνήθως πανε μαζι με το kies
  19. Ποιό είναι το θέμα της official τοτε; Αν ήταν αλλιώς, θα υπήρχαν μόνο custom rom και οποίος ήξερε της έβαζε και δν θα ασχολούνταν πότε ξανά με εγγυήσεις...που και εγώ ούτε τα μίσα δν ξέρω από αλλαγές firmware και rom αλλά και την 4.1.2 έβαλα κανονικά και downgrade σε 2.3.6 έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα.. Γνώμη μου πάντα
  20. Περιμενες να σου πει τπτ διαφορετικο η Samsung;Και ειδικα η "Hellas"; Απο την στιγμη που ειναι official λογισμικο για ποιο λογο να ειναι παρανομο και να χαθει η εγγυηση; Εδω σε καποια καταστηματα οπως αναφερθηκε και σε προηγουμενα post εχουν την 4.0...καταστηματα κιολας.. Παρε και καταλαβε...
  21. Δεν χρειαζεται root... Δεν χανεις την εγγυηση γτ ειναι official.. Εχει ολες τις γλωσσες και μπορεις να τις επιλεξεις με το που ανοιγει το κινητο οπως εκανες και με την 2.3.6
  22. Καλησπερα παιδες.. Ψαχνω να βρω μια διαφορετικη θηκη απο την πλαστικη @@ του Public... Βρηκα αυτη : http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55764 Εχετε να προτεινετε καμμια παρομοια?
  23. Πες του ν κανει cach και memory reset..κλεινεις το κινητο και πατας ΜΑΖΙ το πληκτρο της εντασης(πανω), το κουμπι on/off και το κεντρικο κουμπι για λιγα δευτερολετα. Εκει σου εχει τις επιλογες.. Τωρα αν δν γινει τπτ και εχει μπουρδουκλωσει τα περι root δν μπορω να σε βοηθησω γτ δν εχω ασχοληθει... :wacko:
×
×
  • Create New...