enigma84 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Αν της αρκούν τα 64gb μπορεί να δει το iphone 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 (edited) Αξίζει η μετάβαση? Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα και η οθόνη. Edited August 4, 2021 by panakart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Ναι αξίζει εκπληκτική συσκευή το nord2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Για τι τιμή μιλάμε? Υπάρχουν πολλές επιλογές. One plus 9, one plus 8t, realme gt και poco f3 σαν πιο φθηνό Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 διαθέτω έως 500 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 διαθέτω έως 500 ευρώΕγώ θα πήγαινα εδώ Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miyake Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 1) 300€ 2) >6,5" 3) από Ελλάδα και legit μαγαζί για τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g 5) Dual, radio, NFC κτλ αδιάφορα 6) Δε χρειάζεται ελληνικό μενού 7) Αδιάφορο αν και θα εκτιμούσα καλό ήχο 8) αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα, βαρύ gaming 9) Redmi Note 8 Pro Γενικά το φορτώνω συνήθως με app, με τα περισσότερα από αυτά να μου είναι πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα μου. Θα ήθελα σίγουρα καλό Bluetooth ώστε να κάνει καλή σύνδεση με τα Bluetooth του κράνους που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Μια καλή πρόταση στα χρήματα αυτά είναι το Mi Note 10 Lite, ειδικά σε μπαταρία υπερέχει έναντι πολλών συσκευών. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick01 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 ψάχνω κινητό από ελλάδα στα 250 ευρώ περίπου και έχω σαν προτεραιότητα την κάμερα μετά στην ταχύτητα και τέλος στην αυτονομία. Το gaming δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Λίγο που έψαξα σε αυτα τα λεφτά είναι τα realme 8 pro poco x3 pro xiaomi mi note 10 lite xiaomi note 10 pro εσεις πιο θα λέγατε από αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 (edited) Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές που αναφέρεις και τελικά προτίμησα το Poco X3 Pro λόγω του καλύτερου επεξεργαστή και την 120Hz οθόνη (και ας μην έχει 5G). Το Redmi Note 10 Pro έχει καλύτερη κάμερα βέβαια. Στάλθηκε από το Poco X3 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 12, 2021 by georgeavl3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick01 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου η κάμερα πως σου φαίνεται; είανι αξιοπρεπής; ξερω οτι ειναι το καλυτερο απο άποψη ταχυτητας απλα επειδή η συσκευή είναι για την κοπέλα μου μου έχει θέσει το κριτήριο της κάμερας ως πολύ πολύ βασικό χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Δεν την έχω δουλέψει πολύ (χτες το πήρα) αλλά μου φαίνεται αρκετά καλή, βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες. Εγώ όμως δεν το πήρα με κριτήριο την κάμερα. Στάλθηκε από το Poco X3 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Realme 8 pro. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick01 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 σας ευχαριστω πολυ και τους δυο. Απ οτι βλεπω το note 10 pro και το realme 8 pro εχουν τους ιδιους αισθητηρες για καμερα. Παρολο αυτα βγαζει καλυτερες το realme 8 pro; Η το προτεινεις και για αλλους λογους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Το προτεινο γιατί γενικά είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick01 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 ωραια τελεια. αυτο θα της παραγγειλω. φαινεται τουμπανο. και παλι σας ευχαριστω και τους δυο για τις προτασεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Και εγώ realme 8 pro προτείνω. Είναι και πιο "μαζεμένο" σαν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miyake Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Πήρα το Poco F3 τελικά και αναμένω παραλαβή για να δω αν ήταν καλή η επιλογή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Πήρα το Poco F3 τελικά και αναμένω παραλαβή για να δω αν ήταν καλή η επιλογή μου. Έκανες την καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Ανοιγω αυτο το θεμα, για να συζητησουμε περι αυτων των πιστοποιησεων. Διαφορα διαβαζουμε, δεν ξερουμε και ακριβως πως θα συμπεριφερθει μια συσκευη στην πραξη (αλλο στην...θεωρια), ισως κατι κερδιζουμε αλλα και κατι χανουμε (πχ μη αφαιρουμενη μπαταρια, αυξημενη τιμη, ισως 'χειροτερος' ηχος κλπ), και ουτω καθεξης. Ειχα πριν χρονια, το αρκετα πρωτοποριακο sony z1 compact, και ειχε τετοια πιστοποιηση για νερο αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν θυμαμαι να ετυχε να το δοκιμασω σε πραγματικες συνθηκες, ή μαλλον λαθος, θυμαμαι που μιλουσα κανονικα καποιες φορες, παροτι ημουν μες τη βροχη χωρις ομπρελα. Ειχα το κεφαλι μου ησυχο ομως, οτι δεν θα παραδωσει πνευμα, αν γινει καμια στραβη. Επωνυμα κινητα, χτυπανε τιμη οπως βλεπω, εν μερει αναμενομενο, οταν εχουν τετοιες προδιαγραφες. Μη επωνυμα, εχουν χαμηλες τιμες, αλλα δεν ξερω κατα ποσο οντως δεν εχουν αλλα προβληματα ως τηλεφωνα. Γενικα θελω να μου πειτε τις δικες σας εμπειριες και προτασεις επι του θεματος, απο καθε αποψη, χρηματα, χρησιμοτητα, service, αξιοπιστια, στην πραξη, επιλογες μοντελων, ποιες πιστοποιησεις θεωρειτε χρησιμοτερες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 πραγματικά αδιάβροχα κινι τα μόνο κάποια της cat ειναι οτιδιποτε αλλο στην πράξη μονο υπο συγκεκριμένες συνθήκες παίζουν (η αλλιώς απλά εχεις μια εξτα ασφάλεια οτι μπορείς να γλυτώσεις απο ενα ατύχημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedArmada Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Καλησπέρα. Κοιτάζω για νέα συσκευή και είμαι ανάμεσα σε Xiaomi και Realme. Κύριο κριτήριο είναι η κάμερα και εν συνεχεία η μπαταρία. Η κάμερα του Xiaomi Mi 8 ήταν πολύ τίμια για τα λεφτά της συσκευής οπότε θα ήθελα να κινηθώ σε κάτι παρόμοιο ή και καλύτερο. Ποιες συσκευές μου προτείνετε έως 300€ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Καλημέρα.realme 8 pro. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Καλησπέρα. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Στα επίπεδα αυτής της τιμής, όχι πάνω από 500,00€ & με δυνατή κάμερα μέρα νύχτα τι άλλο θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts