Jump to content

miyake

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About miyake

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

miyake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πήρα το Poco F3 τελικά και αναμένω παραλαβή για να δω αν ήταν καλή η επιλογή μου.
  2. 1) 300€ 2) >6,5" 3) από Ελλάδα και legit μαγαζί για τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g 5) Dual, radio, NFC κτλ αδιάφορα 6) Δε χρειάζεται ελληνικό μενού 7) Αδιάφορο αν και θα εκτιμούσα καλό ήχο 8) αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα, βαρύ gaming 9) Redmi Note 8 Pro Γενικά το φορτώνω συνήθως με app, με τα περισσότερα από αυτά να μου είναι πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα μου. Θα ήθελα σίγουρα καλό Bluetooth ώστε να κάνει καλή σύνδεση με τα Bluetooth του κράνους που έχω.
  3. Θα με ενδιέφερε και εμένα το ίδιο ακριβώς θέμα και βάζω σχόλιο για να μη βάλω καινούριο ποστ. 700€ ταβάνι με έμφαση στην κάμερα. Ευχαριστώ.
  4. Όλοι λένε ότι το P30 είναι πολύ καλύτερο αλλά αυτή τη στιγμή η διαφορά τους είναι στα 170+...
  5. Το έπιασε χθες και άρχισε τις επανεκιννήσεις με μόλις 4-5 μήνες μπαταρία. Πήγα αγόρασα κατευθείαν, όντως άνοιξε αλλά μετά δεν είχα ούτε wifi, oύτε BT, ούτε ίντερνετ από τον πάροχο μου. Το κινητό λειτουργούσε μόνο για κλήσεις μηνύματα κανονικά. Έκανα hard reset, άνοιξε πάλι, τώρα έχω ίντερνετ αλλά BT και Wifi ακόμα νεκρά. Να πάω σε καινούριο κινητό ή να το παλέψω για επισκευή;
  6. Καλησπέρα. Μου έσπασε η οθόνη του κινητού. Λογικά και digitizer και lcd panel (αν τα λέω καλά). Ξέρουμε κάποιον που φτιάχνει σε Αθήνα η ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Μου έσπασε η οθόνη του κινητού. Λογικά και digitizer και lcd panel (αν τα λέω καλά). Ξέρουμε κάποιον που φτιάχνει σε Αθήνα ή Πειραιά; Ευχαριστώ. Ένας υπερευχαριστημένος κάτοχος Xiaomi Redmi Note 3 Pro που του το μάτιασαν.
  7. Καλησπέρα. Το μπάτζετ είναι γύρω στα 350 ευρώ(ταβάνι). Εϊχα δίκαρτο αλλά επειδή με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο σε dual active, το πήρα απόφαση και θα κυκλοφορώ πλέον με 2 κινητά. Σε αυτά τα λεφτά λοιπόν, ποιο μονόκαρτο να πάρω; Με σειρά προτεραιότητας : 1)ταχύτητα 2)κάμερα 3)μπαταρία Ευχαριστώ.
  8. Sorry για τα πολλά ποστ μου σε ρυθμό σπαμ ΑΛΛΑ ξέρει κάποιος έναν σίγουρο τρόπο να αποθηκευσω επαφές από το lp που θα τις δεχτεί και το mm?
  9. Εγώ δεν ξέρω ποια πέρασα(πολωνική ή άλλη) αλλά στο σέρβις δε μου είπαν κουβέντα που χρειάστηκε να μου αλλάξουν πλακέτα μία μέρα μετά. Με τα χίλια ζόρια, κατάφερα να κάνω το downgrade με τον τρόπο από τα λινκ, μέσω LGUP αλλά ακόμα περιμένω να ανοίξει το κινητό. Μιλάμε για πάνω από 10 λεπτά. Τόσο πολύ κάνει; Είμαι ήδη στο τρίτο δεκάλεπτο, ενδιάμεσα έβγαλα μπαταρία να δοκιμάσω. Δε θα κοιμηθώ απόψε.. Μπορεί να έφταιγε το ''upgrade'' που διάβασα ότι πιάνει και δε σβήνει και τα πάντα. Τώρα δοκίμασα το refurbish. Dum spiro spero. Με το refurbish λύθηκε το πρόβλημα και άνοιξε το κινητό. Επίσης βρήκα και τις χαμένες μου επαφές. Θα το αφήσω έτσι και θα περιμένω το επίσημο update σε mm.
  10. Καλησπέρα. Πρόβλημα μετά το update με κάποιες από τις επαφές μου. Δε μου έχει περάσει επιλεκτικά ορισμένες από τις επαφές του τελευταίου χρόνου. Και λέω επιλεκτικά γιατί άλλες πιο καινούριες τις έχω. Γενικά προφανώς και έχω συνδεδεμένο με google account το κινητό και έκανα και backup στην sd πριν προχωρήσω στο update. Any ideas? Eίμαι 99% σίγουρος ότι το είχα sync με το gmail account από την πρώτη μέρα. Είχα 2 διαφορετικά samsung πριν, μετά το G3 και είχα μεταφέρει μέχρι τώρα χωρίς πρόβλημα. Στην επαναφορά βέβαια λέει ''Different version or device used for backup. Some items may not be restore'' Τις επαφές βρήκε;;;; Και γιατί να μη μου κάνει sync από το google account να τελειώνουμε; Πιθανότατα θα λυθεί με μια απλή επαναφορά σε lollipop και ξαναμανά mm. Βρήκα και αυτό: The contact sync issue seems to be the biggest one, so we’d recommend all users head to settings > accounts > their main Google account and make sure contact sync is enabled before the update. Then toggle it off and back on after the update, which should in turn make the phone sync and restore all contacts. online.
  11. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έβαλα μέχρι και το marshmallows και ενώ έφτιαξε προσωρινά, τελικά το ξανάκανε. Σήμερα το παρέλαβα από το σέρβις. 2 μέρες τους πήρε. Αλλαγή πλακέτας.
  12. Καλησπέρα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με το να μην του αναγνωρίζει την κάρτα SIM? Ξεκίνησε να μου το κάνει πριν από μερικές μέρες. Την έβγαλα, την ξαναέβαλα και λύθηκε αρχικά το πρόβλημα. Μετά το ξανάκανε και λύθηκε με επανεκίννηση της συσκευής. Μετά από τις πολλές φορές(πάντα μετά από επανεκίννηση χαλούσε) έμεινε μόνιμο και τώρα δεν αναγνωρίζει. Φαίνεται για πρόβλημα software, αν κρίνω από τον τρόπο εμφάνισης. Έχει κανείς ιδέα; Ευχαριστώ.
  13. Μπάτζετ: Έως 250 ευρώ το πάρα πολύ Χρήση: Κυρίως επαγγελματική χωρίς να είναι υπεραπαραίτητες σουπερ λειτουργίες ενός android διαστημοκινητού.Αν βλέπατε ποιο θα αντικαταστήσει θα καταλαβαίνατε.Ας δώσουμε βαρύτητα σε αυτάρκεια μπαταρίας και φυσικά το να παίρνει 2 κάρτες όπως είπα στον τίτλο. Ευχαριστώ.
  14. Έπεσε και έσπασε το Samsung s3 4G i9305 που είχα(χάλασε η lcd φαντάζομαι,εξωτερικά είναι μια χαρά αλλά μαύρισε η οθόνη,το πουλάω btw) Επιλογές που βρήκα με γρήγορο ψάξιμο 1)HTC One (E8) 2)Sony Xperia Z2 LTE (16GB) 3)Sony Xperia Z3 Compact 4)LG G3 5)LG G2 6)Samsung Galaxy S5 7)Κάποιο άλλο που θα προτείνετε εσείς. Απαιτούμενα χαρακτηριστικά 1)Android 2)τιμή γύρω στα 350 ευρώ 3)4,5''-5,5'' οθόνη (αυτά με 5,5'' είναι πολύ μεγαλύτερα από το S3;δε θα χωράνε εύκολα τσέπη; ) Ελπίζω σε όσο το δυνατόν συντομότερες απαντήσεις γιατί το χρειάζομαι για τη δουλειά μου και λέω να πάω αύριο να πάρω.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...