Jump to content

biliou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About biliou

  • Ημ. Γέννησης 21/01/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

biliou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. P40 pro με 650 είναι πειρασμός αυτό το αλλά όμως είναι τεράστιο... Εξακολουθώ να βλέπω το S20 FE ως μόνη λύση.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Μετά από 5 χρόνια ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό και καθώς έχω δυνατότητα τιμολογίου μπορώ να κινηθώ ευτυχώς στα 500-700 ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχουμε Ιούνιο του 2021, και από τα reviews που έχω δει, δεν υπάρχει κάτι φοβερό σε αυτή την τιμή. Το ερωτηματολόγιο: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 700€ μαξ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Bigger is better 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα λόγω τιμολογίου 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι έχω wind 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Nfc δεν θα με χάλαγε τα άλλα αδιάφορα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Όχι με global ή EU είμαι οκ 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Διπλό ηχείο και amoled σίγουρα 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Honor 8 Ψάχνω πρακτικά κάτι flagship like αλλά χωρίς πετσοκομμένη κάμερα. Αυτό που ζητάω είναι καλές φωτογραφίες σε κλειστό χώρο. Δυστυχώς σε αυτά τα χρήματα το OIS φαίνεται άπιαστο όνειρο. Οι φετινές επιλογές σε αυτά τα χρήματα ποιες είναι? Σε μοντέλα του 2020 το s20 fe και το oneplus 8t φαίνονται πιο κοντά σε αυτό που ζητάω. 5g ευπρόσδεκτο.
  3. Καλησπέρες! Έχει κανείς προβλήμα με το μικρόφωνο σε skype και viber? Πρέπει να προσπαθήσω να καλέσω εγώ 2-3 για να μιλήσω στο viber (αλλιώς κρασάρει) και στο skype ενώ ακούω και συνδέομαι κανονικά, δεν ακούγομαι. Στις κλήσεις λειτουργεί άψογα το τηλέφωνο, έχω κλειστό το voice enhancement και το audio zoom της καμερας. Τι άλλο μπορεί να φταίει ανάθεμα τα τρία μικρόφωνά του!!!!?!!!! Stock το κινητό fully updated.
  4. Γεια χαρά παιδιά, πήρα το G2 το Σάββατο και έχω να δηλώσω αρκετά ικανοποιημένος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ότι η εφαρμογή του facebook δεν μου φέρνει καθόλου notification, οποιαδήποτε ρύθμιση και αν βάλω. Ούτε έστω τα κόκκκινα μπαλονάκια στο εικονίδιο της εφαρμογής. Δοκίμασα τα πάντα, ρώτησα φίλους που έχουν κάποια παραπάνω εμπειρία, googlαρα, έψαξα και εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι. Οι υπόλοιπες εφαρμογές τέτοιου τύπου (viber, skype κλπ) λειτουργούν κανονικά. Δοκίμασα το messenger του fb αλλά δεν μου άρεσε, κατέβασα και ένα widget το οποίο λειτουργούσε αλλά ήταν σαπάκι. Μπορεί να φαίνεται ανούσιο το πρόβλημα, αλλά είναι ένας από τους κύριους λόγους που άλλαξα κινητό (όχι το facebook συγκεκριμένα, αλλά γενικά το integration στο ιντερνετ). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...