costini Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 (edited) Τελικά αγόρασες κάποιο? Edited April 8, 2020 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Θα παίξει ρόλο και η τιμή του 8 Pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Τελικά αγόρασες κάποιο? Καλημέρα. Όχι δεν αγόρασα κάποιο. Είπα να περιμένω μέρες μήπως παίξει καμιά προσφορά τώρα για γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Καλημέρα. Όχι δεν αγόρασα κάποιο. Είπα να περιμένω μέρες μήπως παίξει καμιά προσφορά τώρα για γιορτές.Ποιες γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Άσχετα με τις "πασχαλινές" προσφορές, προσανατολίζεσαι σε κάποιο βάσει χαρακτηρηστικών? Εγώ είμαι μεταξύ Huawei P30 lite, Honor 20 lite και Xiaomi Redmi Note 8 για την μητέρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Θα παίξει ρόλο και η τιμή του 8 Pro...Η οποία απ όσα διαβάζω μέχρι τώρα ξεφεύγει και φτάνει στην τιμή του s20. Νομίζω όμως ότι και τα 7t και 7pro είναι πολύ καλή επιλογή και ισως με την κυκλοφορία της σειράς 8 πέσει και η τιμή τους. Επίσης να βάλω στο διλλημα και το s10 lite η δεν λέει; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ποιες γιορτές Τώρα για το Πάσχα μπας και παίξει τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσχετα με τις "πασχαλινές" προσφορές, προσανατολίζεσαι σε κάποιο βάσει χαρακτηρηστικών? Εγώ είμαι μεταξύ Huawei P30 lite, Honor 20 lite και Xiaomi Redmi Note 8 για την μητέρα μου. Μπα όχι. Για την αδερφή μου είναι κι εμένα. Δεν εχει απαιτήσεις απλά εγώ λέω κάτι που να τραβήξει 2-3 χρόνια άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Kαλησπέρα σας, Είμαι μεταξυ των 2 συσκευών, και τις 2 τις βρισκεις περιπου στα ιδια χρηματα 770 ευρω. Η μπαταρία παιζει σημαντικό ρολο για εμενα, την συσκευη θα την κρατησω τουλαχιστον 2 χρονια. Σαν λειτουργίες και χαρακτηριστικά δε νομίζω να διαφερουν σημαντικα αν δεν κανω λαθος. Το note 10 plus μου αρεσει πολυ το design του και η αισθηση στο χερι, το s20+ δυστυχως δεν προλαβα να το δω απο κοντα. Τι θα διαλεγατε εσεις απο τα δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Είμαι (ήμουν) Στο ίδιο δίλημμα, μέχρι που τελικά αποφάσισα να δώσω λίγο περισσότερο και να πάω σε oneplus 8 pro Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 s20+. 1 χρόνο νεότερο σε android version άρα και 1 χρόνο παραπάνω λειτουργικότερο. Πάρε το iPhone 11 να βρεις την υγειά σου για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού, με 350-400 ευρώ, για λογαριασμό φιλικού προσώπου που..θέλει μόνο samsung. Είναι αμετάπειστος, οπότε αν μπορείτε να κάνετε κάποια πρόταση, είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, θα το εκτιμούσα. Να σημειώσω ότι δε θέλουμε και τόοοσο μεγάλο μέγεθος οθόνης αν γίνεται, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα μοντέλα με πολλές ίντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Βάλε την τιμή στο Σκρουτζ και πάρε ότι προτείνει σε αυτήν τιμή. Βάλε και το πρόσωπο να διαλέξει για να είσαι καλυμμένος αφού από ότι κατάλαβα εσύ μόνο τα λεφτά θα βάλεις. Δεν έχουν σημασία τα χαρακτηριστικά σε αυτές τις προϋποθέσεις, αν και μία χαρά θα είναι έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Η σαμσουνγκ γενικά βγάζει πολλές ιντσες.το ποιο μικρό αξιοπρεπές που μου έρχεται είναι το A40.αν και είναι λίγο παλιο Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Βασικά, όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω, μπες στο Σκρουτζ και δες... Είναι τοσο συγκεκριμένα τα φίλτρα, που οι επιλογές σου ειναι ελάχιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 A71 https://www.skroutz.gr/s/21528538/Samsung-Galaxy-A71-128GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω για το S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Καλησπερα παιδια μεταξυ του iphone 11 και του note 10 ποιο θεωρειται καλυτερη επιλογη;;επισης στα χρηματα που παιζουν θεωρειται καποιο αλλο καλυτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Καλησπερα παιδια μεταξυ του iphone 11 και του note 10 ποιο θεωρειται καλυτερη επιλογη;;επισης στα χρηματα που παιζουν θεωρειται καποιο αλλο καλυτερο; Η απάντηση εξαρτάται από το αν θέλεις iOS ή Android. Εκεί είναι η ουσία της ερώτησης σου και αυτό πρέπει να το απαντήσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους! Μετα απο την καταλυτική βοήθεια σε προηγούμενο θέμα που ανοιξα για αγορά συσκευής, ανοιγω και ενα δεύτερο για τα φώτα σας! Αυτη την φορά για τον αδερφο μου,,νυν κατοχος s7edge του έπεσε και εχει σπάσει η οθόνη! Σε αυτα τα χρήματα με αναζήτηση εχουμε ξεχωρίσει p30 pro, honor 20 pro, xiaomi mi9t pro και s10+! Ήδη έχω ρωτήσει 2 άτομα εδω μέσα και μου εχουν πει τις γνωμες τους, και μέχρι να προβούμε στην αγορα θα ηθελα και κάποιες επιπλέον απόψεις! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους! Μετα απο την καταλυτική βοήθεια σε προηγούμενο θέμα που ανοιξα για αγορά συσκευής, ανοιγω και ενα δεύτερο για τα φώτα σας! Αυτη την φορά για τον αδερφο μου,,νυν κατοχος s7edge του έπεσε και εχει σπάσει η οθόνη! Σε αυτα τα χρήματα με αναζήτηση εχουμε ξεχωρίσει p30 pro, honor 20 pro, xiaomi mi9t pro και s10+! Ήδη έχω ρωτήσει 2 άτομα εδω μέσα και μου εχουν πει τις γνωμες τους, και μέχρι να προβούμε στην αγορα θα ηθελα και κάποιες επιπλέον απόψεις! Ευχαριστώ P30 pro > s10+>honor 20 pro >mi 9t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Οντως αν σου αρέσει το Android το Note 10 είναι από τις καλύτερες επιλογές, αν σου αρέσει το IOS ( όπως εμένα ) δεν είναι η καλύτερη επιλογή σε ios ( 11pro,11promax) αλλά σίγουρα εξαρτάται από το τι απάντηση δίνεις στο ερώτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Υπάρχει κάποιο κινητό με ίδιες δυνατότητες κι εύρος τιμής με το παραπάνω κι επιπλέον να έχει και φωτάκι ειδοποίησης; Μετά από δέκα+ χρόνια με κινητό με φωτάκι ειδοποίησης, είναι μάλλον δύσκολο να προσαρμοστώ τώρα, μου έχει γίνει συνήθεια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479451 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 To Redmi Note 8 εχει led ειδοποίησης αλλα μονόχρωμο. Το Redmi Note 8T που εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα νομιζω δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ψάχνω για φίλο κινητό αποκλειστικά για παιχνίδια τύπου COD κτλ. Είχε καταλήξει στο Asus rog 2 αλλά είναι δυσεύρετο στην global έκδοση και λίγο βαρύ. Απαραίτητα να έχει snapdragon chip, οθόνη flat και όχι κυρτή, μικρό notch τύπου σταγόνα ή τρύπας,ram 8gb, 90hz οθόνη κατά προτίμηση καθώς και μεγάλη σχετικά μπαταρία ή αρκετά γρήγορη φόρτιση. Zte και Xiaomi που έχουν gaming phone δεν θέλει λόγο λογισμικού και μελλοντικής υποστήριξης. Εγώ του πρότεινα το 1+ 7t Άλλες προτάσεις γύρο στα 600+? Ευχαριστώ. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Δε ξέρω αν σε καλύπτει το οικονομικότερο realme x2 pro Αλλιώς πας σε 1+ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts