nikstar Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Σε εμένα που δε δούλευε καθόλου του έκανα reset γύρισα και το Health σε παλιότερη βερσιόν δούλεψε κάποια στιγμή αλλά κατέγραφε κάποιες στιγμές και ότι ήθελε. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τώρα που λόγω AOD έβαλα την τελευταία βερσιόν στο Health, κάτι καταγράφει αλλά πάλι ότι θέλει. Σήμερα που έχω κάνει workout περίπου 50 λεπτά, αυτό έχει καταγράψει τα 16.. Ότι νά'ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Σε εμένα που δε δούλευε καθόλου του έκανα reset γύρισα και το Health σε παλιότερη βερσιόν δούλεψε κάποια στιγμή αλλά κατέγραφε κάποιες στιγμές και ότι ήθελε. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τώρα που λόγω AOD έβαλα την τελευταία βερσιόν στο Health, κάτι καταγράφει αλλά πάλι ότι θέλει. Σήμερα που έχω κάνει workout περίπου 50 λεπτά, αυτό έχει καταγράψει τα 16.. Ότι νά'ναι. Ο χρόνος άσκησης έχει αλλάξει με τις τελευταίες εκδόσεις. Πλέον καταγράφει από ένα ρυθμό άσκησης και πάνω. Εγώ που περπατάω, καταγράφει μόνο όταν κάνω γρήγορο περπάτημα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ο χρόνος άσκησης έχει αλλάξει με τις τελευταίες εκδόσεις. Πλέον καταγράφει από ένα ρυθμό άσκησης και πάνω. Εγώ που περπατάω, καταγράφει μόνο όταν κάνω γρήγορο περπάτημα. Για παράδειγμα, χτες, σε 35 λεπτά τρέξιμο (indoor και καταγραφή με workout στο ρολόι) κατέγραψε 16. Σήμερα με 20 λεπτά απλό τρέξιμο και με 35 λεπτά διαλειμματική άσκηση που περιλάμβανε ίσα κομμάτια έντονου τρεξίματος και γρήγορου περπατήματος εναλλάξ, δεν κατέγραψε ούτε λεπτό... Πλέον καταγράφει...ότι θέλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Πλέον καταγράφει...ότι θέλει... Και μιλάμε για μία δυνατότητα που σε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού δούλευε αψεγάδιαστα. Ξαφνικά αποφάσισαν να την καταστρέψουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Και μιλάμε για μία δυνατότητα που σε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού δούλευε αψεγάδιαστα. Ξαφνικά αποφάσισαν να την καταστρέψουν... To θέμα είναι ότι η Huawei είναι ενήμερη για αυτό το bug εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα για να το φτιάξει. Πολύ περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Με την 1.0.8.34 σας αποσυνδέεται το ρολόι από το τηλέφωνο; Στο p30 pro έχει τον τελευταίο καιρό που όλο αποσυνδέεται και μάλιστα δεν κάνει αυτόματη επανασύνδεση Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 παιδες, ωραιο ρολοι οσον αφορα το hardware του , αλλα το software ειναι παναγια μου βοηθα, λιαν επιεικως απαραδεκτο! και το συγκρινω με samsung & garmin . Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Είναι activity tracker σε μορφή smartwatch. Κι εγώ έχω Garmin και μια χαρά συγκρίνεται τηρουμένων των αναλογιών. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Με την 1.0.8.34 σας αποσυνδέεται το ρολόι από το τηλέφωνο; Στο p30 pro έχει τον τελευταίο καιρό που όλο αποσυνδέεται και μάλιστα δεν κάνει αυτόματη επανασύνδεση Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk προχθες αναβαθμιστηκε το ρολοι στην 1.0.8.34 και αυτο που παρατηρω ειναι οτι οταν αποσυνδεεται το ρολοι απο το κινητο(xiaomi pocophone) δεν ξανασυνδεεται αυτοματα οταν επανελθω εντος πεδιου και πλεον δεν λειτουργει και ο πρασινος δακτυλιος. αντι να καλυτερευουμε, χειροτερευουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 προχθες αναβαθμιστηκε το ρολοι στην 1.0.8.34 και αυτο που παρατηρω ειναι οτι οταν αποσυνδεεται το ρολοι απο το κινητο(xiaomi pocophone) δεν ξανασυνδεεται αυτοματα οταν επανελθω εντος πεδιου και πλεον δεν λειτουργει και ο πρασινος δακτυλιος. αντι να καλυτερευουμε, χειροτερευουμε?Δεν μου κάνει εμένα τέτοια αύριο θα δωκιμασω με το mi a2 μήπως είναι κάποια ασυμβατότητα με xiaomi αν και χλομό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Καμιά «φατσα» θα βάλει η Χαβάη; Να ανανεωθουμε λίγο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 προχθες αναβαθμιστηκε το ρολοι στην 1.0.8.34 και αυτο που παρατηρω ειναι οτι οταν αποσυνδεεται το ρολοι απο το κινητο(xiaomi pocophone) δεν ξανασυνδεεται αυτοματα οταν επανελθω εντος πεδιου και πλεον δεν λειτουργει και ο πρασινος δακτυλιος. αντι να καλυτερευουμε, χειροτερευουμε? Με 10.0.8.34 καi pocophone δεν έχω πρόβλημα επανασύνδεσης, δώσε full δικαιώματα στην εφαρμογή health, και τροποποίηση εφαρμογών συστήματος. Το πράσινο κυκλάκι είναι πρόβλημα, δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 λοιπον με το mi a2 είχα αποσυνδέσεις και δεν συνδεόταν με τίποτα........... μεχρι να κανω restart το κινιτο.... αν και το ίδιο θέμα είχε και το mi band 3 στην ίδια συσκευή και λύθηκε σε ένα βαθμό με τοποθεσία ανοιχτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ενεργοποίησα την υπενθύμιση για αποσύνδεση που έχει το μενού ώστε να παρακολουθήσω τι παίζει. Βλέπω ότι έστρωσε και αποσυνδέεται πλέον μόνο λόγω απόστασης, που είναι κ λογικό. Σχετικά με τον πράσινο κύκλο, δουλεύει όταν ξεκινήσει καταγραφή, τρέξιμο, κολύμβηση κλπ Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Τις 2 τελευταίες νύχτες δεν λειτούργησε η καταγραφή ύπνου. Όλες τις προηγούμενες δούλευε κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Τις 2 τελευταίες νύχτες δεν λειτούργησε η καταγραφή ύπνου. Όλες τις προηγούμενες δούλευε κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει; Με τι συσκευη τηλεφωνου;;; Κανε ενα restart στο ρολοι... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Κανε ενα restart στο ρολοι... Έστρωσε. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Παιδιά ξέρει κανείς γιατι ενώ μου δείχνει ποιός καλεί, εντούτοις δεν απορρίπτει τις κλήσεις; Έχω δώσει όλες τις άδειες στην εφαρμογή. Τηλέφωνο Xiaomi Mi8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 εχει βρει κανεις νεα watchfaces? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 χθες παρέδωσε πνεύμα το δικό μου πάω για άλλο να δούμε τι έχει η αγορά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 χθες παρέδωσε πνεύμα το δικό μου πάω για άλλο να δούμε τι έχει η αγορά :p Γιατί δεν υπάρχει εγγύηση για αντικατάσταση ή είχε ατύχημα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Γιατί δεν υπάρχει εγγύηση για αντικατάσταση ή είχε ατύχημα?Με βάρεσε ρεύμα από πίνακα και ότι είχα πάνω μου ψήθηκε μαζί με το xs max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Με βάρεσε ρεύμα από πίνακα και ότι είχα πάνω μου ψήθηκε μαζί με το xs max Αμάν ρε φίλε! Ελπίζω να μην έπαθες κάτι και εσύ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Αμάν ρε φίλε! Ελπίζω να μην έπαθες κάτι και εσύ. τπτ ιδιαίτερο μούδιασμα στο χέρι (μετά) που πέρασε τώρα ρολόι και κινιτο μνήμη αιωνία... το κινιτο περιεργος το πέρασε στην εγγύηση η μηλου :lol::lol::lol: (αρε και να ηξεραν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Νέα έκδοση αλλά δεν βλέπω αλλαγή για ένδειξη διπλής ώρας που αναφέρει για 2 από τις faces :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts