tini78vj Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ξέρει κάποιος αν το true sleep θέλει να είναι συνδεδεμένο με το bt το κινητό για να συλλέξει όλες τις πληροφορίες? Τις δύο πρώτες μέρες μου είχε ένα σωρό στατιστικά, αλλά εχθές μόνο τα βασικά Όχι, κάνει τις μετρήσεις και όταν το συνδέσεις συγχρονίζει και σου λέει τα δεδομένα! Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Όχι, κάνει τις μετρήσεις και όταν το συνδέσεις συγχρονίζει και σου λέει τα δεδομένα! Α οκ, τότε περίεργο που εχθές δε μου εβγαλε συνολικό σκορ ύπνου, rem, κλπ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Α οκ, τότε περίεργο που εχθές δε μου εβγαλε συνολικό σκορ ύπνου, rem, κλπ :worry: Αν μπεις στην εφαρμογή Υγεία και πατήσεις το "κουμπί" ύπνος θα τραβήξει όλα τα δεδομένα. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Χαίρεται! 2-3 ερωτήσεις για να δω αν θα προβώ σε κάποια αγορά του.. - Πείτε μου αν η δόνηση του είναι δυνατή, πχ σε επιπέδου Band a2 αν το είχε κάποιος ώστε να συγκρίνω... (το μόνο που ένιωθα πάνω στη μοτό) -Έπειτα, τα όποια push είναι ευανάγνωστα ή θα πρέπει να βάζω γυαλάκια να τα διαβάσω (πάλι σε σύγκριση με το Band a2 που ήταν ικανοποιητικά ως προς αυτό) -Τρίτο και τελευταίο, χωρίς ανοιχτό GPS, συνδεδεμένο όμως 24ωρο στη συσκευή τι διάρκεια μπαταρίας θα έχει μέσο όρο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Χαίρεται! 2-3 ερωτήσεις για να δω αν θα προβώ σε κάποια αγορά του.. - Πείτε μου αν η δόνηση του είναι δυνατή, πχ σε επιπέδου Band a2 αν το είχε κάποιος ώστε να συγκρίνω... (το μόνο που ένιωθα πάνω στη μοτό) -Έπειτα, τα όποια push είναι ευανάγνωστα ή θα πρέπει να βάζω γυαλάκια να τα διαβάσω (πάλι σε σύγκριση με το Band a2 που ήταν ικανοποιητικά ως προς αυτό) -Τρίτο και τελευταίο, χωρίς ανοιχτό GPS, συνδεδεμένο όμως 24ωρο στη συσκευή τι διάρκεια μπαταρίας θα έχει μέσο όρο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ικανοποιητική. Ποτέ δεν έχασα ειδοποίηση. Διαβάζονται απευθείας μετά την τελευταία αναβάθμιση 2 εβδομάδες για 2η φορά. Νομίζω ότι θα βελτιωθεί κι άλλο μετά τις τρεις πρώτες φορτίσεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Χαίρεται! 2-3 ερωτήσεις για να δω αν θα προβώ σε κάποια αγορά του.. - Πείτε μου αν η δόνηση του είναι δυνατή, πχ σε επιπέδου Band a2 αν το είχε κάποιος ώστε να συγκρίνω... (το μόνο που ένιωθα πάνω στη μοτό) -Έπειτα, τα όποια push είναι ευανάγνωστα ή θα πρέπει να βάζω γυαλάκια να τα διαβάσω (πάλι σε σύγκριση με το Band a2 που ήταν ικανοποιητικά ως προς αυτό) -Τρίτο και τελευταίο, χωρίς ανοιχτό GPS, συνδεδεμένο όμως 24ωρο στη συσκευή τι διάρκεια μπαταρίας θα έχει μέσο όρο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Μπορώ να το συγκρίνω με amazfit bip και η δόνηση είναι περίπου ίδια. Και τα γράμματα ποιο ευανάγνωστα για εμένα. Μπορώ να τα διαβάσω άνετα. Όσο για την διάρκεια εμένα μου καταναλώνει 5%την μέρα χωρίς καρδιακό σφηγμο και gps. Αλλά με πάρα πολλά whatsapp μυνηματα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εντάξει κύριοι ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Νέα αναβάθμιση με ένα νέο face κινέζικο έτος με background που αλλάζει. Βάζουν faces άσχετα και θα γεμίσει ο χώρος με βλακείες :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Νέα αναβάθμιση με ένα νέο face κινέζικο έτος με background που αλλάζει. Βάζουν faces άσχετα και θα γεμίσει ο χώρος με βλακείες :O Αυτό το Lunar Calender που προστέθηκε, τι είναι; που είναι; το ανακάλυψε κανείς; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Αυτό το Lunar Calender που προστέθηκε, τι είναι; που είναι; το ανακάλυψε κανείς; :ninja: Εμένα δε μου βγάζει κάποια νεώτερη ενημέρωση από την 1.0.5.22... :( Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Αυτό το Lunar Calender που προστέθηκε, τι είναι; που είναι; το ανακάλυψε κανείς; :ninja: Κι εγώ αυτό ψάχνω αλλά δεν βρήκα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Υπαρχει η εκδοση 1.0.5.36 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Στα γρήγορα ένα πανυλήθιο, κακάσχημο faces προστέθηκε Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 πραγματικά αυτό το Lunar Calendar που είναι; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Στα γρήγορα ένα πανυλήθιο, κακάσχημο faces προστέθηκε Eντάξει, να μην γινόμαστε και υπερβολικοί. Είμαι σίγουρος ότι για εκατομμύρια Κινέζους (συμπατριώτες της κατασκευάστριας εταιρίας) θα είναι ένα πολύ ωραίο addon. πραγματικά αυτό το Lunar Calendar που είναι; :lol: Μήπως είναι τίποτε εικονίδια για τον καιρό που να δείχνουν τις φάσεις της σελήνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Ούτε εγώ μπορώ να βρω αυτο το lunar χάχα Καλά το νέο face πολύ κακό...για εμάς τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Ούτε εγώ μπορώ να βρω αυτο το lunar χάχα Καλά το νέο face πολύ κακό...για εμάς τουλάχιστον Kαι θα είναι και πολύ ενεργοβόρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αυτό το lunar θα φαίνεται μόνο όταν συνδεθεί σε κινέζικο κινητό. Έχει να κάνει με το τοπικό ημερολόγιο. Για εμένα το ρολόι εκτός από περισσότερα faces πρέπει να σε ειδοποιεί για κάθε εφαρμογή με διαφορετικό εικονίδιο. Αυτό πρέπει να αλλάξουνε κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό. Βέβαια δεν είναι smart watch είναι ένα smart fitness tracker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αυτό το lunar θα φαίνεται μόνο όταν συνδεθεί σε κινέζικο κινητό. Έχει να κάνει με το τοπικό ημερολόγιο. Για εμένα το ρολόι εκτός από περισσότερα faces πρέπει να σε ειδοποιεί για κάθε εφαρμογή με διαφορετικό εικονίδιο. Αυτό πρέπει να αλλάξουνε κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό. Βέβαια δεν είναι smart watch είναι ένα smart fitness tracker. Μα ειδοποιεί για κάθε εφαρμογή με διαφορετικό εικονίδιο, άλλο για whats up, άλλο για viber κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Μα ειδοποιεί για κάθε εφαρμογή με διαφορετικό εικονίδιο, άλλο για whats up, άλλο για viber κτλ. Από πότε; Εμένα ένα κλασικό εικονίδιο (μπλε) μηνύματος μου έβγαζε είτε ήταν αναπάντητη είτε SMS είτε messenger του FB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Από πότε; Εμένα ένα κλασικό εικονίδιο (μπλε) μηνύματος μου έβγαζε είτε ήταν αναπάντητη είτε SMS είτε messenger του FB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Όντως έχεις δίκιο το WhatsApp και το FB messenger έχουν δικό τους εικονίδιο. Το Viber παραμένει με το κλασικό που προανέφερα όπως και οι υπενθυμίσεις ημερολογίου. Δεν ξέρω τι γίνεται και με το Gmail.. Πάντως αυτό είναι ευχάριστο. Το βελτιώνουν σιγά-σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) Το έχει κανείς με pocophone να μου πει τι ρυθμίσεις να βάλω για να παίρνω ειδοποίηση στις κλήσεις? Χθες το βράδυ ήταν εντάξει σήμερα το πρωί όχι - καταραμένη MIUI... Άκυρο, είχε ενεργοποιηθεί το do not disturb από τα settings. Edited February 8, 2019 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Όσοι το χρησιμοποιείτε σε αθλητικές δραστηριότητες, με τις μετρήσεις παλμών είστε ευχαριστημένοι? Είναι σωστές οι μετρήσεις? Γενικά παίζει ο ιδρώτας να επηρεάζει τις μετρήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Απολυτα ικανοποιημενος , το συγκρινω παντα και με το garmin. Σε μενα ο ιδρωτας δεν το επηρεαζει. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts