georgemv Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Η εμπειρία μου σε Αγγλία με την Three είναι ότι χορεύει ζεϊμπέκικο κι όχι τανγκό. Αυτές οι πρωτοτυπίες μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Δηλαδή μου λες ότι παίζει με όλες τις συσκευές wifi calling η Three UK. Να έρθω τότε να βάλουμε μια καρτούλα στο Nexus 6P μου να δούμε αν θα δουλέψει Όλοι λίστες έχουν, αφού τα έκανε μαντάρα το 3GPP, τι να κάνουμε τώρα Ορίστε η λίστα της 3UK http://support.three.co.uk/SRVS/CGI-BIN/WEBISAPI.DLL?Command=New,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=Article,Case=obj(41598) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Δηλαδή μου λες ότι παίζει με όλες τις συσκευές wifi calling η Three UK. Να έρθω τότε να βάλουμε μια καρτούλα στο Nexus 6P μου να δούμε αν θα δουλέψει Όλοι λίστες έχουν, αφού τα έκανε μαντάρα το 3GPP, τι να κάνουμε τώρα Ορίστε η λίστα της 3UK http://support.three.co.uk/SRVS/CGI-BIN/WEBISAPI.DLL?Command=New,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=Article,Case=obj(41598) Το λέω γιατί πρόσφατα σε redmi note 8 pro μια χαρά δούλευε χωρίς θέμα, και η αδερφή μου που ζει εκεί 30 χρόνια τώρα δεν είχε ποτέ θέμα και στο nexus που είχε και στο motorola one fusion που έχει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Ξέρουμε πόσα data καταναλώνει το WiFi calling; Σίγουρα θα έχει απαντηθεί, αλλά οι σελίδες είναι πολλες για να ψάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 To μέτρησα μόλις τώρα από περιέργεια. Σε wifi calling καταναλώνει περίπου 1mb/1.30' κλήσης. Σε volte/4g κλήση, κάπου 300kb/2.30' κλήσης και τα οποία είναι free pass δηλαδή δεν τρώει από το data πακέτο σου δεδομένα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 To μέτρησα μόλις τώρα από περιέργεια. Σε wifi calling καταναλώνει περίπου 1mb/1.30' κλήσης. Σε volte/4g κλήση, κάπου 300kb/2.30' κλήσης και τα οποία είναι free pass δηλαδή δεν τρώει από το data πακέτο σου δεδομένα Ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 είναι free pass δηλαδή δεν τρώει από το data πακέτο σου δεδομένα Είναι χωρίς χρέωση μόνο για το VoLTE, όταν είσαι σε hotspot κινητού και μιλας με WiFi Calling χρεώνονται κανονικά τα δεδομένα σε αυτον που σου κάνει το hotspot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Ναι ακριβώς. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Ζόρικο ερώτημα: σε 2καρτο έχω σιμ1- Q και σιμ2- WU. Ανοικτό ίντερνετ έχω στη σιμ1, αλλά είμαι σχεδόν πάντα σε WiFi. Εάν ενεργοποιήσω το WiFi call θα έχω καλυτερες εισερχομενες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Όχι, απλά θα λαμβάνεις κλήσεις στη 2η και όταν είσαι σε κλήση με τη πρώτη SIM και συνδεδεμένος σε Wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι έγραψες. Εάν με καλέσουν στη σιμ2 WU ενώ θα είμαι σε wifi, δεν θα έχω καλυτερη ποιοτητα κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Ίσως ναι, αν δεν έχεις ήδη ενεργό VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Βασικά όταν είσαι σε wifi δίπλα απο το εικονίδιο της sim2 στην μπάρα ειδοποιήσεων, γράφει Vowifi2 ή Volte2? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Η υπηρεσία δεν ειναι συμβατη με την συσκευή σου ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηθελα να ξερω πριν αλλαξω τις σιμ στη συσκευη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Η υπηρεσία δεν ειναι συμβατη με την συσκευή σου ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηθελα να ξερω πριν αλλαξω τις σιμ στη συσκευη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Βρες μια συσκευή από τις συμβατές με cosmote vowifi, ενεργοποίησέ το εκεί και μετά επιστρέφεις την κάρτα στη συσκευή σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 H παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και στο ενεργοποιούν αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα παίξει στην οποιαδήποτε συσκευή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Έχω το Huawei Nova 5T και θέλω να φύγω απο Voda, στην Cosmote δουλεύει καλά το VoWiFi και το VoLTE στο τηλεφωνό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Έχω το Huawei Nova 5T και θέλω να φύγω απο Voda, στην Cosmote δουλεύει καλά το VoWiFi και το VoLTE στο τηλεφωνό μου; Το Huawei Nova 5T είναι εντός της λίστας με τις υποστηριζόμενες συσκευές. Λογικά θα δουλεύει όπως πρέπει. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Το Huawei Nova 5T είναι εντός της λίστας με τις υποστηριζόμενες συσκευές. Λογικά θα δουλεύει όπως πρέπει. :dance: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 :dance: Ευχαριστώ. Με VoLTE και WiFi ενεργοποιημένα στο πρώτο iPhone SE (δεν είχα το 5T τότε), με το 5T στην τελευταία αναβάθμιση του EMUI, λειτουργούν και οι 2 υπηρεσίες άψογα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Για την Vowifi έχει παράμετρο και το ενεργοποιείς για VoLTE δεν έχει ενώ σε βιντεάκια στο youtube στο εξωτερικό βλέπω ότι υπάρχει. Πως ξέρουμε ότι είναι ενεργοποιημένο μόνο ο πάροχος δίνει αυτή την πληροφορία προφορικά(στη Voda ετσι είναι,οταν τους ρώτησα μου είπαν οτι είναι ενεργοποιημένο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Αυτά τα 2 πάνε μαζί. Αν δεν είναι ενεργοποιημένα, στέλνεις wificall στο 1333. Και για τα 2 έχει την αντίστοιχη για το καθένα ένδειξη στην cosmote, σε συσκευές Android τουλάχιστον. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Για την Vowifi έχει παράμετρο και το ενεργοποιείς για VoLTE δεν έχει ενώ σε βιντεάκια στο youtube στο εξωτερικό βλέπω ότι υπάρχει. Πως ξέρουμε ότι είναι ενεργοποιημένο μόνο ο πάροχος δίνει αυτή την πληροφορία προφορικά(στη Voda ετσι είναι,οταν τους ρώτησα μου είπαν οτι είναι ενεργοποιημένο); Όταν δεν εμφανίζει σύμβολο VoLTE πχ σε iPhone ή σε Vodafone, κανεις μια κλήση με δεδομένα ανοιχτά και βλέπεις αν παραμένει το 4G στο σήμα ή αν σε ρίχνει σε 3G/2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Όταν είσαι με WiFi το σήμα του VoLTE κρύβεται έτσι κι αλλιώς. Πρέπει να βγάλεις το WiFi για να εμφανιστεί. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Όχι απαραίτητα, μόνο αν είσαι σε VoWiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Έκανα το τεστ με την κλήση με ανοιχτά τα δεδομένα και σε όλη τη διάρκεια παρέμεινε σε 4G, άρα το VoLTE στη Voda είναι ενεργοποιημένο παρ' ολο που δεν εμφανίζει το VoLTE. Επίσης η συνομιλία ήταν καθαρή χωρίς διακοπές με χαμηλό σήμα(δυο γραμμές), αρα και Cosmote που θέλω να παω θεωρώ δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts