Mark_K Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Όταν δουλεύεις με μη επίσημα συμβατή συσκευή, μπορεί να μην λειτουργεί 100% σωστά. Όσο περίεργο και να σου φαίνεται. Έχω διπλές κάρτες sim και στους 2 αριθμούς μου, cosmote και Vodafone. Το ένα σετ που έχω στο S10e δουλεύει όπως πρέπει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και volte και vowifi. Με τις αντίστοιχες (ίδιες) sim που έχω στο mi a3, βλέπω θεματάκια. Από μικρά, όπως καμία φορά να μην δουλεύει το volte και να θέλει επανεκκίνηση (cosmote) , έως μεγάλα, του τύπου να μην δουλεύει η αναγνώριση κλήσεων (Vodafone). Αν θέλεις να εξαλείψεις αυτήν την πιθανότητα, ψάξε να βρεις κάποιον με συμβατή συσκευή να δοκιμάσεις την κάρτα σου, και να δεις πως συμπεριφέρεται. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Να μην ακούω τόνο μου έχει συμβεί και εμένα αρκετές φορές μέσα σε διάστημα 2 χρόνων, με συμβατές συσκευές. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 μεχρι πριν τον δεκεμβρη η υπηρεσια επαιζε σωστα, εδω και ενα διμηνο τουλαχιστον βελπω προβληματα. Αναπαντητες κλησεις, παιρνω και δεν εχει τονο, μιλαω δεν με ακουνε στην αλλη γραμμη κοκ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 μεχρι πριν τον δεκεμβρη η υπηρεσια επαιζε σωστα, εδω και ενα διμηνο τουλαχιστον βελπω προβληματα. Αναπαντητες κλησεις, παιρνω και δεν εχει τονο, μιλαω δεν με ακουνε στην αλλη γραμμη κοκ Σε μένα δούλεψε μια χαρά προχθές! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 μεχρι πριν τον δεκεμβρη η υπηρεσια επαιζε σωστα, εδω και ενα διμηνο τουλαχιστον βελπω προβληματα. Αναπαντητες κλησεις, παιρνω και δεν εχει τονο, μιλαω δεν με ακουνε στην αλλη γραμμη κοκ Μήπως είναι θέμα του wifi σου;:worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Εμένα δουλεύει σχετικά καλά, δλδ δεν έχω προβλήματα γενικά εκτός από μεγάλες σε διάρκεια κλήσεις. Σε αυτές συχνά πυκνά μετά από 5 λεπτά κόβεται η κλήση... Το ασύρματο μου δεν μπορεί να είναι (φυσιολογικά), αφού η σύνδεσή μου είναι οπτική ίνα 120/120. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Εμένα δουλεύει σχετικά καλά, δλδ δεν έχω προβλήματα γενικά εκτός από μεγάλες σε διάρκεια κλήσεις. Σε αυτές συχνά πυκνά μετά από 5 λεπτά κόβεται η κλήση... Το ασύρματο μου δεν μπορεί να είναι (φυσιολογικά), αφού η σύνδεσή μου είναι οπτική ίνα 120/120. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ασύρματο είναι τα 5GHz ή στα 2.4GHz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλημέρα παίδες, Εδώ και λίγο καιρό στο Α2 μου σταμάτησε να λειτουργεί το wifi calling. Στο *#*#4636#*#* το δείχνει ενεργοποιημένο. Βάζω λειτουργία πτήσης, ανοίγω wifi, τίποτα. Πριν λίγες βδομάδες λειτουργούσε κανονικά (αν και δεν υποστηρίζεται η συσκευή το είχα ενεργοποιήσει με «πλάγιο» τρόπο) και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Έχω την εντύπωση πως σταμάτησε να δουλεύει αφού έκανα reset το router μου (σπίτι έχω vdsl Vodafone με router της hol το zxhn h367n), και δεν θυμάμαι αν παλαιότερα είχα ανοίξει ports για να μου δουλέψει. Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, ξέρει κανείς ποιες ports χρησιμοποιεί η υπηρεσία, μήπως τυχόν βοηθήσει αν τις ανοίξω; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Το ασύρματο είναι τα 5GHz ή στα 2.4GHz?Το ασύρματο μου είναι στα 2,4GHz... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Και εμένα το έβγαλε από την ρύθμιση και έκανα format και επανήλθε Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Υπάρχει πρόβλημα με τη νέα έκδοση 9.1.0.317 στο P30 lite και εξαφανίστηκαν οι επιλογές VoLTE; Τελικά με την αναβάθμιση που έγινε σήμερα σε android 10 επανήλθαν και οι επιλογές VoLTE :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Το ασύρματο μου είναι στα 2,4GHz... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ πιθανόν να έχεις παρεμβολές στο ασύρματο, γίνεται χαμός στα 2.4... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Πολύ πιθανόν να έχεις παρεμβολές στο ασύρματο, γίνεται χαμός στα 2.4... Sent from my iPhone using Tapatalk ProΜπορεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι το ρούτερ μου δεν έχει επιλογή για 2,4/5 οπότε μόνο αν το αλλάξω θα λυθεί το πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Μπορεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι το ρούτερ μου δεν έχει επιλογή για 2,4/5 οπότε μόνο αν το αλλάξω θα λυθεί το πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να βάλεις στο wifi καρφωτό κανάλι 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Δοκίμασε να βάλεις στο wifi καρφωτό κανάλι 13. Θα το δοκιμάσω, αν και δε νομίζω να δω διαφορά, έχει τόσα ρούτερ η περιοχή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 πως θα καταλάβω οτι το iphone 11 pro max χρησιμοποιεί το wifi calling? Μέσα στο μενου είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό οπτικά ή σε μια κλήση. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 πως θα καταλάβω οτι το iphone 11 pro max χρησιμοποιεί το wifi calling? Μέσα στο μενου είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό οπτικά ή σε μια κλήση. Αν κάνει κληση σε flight mode με WiFi ενεργό... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 πως θα καταλάβω οτι το iphone 11 pro max χρησιμοποιεί το wifi calling? Μέσα στο μενου είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό οπτικά ή σε μια κλήση. Στο Control Centre θα σου βγάλει την ένδειξη COSMOTE WiFi. Αν έκανες τώρα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, τότε κάνε ένα restart την συσκευή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 στην εξυπηρέτηση ζήτησα να το απενεργοποιήσουν κ ξανα ενεργοποιήσουν κ μετά εμφανίστηκε. Δεν χρειάστηκε επανεκκίνηση. Τώρα μένει να το δώ στην πράξη. Η κοπέλα επέμενε πως επειδή το iphone 11 pro max δεν υπάρχει στην λίστα συμβατών συσκευών της cosmote δεν θα λειτουργήσει αλλά ok... προσπαθούσα να μην γελάω. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Η κοπέλα επέμενε πως επειδή το iphone 11 pro max δεν υπάρχει στην λίστα συμβατών συσκευών της cosmote δεν θα λειτουργήσει αλλά ok... προσπαθούσα να μην γελάω. πιο γραφικοί και από το γεφύρι της Άρτας ώρες-ώρες στην εξυπηρέτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 πάντως δεν λειτουργεί πάντα το cosmote wifi. Πχ σε τόσες καφετέριες που χρησιμοποίησα το wifi τους, απο 4G καλούσα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Στα iphone έχει προεπιλεγμένη προτεραιότητα το δίκτυο κινητής, δεν αλλάζει κάπως. Μόνο αν είναι πολύ κακό το δίκτυο κινητής θα στο γυρίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Στα iphone έχει προεπιλεγμένη προτεραιότητα το δίκτυο κινητής, δεν αλλάζει κάπως. Μόνο αν είναι πολύ κακό το δίκτυο κινητής θα στο γυρίσει. Επιπλέον τα Wifi εστία καφετέριες πολλές φορές κόβουν VPN. Τέλος, αν η ποιότητα του wifi είναι κακή τοτε δεν πρόκειται να πας σε wifi calling. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Επιπλέον τα Wifi εστία καφετέριες πολλές φορές κόβουν VPN. Τέλος, αν η ποιότητα του wifi είναι κακή τοτε δεν πρόκειται να πας σε wifi calling. Αλλιώς, για σίγουρο Wifi Calling, βάζεις λειτουργία πτήσης, και κάνεις ταυτόχρονα εξοικονόμηση μπαταρίας. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 αααα... φοβεροί κ οι 3 σας. Θενξ. Δεν τα γνώριζα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts