akalos Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 μια ένσταση μόνο έχω το xz3 φωνάζει από μακρυά ...Έλα Πιάσε με ...είμαι τηλέφωνο,το note 9 επίσης ...Έλα ...είμαι εργαλείο....p20 pro ....εντάξει μωρέ έχει και αλλού δεν έχω κανένα από τα 3 ...., :p :cool: Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Απο θεμα αυτονομιας μπαταριας πως παει? Σαφως θα δεις καλυτερους χρονους αυτονομιας. @akalos Κωστη, :) Την σειρα ΝΟΤΕ την θεωρω ξεχωριστη λογω της γραφιδας, εν τουτης ενα βελτιωμενο Νοτε 8 ειναι. Το ΧΖ3 με δυο τρεις προσθηκες που επρεπε να κανει η Σονυ λογω ανταγωνισμου θα ηταν κορυφαιο. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Ερχεται το ΧΖ4 να δωσει οτι αναφερουμε ως μειονεκτηματα του ΧΖ3. Οχι επισημα, 6GB ram,855 snapdragon, αποτυπωμα στο πλαι, τριπλη καμερα, 3900mAh μπαταρια, 6.5 ιντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Ερχεται το ΧΖ4 να δωσει οτι αναφερουμε ως μειονεκτηματα του ΧΖ3. Οχι επισημα, 6GB ram,855 snapdragon, αποτυπωμα στο πλαι, τριπλη καμερα, 3900mAh μπαταρια, 6.5 ιντσες. Αμα βγουν οι φήμες τότε θα μιλάμε για κινητάρα. Αν και θα μοιάζει σαν κασετίνα λόγω της οθόνης 21:9 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Ερχεται το ΧΖ4 να δωσει οτι αναφερουμε ως μειονεκτηματα του ΧΖ3. Οχι επισημα, 6GB ram,855 snapdragon, αποτυπωμα στο πλαι, τριπλη καμερα, 3900mAh μπαταρια, 6.5 ιντσες. 6,5 ίντσες σε αναλογία οθόνης 21:9; Θα απογοητευτείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζουν ουτε τα νουμερα του ΧΖ4 ουτε τοσο μεγαλη οθονη. Και οι 6'' ειναι πολλες. Αυτα που εχω στο ΧΖ3 με υπερκαλυπτουν οπως και το 99% των χρηστων που κανουμε φυσιολογικη χρηση. Απλα μαλωνουμε (ευτυχως οχι σε αυτο το τοπικ) ποιανου το εγω και η γνωμη ειναι η σωστοτερη για νουμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζουν ουτε τα νουμερα του ΧΖ4 ουτε τοσο μεγαλη οθονη. Και οι 6'' ειναι πολλες. Μα αυτό θέλω να πω... οι 6,5 ίντσες είναι πλασματικές στην πραγματική χρήση όταν η αναλογία οθόνης φτάνει τα 21:9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Μηπως καταφερε κανεις να βαλει πλβροφοριες εκτακτης αναγκης στην οθονη κλειδωματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Εχω το xz1 με pie. Μηπως εννοείς στην ασφαλεια και οθονη κλειδώματος μετα προτειμησεις οθόνης κλειδώματος το μύνημα οθόνης κλειδώματος; Εκει εγω εχω βαλει ένα τηλέφωνο της γυναίκας μου και το ονομα μου. Σε περίπτωση λέμε τώρα εαν το χάσω ο καλός άνθρωπος που θα το βρει να παρει τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Εχει μια επιλογη να βαλεις να φαινονται καποια στοιχεια σε περιπτωση αναγκης. Οχι αυτο που γραφεις απλα ενα κειμενο. Εχει πεδιο μεχρι ομαδα αιματος και προσθήκη επαφών οι οποιες μπορουν να κληθουν απο την συσκευη απο την οθονη κλειδωματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Συστημα-σχετικα με το τηλέφωνο-πληροφορίες έκτακτης ανάγκης. Αλλα πως βγαίνει εξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Τα βαζω αλλα δεν δειχνει τπτ η οθονη κλειδωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Και εμενα wtf; Αφου λεει οτι το βλεπουν στην οθονη;οσο και αν το έψαξα απο αλλα μενου τίποτα δε βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Bug μυριζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sannad Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Για να φανούν οι πληροφορίες έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να κάνετε πως πάτε να ξεκλειδώσετε το κινητό. Κάτω από τα νούμερα εμφανίζεται ένα κουμπί που γράφει έκτακτη ανάγκη, αν πατήσεις εκεί πάνω πάνω έχει άλλο κουμπί που γράφει πληροφορίες έκτακτης ανάγκης και εκεί είναι τα στοιχεία που έχετε δώσει. Δυστυχώς αν όντως υπάρξει έκτακτη ανάγκη δύσκολα κάποιος να τα βρει, οπότε Θεός φυλάξει! Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Vivere senza paura Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 (edited) Για να φανούν οι πληροφορίες έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να κάνετε πως πάτε να ξεκλειδώσετε το κινητό. Κάτω από τα νούμερα εμφανίζεται ένα κουμπί που γράφει έκτακτη ανάγκη, αν πατήσεις εκεί πάνω πάνω έχει άλλο κουμπί που γράφει πληροφορίες έκτακτης ανάγκης και εκεί είναι τα στοιχεία που έχετε δώσει. Δυστυχώς αν όντως υπάρξει έκτακτη ανάγκη δύσκολα κάποιος να τα βρει, οπότε Θεός φυλάξει! Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Respect. Ετσι ακριβως δουλευει. Το δοκιμασα. Πολυ δυσχρηστο Σκεφτομαι να γραψω στο ελευθερο κειμενο κατι για τις πληροφοριες εκτακτης αναγκης ωστε καπως να καθοδηγεισαι Edited December 6, 2018 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 ευχαριστω ρε φιλε,και πραγματικα ειχα σπασει το κεφαλι μου για το που ειναι. απο τις λιγες φορες που η μαμα google η το youtube δε με βοηθησε. παντως οντως ειναι αχρηστο εκει. για αυτο και μπροστα εχω βαλει ενα απλο μηνυμα με το ονομα μου και ενα τηλεφωνο δικου μου ανθρωπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Δεν μου αρέσουν Τελευταίες μέρες τα sot...κάτι γίνεται Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Το google services και σε εμενα πινει πολυ. Ειχες και πολυ maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 (edited) Νεο update περιπου 305 ΜΒ, εκδοση 52.0.A.3.126 (οσο οι ανταγωνιστες παλευουν να βαλουν την 9) Κατεβανει ηδη μετα απο restart Security θεματα κυριως http://www.xperiablog.net/2018/12/07/xperia-xz3-and-xz2-family-receive-december-2018-security-patches-52-0-a-3-126/ Edited December 7, 2018 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Ήρθε Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sannad Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Την έκανα την αναβάθμιση και ναι η μπάρα ειδοποιήσεων έγινε πάλι σκούρο γκρι.. Κρίμα και ήταν μοναδικό το κινητάκι μου Παράθεση Vivere senza paura Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Από κάμερα πως σας φαίνεται? Είναι επιπέδου p20 (ή έστω κοντά)? Ισχύει ότι δεν αποθηκεύει raw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Από κάμερα πως σας φαίνεται? Είναι επιπέδου p20 (ή έστω κοντά)? Ισχύει ότι δεν αποθηκεύει raw? H κάμερα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες γενιές της Sony αλλά δεν φτάνει το P20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 H κάμερα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες γενιές της Sony αλλά δεν φτάνει το P20. Και έρχομαι να ρωτήσω τώρα εγώ, πώς γίνεται σε κάθε νέο μοντέλο να διαβάζω ότι η κάμερα είναι καλύτερη από το προηγούμενο άλλα κάθε φορά υπολείεπται του ανταγωνισμού; Ή σε κάθε νέα συσκευή η βελτίωση είναι απειροελάχιστη ή ο ανταγωνισμός είναι τόσο μπροστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts