drdedus Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Μέχρι στιγμής μόνο η Wind υποστηρίζει αυτόματη ενεργοποίηση. Και δεν είναι και πολύ σύνηθες κάτι τέτοιο. Δεν αγοράζουν όλοι αυτό το feature. Πολύ ωραία! :) μην λέμε μεγάλα λόγια αλλά πάντα πίστευα οτι η wind όταν ανοίξει αυτές τις υπηρεσίες δεν θα έχει τα θέματα cote και θα τα δώσει στους περισσότερους που μπορεί. θα δούμε βέβαια. Για να πω την αλήθεια περισσότερο με καίει το vowifi που νομίζω οτι δεν θα το πάρουν και οσες συσκευές πάρουν το volte, η κάνω λάθος? Παρεμπιπτόντως δεν ήξερα οτι στοιχίζει που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Στο P30 Pro τουλάχιστον στην cosmote μένει αναμμένο το volte συνέχεια εφόσον ενεργοποιηθεί και έχεις 4 και σου φυσικά το δίκτυο εδεν κάνει βουτιά ούτε σε 3g ούτε σε 2..τα ίδια και στο leeco που το είχα ενεργοποιήσει μ.. Εκεί πάντως έβγαζε κλήση HD.. Θα κοιτάξεις να μην αλλάζει από 4g μάλλον θα πρέπει να ανάψει και η ένδειξη, όπως και να έχει μετά την αλλαγή του διακόπτη από τον χρήστη πρέπει να γίνει επανεκκίνηση της συσκευής, έτσι θα ανοίξει η ένδειξη Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό θα έλλειπε να μη λειτουργεί στο P30 Pro. Με mate 9 pro που ήταν ΝΑΥΑΡΧΊΔΑ της εταιρείας το 2017 και μας είχε κολλήσει αφίσα διαφήμισης και να μην πω που εδώ στη Σουηδία, το οποίο θα υποστήριζε volte τελικά δεν υποστήριξε ποτέ πάρα μόνο σε ένα δίκτυο με πολλά πολλά προβλήματα... Την Huawei δεν εμπιστεύομαι ούτε για ρολόι με την υποστήριξη που έχει. Μπορεί να πάρει καμία αναβάθμιση και να αρχίσουν τα προβλήματα ξαφνικά... Το autoprovisioning κοστίζει για αυτό κάποια δίκτυα προτιμούν να το κάνουν manually είτε με sms είτε μέσω εξυπηρέτησης πελατών. Δεν κάνεις λάθος, άρα περίμενε να δεις ποιες συσκευές το υποστηρίζουν πριν αγοράσεις κάποια. Edited May 15, 2019 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Αυτό θα έλλειπε να μη λειτουργεί στο P30 Pro. Με mate 9 pro που ήταν ΝΑΥΑΡΧΊΔΑ της εταιρείας το 2017 και μας είχε κολλήσει αφίσα διαφήμισης και να μην πω που εδώ στη Σουηδία, το οποίο θα υποστήριζε volte τελικά δεν υποστήριξε ποτέ πάρα μόνο σε ένα δίκτυο με πολλά πολλά προβλήματα... Την Huawei δεν εμπιστεύομαι ούτε για ρολόι με την υποστήριξη που έχει. Μπορεί να πάρει καμία αναβάθμιση και να αρχίσουν τα προβλήματα ξαφνικά... Το autoprovisioning κοστίζει για αυτό κάποια δίκτυα προτιμούν να το κάνουν manually είτε με sms είτε μέσω εξυπηρέτησης πελατών. Δεν κάνεις λάθος, άρα περίμενε να δεις ποιες συσκευές το υποστηρίζουν πριν αγοράσεις κάποια. Το autoprovisioning είναι απαίτηση της Apple. Και για να δώσει carrier settings πρέπει να υποστηρίζεται. Όποτε οποίος βγει με vote vowifi θα πρέπει να το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Το autoprovisioning είναι απαίτηση της Apple. Και για να δώσει carrier settings πρέπει να υποστηρίζεται. Όποτε οποίος βγει με vote vowifi θα πρέπει να το υποστηρίζει. H Cosmote πως και δε το υποστηρίζει τότε; :confused: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Το autoprovisioning είναι απαίτηση της Apple. Και για να δώσει carrier settings πρέπει να υποστηρίζεται. Όποτε οποίος βγει με vote vowifi θα πρέπει να το υποστηρίζει. Νομίζω είναι απαίτηση για VoLTE στα ρολόγια και όχι στα τηλέφωνα (εκτός και αν άλλαξαν κάτι πρόσφατα στους όρους). Για το ρολόι θέλουν provisioning server με συγκεκριμένο REST interface ώστε να μπορεί το τηλέφωνο να ανταλλάσει πληροφορίες για την συνδρομή με το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 H Cosmote πως και δε το υποστηρίζει τότε; :confused: Πριν από 2 χρόνια ίσως δεν ήταν απαίτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Τα xiaomi που κυκλοφόρησαν το 2018 και μετά υποστηρίζουν τις παραπάνω υπηρεσίες. Το θέμα είναι να τα βάλει η wind στην υποστηριζόμενες εταιρείες ή να τα περάσουμε χειροκίνητα εμείς στο apn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Τα xiaomi που κυκλοφόρησαν το 2018 και μετά υποστηρίζουν τις παραπάνω υπηρεσίες. Το θέμα είναι να τα βάλει η wind στην υποστηριζόμενες εταιρείες ή να τα περάσουμε χειροκίνητα εμείς στο apn. Επειδή το έψαξα το θέμα με χειροκίνητες ρυθμίσεις στο redmi 5 plus, δεν κατάφερα κάτι. Αν γνωρίζει κάποιος, ας ενημερώσει. Νομίζω όμως ότι δεν γίνεται παρέμβαση στο apn και θα πρέπει να δοθεί update για να έχουμε volte. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Τα xiaomi που κυκλοφόρησαν το 2018 και μετά υποστηρίζουν τις παραπάνω υπηρεσίες. Το θέμα είναι να τα βάλει η wind στην υποστηριζόμενες εταιρείες ή να τα περάσουμε χειροκίνητα εμείς στο apn. Δεν είναι τόσο απλό αλλιώς η υλοποίηση είναι στυλ κοσμοτε (δεν υπάρχει περίπτωση) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Δε βλέπω κάτι σε P9 lite. Θα έπρεπε; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Εχω το oneplus 6t και επειδη καποιος το ανεφερε πιο πανω παρατηρησα οτι στις κλησεις μου εμφανιζει ενα HD διπλα στον χρονο ομιλιας της κλησης. Σημαινει αυτο οτι εχω VoLTE ? Παντως δεν εχει πουθενα ρυθμιση ενεργοποιησης απενεργοποιησης και απο οτι θυμαμαι στο νημα του κινητου ειχα διαβασει οτι ειναι ενεργοποιημενο αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Δε βλέπω κάτι σε P9 lite. Θα έπρεπε; Ούτε και στης συζύγου μου το p9 lite υπάρχει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ούτε και στης συζύγου μου το p9 lite υπάρχει. Περιμένετε 1-2 μήνες να πάρετε τουλάχιστον 1 Update ώστε να ανανεωθούν τα Carrier Settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Περιμένετε 1-2 μήνες να πάρετε τουλάχιστον 1 Update ώστε να ανανεωθούν τα Carrier Settings.Αυτό περιμένω κι εγώ, σε Redmi 5 Plus. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ανάσταση πάντως που έδωσε η Wind VoLTE με αυτόματη ενεργοποίηση σε όλους,άντε με το καλό και το WiFi Calling. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό περιμένω κι εγώ, σε Redmi 5 Plus. Με την τελευταία ενημέρωση έχω ηδη VoLTE σε Cosmote/Vodafone. Η Cosmote εδώ και 8 μήνες παίζει άψογα(να είναι καλά τα settings που περνάνε μεσω internet apn). Vodafone είναι ακόμα σε Beta η υπηρεσία. Wifi Calling δεν υπάρχει. Το βλέπω σε λίγο καιρό να εχεις VoLTE το οποίο είναι τρομερό feature. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Αυτό περιμένω κι εγώ, σε Redmi 5 Plus. Με την τελευταία ενημέρωση έχω ηδη VoLTE σε Cosmote/Vodafone. Η Cosmote εδώ και 8 μήνες παίζει άψογα(να είναι καλά τα settings που περνάνε μεσω internet apn). Vodafone είναι ακόμα σε Beta η υπηρεσία. Wifi Calling δεν υπάρχει. Το βλέπω σε λίγο καιρό να εχεις VoLTE το οποίο είναι τρομερό feature. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ποια έκδοση λογισμικού έχεις Νικόλα; Μια και έχουμε την ίδια συσκευή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ποια έκδοση λογισμικού έχεις Νικόλα; Μια και έχουμε την ίδια συσκευή. 10.2.1.0 Miui,8.1 Android Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 10.2.1.0 Miui,8.1 Android Ακριβώς την ίδια έκδοση έχω και εγώ, απλώς σε μένα δεν ενεργοποιείται το volte. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Περιμένετε 1-2 μήνες να πάρετε τουλάχιστον 1 Update ώστε να ανανεωθούν τα Carrier Settings. Οπότε λαμβάνει αυτόματα setting s apo wind? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Λογικά, στο επόμενο update θα είμαστε οκ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ποια Samsung υποστηρίζονται Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ποια Samsung υποστηρίζονται Προς το παρόν υποστηρίζονται Huawei μόνο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Εχω το oneplus 6t και επειδη καποιος το ανεφερε πιο πανω παρατηρησα οτι στις κλησεις μου εμφανιζει ενα HD διπλα στον χρονο ομιλιας της κλησης. Σημαινει αυτο οτι εχω VoLTE ? Παντως δεν εχει πουθενα ρυθμιση ενεργοποιησης απενεργοποιησης και απο οτι θυμαμαι στο νημα του κινητου ειχα διαβασει οτι ειναι ενεργοποιημενο αυτοματα. εδώ τι συμβαίνει? φίλε είσαι με wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 εδώ τι συμβαίνει? φίλε είσαι με wind? ναι φιλε μου με wind και oneplus 6t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts