eleco Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Θα έχω παράλληλα και το Huawei Mate 10 pro, για να δούμε ποιο θα αντέξει στη μάχη :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Εάν θα ξανά έπαιρνα κινητό θα ήταν 1. iPhone 2. Blackberry και τελευταία επιλογή το Android. Αλήθεια τώρα; Blackberry OS το 2019; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Αλήθεια τώρα; Blackberry OS το 2019; Εάν δεν είχα χρήματα, αν δεν ήθελα να πάρω ξανά έστω ένα παλιό iPhone , από το να πάω στο Android θα επέλεγα blackberry passport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexk2685 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 καλησπέρα. θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ενεργοποιήσεις την ίδια εφαρμογή δύο φορές στο iphone xs max. δηλαδή να έχω το whatsapp/viber/facebook κλπ. στο κινητό δύο φορές όμως μία για τον ένα αριθμό και μία για τον άλλο, δηλαδή προσωπικό και εταιρικό, όπως γίνεται στα android που είναι δίκαρτα. αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Οχι δεν γινεται ακομα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Τί έκανε η google και βγάζει τα αποτελέσματα του search σε μονόστηλα; Πχ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Τί έκανε η google και βγάζει τα αποτελέσματα του search σε μονόστηλα; Πχ Sent from my iPhone using Tapatalk Μήπως άλλαξες μέγεθος γραμματοσειράς; Εμένα κανονικά τα εμφανίζει Όλα στο κόκκινο βλέπω τα έχεις Βάλε και λίγο πρίζα. Σήμα δεν μπορείς να βάλεις έτσι κι αλλιώς. Είναι τα καλά δίκτυα αυτά που διαφημίζουν 95% κάλυψη δήθεν Εμείς τόσες χιλιάδες άλλοι είμαστε πάντα στο 5% Πως γίνεται δεν ξέρω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) Περίεργο μόλις δοκίμασα και από iPad Και σήμα μπορώ να βάλω :) απλά το έχω εκτός πρίζας από τότε που βγήκε το WiFi calling Sent from my iPad using Tapatalk Edited January 20, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 (edited) Το μαχ είναι το καλύτερο (δεν έχει την καλύτερη οθόνη αλλά σε αυτά τα επίπεδα είναι ανεπαίσθητες οι διάφορες) αλλά τα λεφτά του δεν τα δικαιολογεί με τίποτα. Για τις μπαταριες λένε ότι το καλύτερο είναι να παίζεις στα 20-80, ουσιαστικά να σπας τις φορτίσεις από μια 1-100 σε δυο πενηνταρικα στο περίπου. Όσο για την φόρτιση με γρήγορο φορτιστή, φυσικά τραβάει όσο θέλει αλλά τραβάει περισσότερο από ότι του δίνει ο κλασικός φορτιστής με αποτέλεσμα η γρήγορη φόρτιση Μα μην είναι ότι καλύτερο για την μπαταρία. Ιδανικά είναι καλό να υπάρχει ένας τέτοιος φορτιστής και να χρησιμοποιείται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη για γρήγορη φόρτιση ενώ στη καθημερινότητα θα φορτίζει με τον μικρό. Η απλ θα μπορούσε εύκολα να έχει έναν 2 αμπερ μέσα στη συσκευασία αλλά προφανώς επίτηδες έχει έναν τόσο αργό φορτιστή μόλις του 1 αμπερ! Η αργή φόρτιση είναι πάντα καλύτερη σε όλων των ειδών τις μπαταριες. Άσχετο αλλά,είχε κανείς το mate 20 pro;;; Λέω να δώσω το χρ για να το δοκιμάσω αν και είμαι υπερευχαριστημενος. Να το κάνω ή θα ψάχνω να το ξαναπάρω πίσω; Edited January 22, 2019 by nikos36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Παιδες τη θηκη προτεινετε ως crystal clear αλλα να παρεχει προστασια military drop οπως οι spigen? Μεχρι 15€ budget Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Άσχετο αλλά,είχε κανείς το mate 20 pro;;; Λέω να δώσω το χρ για να το δοκιμάσω αν και είμαι υπερευχαριστημενος. Να το κάνω ή θα ψάχνω να το ξαναπάρω πίσω; Ρωτάς σε λάθος μέρος μιας και εδώ δε συζητάμε ούτε για το Xr, ούτε για το Mate 20 Pro. Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Έκανα μετάβαση από XS σε XS max . Πολύ πιο όμορφο το μικρό κινητό αλλά δεν με εξυπηρετούσε πλέον . Ήθελα λίγο καλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη οθόνη . Όχι ότι αξίζει η μετάβαση . Απλά βρήκα ευκαιρία για τράμπα χέρι χέρι . Sent from my iPhone XS Max Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Έκανα μετάβαση από XS σε XS max . Πολύ πιο όμορφο το μικρό κινητό αλλά δεν με εξυπηρετούσε πλέον . Ήθελα λίγο καλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη οθόνη . Όχι ότι αξίζει η μετάβαση . Απλά βρήκα ευκαιρία για τράμπα χέρι χέρι . Sent from my iPhone XS Max Ειναι αισθητη η διαφορα στην μπαταρια?Η ισχυουν αυτα που γραφονται οτι ναι μεν ειναι παραπανω η αυτονομια αλλα τιποτα το φοβερο? Συνηθως στα προηγουμενα Plus μοντελα η διαφορα ηταν αισθητη,βεβαια και οι μπαταριες ηταν μεγαλυτερες απο τα μικροτερα μοντελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Ειναι αισθητη η διαφορα στην μπαταρια?Η ισχυουν αυτα που γραφονται οτι ναι μεν ειναι παραπανω η αυτονομια αλλα τιποτα το φοβερο? Συνηθως στα προηγουμενα Plus μοντελα η διαφορα ηταν αισθητη,βεβαια και οι μπαταριες ηταν μεγαλυτερες απο τα μικροτερα μοντελα. Στα παλαιότερα μοντέλα η διαφορά ήταν μεγαλύτερη Πλέον η ψαλίδα έχει κλείσει Λίγο πολύ ίδια είναι τα τηλέφωνα. Ένα κλικ καλύτερο το xs max Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Ειναι αισθητη η διαφορα στην μπαταρια?Η ισχυουν αυτα που γραφονται οτι ναι μεν ειναι παραπανω η αυτονομια αλλα τιποτα το φοβερο? Συνηθως στα προηγουμενα Plus μοντελα η διαφορα ηταν αισθητη,βεβαια και οι μπαταριες ηταν μεγαλυτερες απο τα μικροτερα μοντελα. Εγώ πήρα το δικό μου από τράμπα με τον αδελφό μου γιατί δεν τον βόλευε το μέγεθος, εγώ θα έπαιρνα μικρότερο γιατί ήθελα να πάρω κάτι πιο μικρό μετά από 3,5 χρόνια με plus iPhones. Από το πρώτο εικοσιτετράωρο διαμαρτυρήθηκε για τεράστια διαφορά στην αυτονομία. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Πρώτη φόρτιση είμαι από το πρωί ,και δείχνει αρκετή διαφορά . Εγώ πιστεύω θα βγάζω κανα δίωρο σε χρήση τουλάχιστον παραπάνω από το μικρό . Απλά την ημέρα θα την βγάζω άνετα ενώ πριν με κυρίευε ένα άγχος ,ειδικά κάποιες μέρες που θα το έλιωνα περισσότερο . Βέβαια είπαμε το μικρό σε μέγεθος ακόμα κ την αυτονομία που έχει τώρα μια χαρά είναι . Αν το μετανιώσω το ξαναπαίρνω αχαχ Sent from my iPhone XS Max Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Έκανε κανείς την νέα αναβάθμιση έχουμε feedback??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εγώ την έκανα, αλλά θα μπει πρίζα για φόρτιση . Δεν νομίζω ότι θα δω κάποια διαφορά . Αυτονομία θα δω σε δυο μέρες περίπου .. Sent from my iPhone XS Max Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το XS Max εδώ και μία εβδομάδα περίπου και έχω θέμα με τα notifications του Mail και του AppStore. Σε καμία από τις 2 εφαρμογές δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις για νέο e-mail ή update αντίστοιχα, παρά μόνο όταν ανοίξω την εκάστοτε εφαρμογή. Όταν λέω notification, ούτε banner, ούτε lock screen ούτε καν badge. Από τις ρυθμίσεις των notifications τα έχω όλα on. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το XS Max εδώ και μία εβδομάδα περίπου και έχω θέμα με τα notifications του Mail και του AppStore. Σε καμία από τις 2 εφαρμογές δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις για νέο e-mail ή update αντίστοιχα, παρά μόνο όταν ανοίξω την εκάστοτε εφαρμογή. Όταν λέω notification, ούτε banner, ούτε lock screen ούτε καν badge. Από τις ρυθμίσεις των notifications τα έχω όλα on. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Τι email χρησιμοποιείς; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Τι email χρησιμοποιείς; Χρησιμοποιώ e-mail λογαριασμούς του domain μου, δεν είναι δηλαδή Gmail, Outlook, κτλ. Τα πρόσθεσα από Settings > Passwords & Accounts > Add Account > Other Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Χρησιμοποιώ e-mail λογαριασμούς του domain μου, δεν είναι δηλαδή Gmail, Outlook, κτλ. Τα πρόσθεσα από Settings > Passwords & Accounts > Add Account > Other Για να σε ειδοποιεί θα πρέπει να λαμβάνει μηνύματα είτε με βάση κάποιο χρονοδιάγραμμα ή έχοντας τη δυνατότητα push ο server. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα σου δείξει επειδή δεν θα λάβει αυτόματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Για να σε ειδοποιεί θα πρέπει να λαμβάνει μηνύματα είτε με βάση κάποιο χρονοδιάγραμμα ή έχοντας τη δυνατότητα push ο server. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα σου δείξει επειδή δεν θα λάβει αυτόματα. Το push είναι on στη συσκευή (Settings > Passwords & Accounts > Fetch New Data), αλλά στους λογαριασμούς από δίπλα έχει Fetch. Δεν υπάρχει το Push σαν επιλογή. Μπορεί να είναι αυτό; Όσον αφορά τον server, στην προηγούμενη συσκευή (Note 3) λάμβανα κανονικά τα mail με ειδοποιήσεις τη στιγμή που φτάνανε. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Το push είναι on στη συσκευή (Settings > Passwords & Accounts > Fetch New Data), αλλά στους λογαριασμούς από δίπλα έχει Fetch. Δεν υπάρχει το Push σαν επιλογή. Μπορεί να είναι αυτό; Όσον αφορά τον server, στην προηγούμενη συσκευή (Note 3) λάμβανα κανονικά τα mail με ειδοποιήσεις τη στιγμή που φτάνανε. Ναι ο apple mail client δεν συνεργάζεται για Push με τον server σου. Βάλε άλλο mail app. (Προτείνω outlook) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Ναι ο apple mail client δεν συνεργάζεται για Push με τον server σου. Βάλε άλλο mail app. (Προτείνω outlook) Εγώ έχω το εταιρικο εμαιλ στην στοκ εφαρμογή και έχω μια χαρά push notifications. Μου εμφανίζει το κάθε μήνυμα την στιγμή που λαμβάνεται. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts