Jump to content

manfles

Members
  • Δημοσιεύσεις

    293
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manfles

  • Ημ. Γέννησης 06/02/1954

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone XS MAX

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πάτρα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

manfles's Achievements

  1. Γειά σας! Έχω το Ipad Air (3ης γενιάς) και μου παρουσίασε ξαφνικά το εξής!. Είμαι σε μια σελίδα στον Chrome και θέλω να ανοίξω μια καινούργια, πατάω τις τρείς τελίτσες επάνω δεξιά, Σελιδοδείκτες (αστεράκι) και ενώ μέχρι προχθές με γύριζε πίσω στα Sait του σελιδοδείκτη, τώρα με πάει πιο πίσω στην Γραμμή σελιδοδεικτών και πρέπει να πατάω επάνω, μετά να διαλέξω σελιδοδείκτη και τέλος το Sait που θέλω να δώ!. Στο κινητό που έχω XS MAX δεν το κάνει!. Έχουν και τα δύο την τελευταία ενημέρωση!. (17.3.1). Έκανα επανεκκίνηση, απεγκατάσταση, εγκατάσταση εφαρμογής αλλά τίποτα!. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ!.
  2. manfles

    iPhone XS Max

    Σε ευχαριστώ!.
  3. manfles

    iPhone XS Max

    Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση 16.7 την οποία και έκανα!. Όπως όμως πρόσεξα μετά, στο κάτω μέρος λέει διατίθεται Αναβάθμιση στο ios 17. Να την κάνω?
  4. manfles

    iPhone XS Max

    Σε ευχαριστώ!. Σε ευχαριστώ!
  5. manfles

    iPhone XS Max

    Καλησπέρα!. Απο την τελευταία αναβάθμιση και μετά (16,5 και 16.5.1 σήμερα) όταν βγάζω φωτογραφίες μερικές φορές τις τραβάει σαν βίντεο για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου ή και δευτερόλεπτο, και επάνω αριστερά λέει Live, και αναγκάζομαι να τις κάνω screen shot για να τις έχω ακούνητες (φωτογραφία). Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?.
  6. manfles

    iPhone XS Max

    Σε ευχαριστώ!. Νομίζω πώς το πέτυχα με άλλον τρόπο. Γνωστοποιήσεις - Γνωστοποιήσεις Ανίχνευσης - και ξετικάρουμε την ένδειξη οθόνη κλειδώματος.
  7. manfles

    iPhone XS Max

    Ναί αυτό εννοώ! Όπως το έχω κλειστό επάνω στο τραπέζι, Τσούκ, κάθε λίγο και λιγάκι και μια ειδοποίηση, αυτό θέλω να σταματήσει!.
  8. manfles

    iPhone XS Max

    Καλησπέρα!. Δεν θυμάμαι Τάσο μου, για να είμαι ειλικρινής το μόνο που θυμάμαι ότι έκανα, είναι που έβαλα τους κωδικούς για να ανοίξει, δεν θυμάμαι να μου ζήτησε κάτι!. Όμως έψαξα και το βρήκα που ήταν η (ταπετσαρία) και την έβαλα και στο κινητό (μου φαίνεται πιό ωραίο με το μπλέ χρώμα). Εκείνο που δεν μπορώ να βρώ παρόλο που το ψάχνω είναι ότι δεν μπορώ να βρώ την ρύθμιση (και τούτο γιατί έχει πολλές) είναι να μην έρχονται οι ειδοποιήσεις όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, π.χ. facebook, messenger κλπ. Εάν είναι εύκολο να μου πείτε έχει καλώς, εάν πάλι δεν μπορείτε, μια χαρά. Το κυριότερο που ήθελα να κάνω μου είπατε και το έκανα, γι αυτό σας Ευχαριστώ και πάλι!.
  9. manfles

    iPhone XS Max

    Έφαγα σήμερα όλη την μέρα να τα στήσω και τα δύο. Όμως παρατήρησα κάτι, ενώ το τηλέφωνο δεν άλλαξε την σειρά που είχα τις εφαρμογές και την ταπετσαρία, το τάμπλετ τα άλλαξε και τα δύο. Πάντως όλα εντάξει, δουλεύουν και οι δύο εφαρμογές που είχα το πρόβλημα!. Δεν μπόρεσα να καταλάβω όμως πώς έγινε αυτό και στις δύο συσκευές! Τέλος σας Ευχαριστώ και τους δυό σας γιατί χωρίς την βοήθειά σας δεν θα είχε γίνει τίποτα!.
  10. manfles

    iPhone XS Max

    Το πέτυχα!. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο. Ρυθμίσεις, Γενικά, Μεταφορά ή επαναφορά iPhone, Επαναφορά, Όλες οι ρυθμίσεις, και τέλος!.
  11. manfles

    iPhone XS Max

    Το τηλέφωνο μετά θα είναι κενό και θα πρέπει να του περάσω το λογισμικό?. Πρέπει να κάνω μπακ άπ τα τηλέφωνα και λοιπά? γιατί άμα είναι έτσι θα πρέπει να πάω σε κατάστημα, εγώ δεν θα τα καταφέρω!.
  12. manfles

    iPhone XS Max

    Και μετά? Μπάαα!, κάτι άλλο θα λέει ο Τάσος, γιατί άμα μου έλεγε έτσι, έπρεπε να μου λέει και το παρακάτω, δηλαδή το τι θα κάνω στην συνέχεια!.
  13. manfles

    iPhone XS Max

    Καλησπέρα. Άμα μπορείς Τάσο μου βοήθα με!. Μπήκα ρυθμίσεις, και μετά έχει επιλογή Μεταφορά ή επαναφορά iPhone, το πατάω και μετά έχει στο κάτω μέρος α) Επαναφορά και β) Σβήσιμο περιεχομένου και ρυθμίσεων. Πατάω το α) Επαναφορά και με πάει στις εξής επιλογές, 1. Όλες οι ρυθμίσεις, 2. Ρυθμίσεις δικτύου, 3. Λεξικό πληκτρολογίου, 4. Επαναφορά διάταξης οθόνης Αφετηρίας, 5. Τοποθεσία και απόρρητο. στην β)επιλογή προφανώς δεν την ακουμπάω γιατί θα μου τα σβήσει όλα!. Πές μου σε παρακαλώ πολύ τι να πατήσω (τα βήματα) γιατί φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία!. Σε ευχαριστώ πολύ!.
  14. manfles

    iPhone XS Max

    Καλημέρα!. Λοιπόν με όλο το συμπάθειο δεν είχα (έχω) μπερδέψει τίποτα!. Όλα πρέπει να έγιναν μετά από κάποια αναβάθμιση τόσο στο Κινητό όσο και στο Τάμπλετ. Και τούτο γιατί, μετά το τσεκάρισμα στην Εφορεία για τα στοιχεία μου, αλλά και των εφαρμογών μέσω της υποστήριξης του GOV.gr. πάλι δεν μπορούσα να μπώ στις εφαρμογές, και μου ήρθε μια ιδέα να συνδεθώ με τις εφαρμογές από το τηλέφωνο του Γυιού μου και της γυναίκας μου, και ώρα του θαύματος, συνδέομαι με τις εφαρμογές κανονικά!. Πήγα στο Istorm, (την τύφλα τους) άλλα για άλλα, μπορεί να μου πεί κάποιος πώς γίνεται να κάνω ρισέτ στο κινητό και μετά να περάσω το λογισμικό ξανά πάλι από την αρχή?. Εάν η διαδικασία βέβαια γίνεται έτσι! Εσείς τι μου προτείνεται? Σας ευχαριστώ!.
  15. manfles

    iPhone XS Max

    Ψάχνουν μου λένε να δούνε τι πρόβλημα υπάρχει!. Στο Gov.gr, όμως γιατί μπαίνω χωρίς πρόβλημα?!.
×
×
  • Create New...