Jump to content

nikos36

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos36

  1. Έχω για λόγους δοκιμής ένα σε κάθε χέρι, αυτο και το μι σμάρτ μπαντ 5. Στα βήματα μεγάλη διαφορά αλλα και στον ύπνο. Το xiaomi ουσιαστικά δε μετράει ύπνο, μετράει κάποια κομμάτια και επειδή κοιμάμαι και μέρα περισσότερο μου τα κόβει σε nup. Αντίθετα το gt2 ειναι άριστο!
  2. Το πληκτρολόγιο που εχει η σαμσουνκ ειναι κορυφαιο και καλύτερο, η φωνητική πληκτρολογιση δεν εχει να κάνει με το πληκτρολόγιο. Το ιδιο ισχυει και με τον browser της σαμμυ που ειναι κορυφαίος. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς τι είναι η "υψηλότερη ταχύτητα συστήματος" που φαινεται να ενεργοποιειται οτςν βάζεις την υψηλή απόδοση; Παλιά φαινοταν ενεργοποιημενη και στο βελτιστοποιημενο mode αλλα τωρα μονο στο υψηλή απόδοση.
  3. Ρε φιλε κανε μια αναζήτηση 3 λεπτά σε ξένα φόρουμ, σε μεγάλα φόρουμ και σελίδες και δες τι λενε όλοι. Είναι 100% σιγουρο οτι η εργοστασιακη ΔΕΝ εμπορεύεται. Ένας πλανήτης ολόκληρος την ψάχνει μεταξύ αυτών άνθρωποι που είναι επαγγελματίες και γνώστες και κατέληξαν στο ότι δεν υπάρχει. Αν βρήκες κάποια με την οποία εισαι ευχαριστημένος, μια χαρά, αλλά δεν ειναι η εργοστασιακη και αν πάρεις ένα αλλο κινητο με την εργοστασιακη και δεις αποτυπώματα, πως καθαριζουν οι δαχτυλιες,ποσο σκληρές ειναι και την αίσθηση από το πενάκι θα δεις την διαφορά. Είχα διαβάσει μια από Αμερική που λεγαν οτι ειναι η πιο κοντινή αλλα δεν κράτησα το ονομα της.
  4. Δεν υπαρχει εργοστασιακη μεμβρανη δεν εμπορευεται η συγκεκριμένη. Μην πετάτε τα λεφτα σας και μην ακούτε τι λενε τα μςγαζια για να πουλήσουν, το εχω ψαξει κςι το λενε ολα τς διεθνή φόρουμ.
  5. Εγω καταλαβαίνω πολυ καλά, εσύ δεν καταλαβαίνεις, τρως παπά και το χειρότερο ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλο η έκδοση του ui και άλλο η έκδοση του Android. Ειναι σιγουτο οτι θα πάρει την 11 το note ίσως και την 12.
  6. Δεν ισχύει, αυτη που εχει πανω δεν υπαρχει γιατι δεν την εμπορεύεται η σαμσουνκ. Ολες οι υπόλοιπες ειναι πιο μαλακές, ειναι λιγο πιο παχες αλλα το σημαντικότερο είναι οτι αν όχι άμεσος αλλα μετα απο μικρη χρήση αφηνουν δαχτυλιές. Σκληρη,λεπτή, και με ικανότητα να μην δέχεται δαχτυλιές δεν υπαρχει άλλη. Έχω ψάξει πολυ και ειναι γνωστό στα διεθνή φόρουμ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγα να σε προλάβω χαχα. Δυστυχώς μην ακούς όσα λένε για ίδια, έχουν πετάξει πολλοί λεφτα διεθνώς και δεν βρήκαν την ιδια γιατι δεν υπάρχει. Ειναι η μοναδική που εχει την αίσθηση γυαλιού και ακόμα και μετά από καιρό δεν κρατάει δαχτυλιές, απλα επειδη ειναι τοσο σκληρη αναγκαστικά κανει μικρογρατζουνιες αλλα αν δεν ειναι κατι ακραίο δε φαίνεται.
  7. Μην βγαλεις την μεμβράνη θα το μετανιώσεις, δε υπάρχει καμια σαν αυτή, την έχουν πατήσει πολλοί. Οι μύτη η αλλη ριναι ιδια και η γκρι ειναι σκληρή σε περίπτωση που σε βολεύει η σκληρή αίσθηση σαν να γραφεις με πλαστικό στην οθόνη.
  8. Το κινητό παιδιά πετάει απροβληματιστα... Με έχει εντυπωσιάσει σε ΟΛΑ! Η μπαταρία βγαζει ανετότατα μέρα, φτανει να μην υπάρχουν πολλά παιχνίδια (εγω δεν παίζω) και λογική χρήση 4g, με όλα τα υπόλοιπα μόνιμα ανοιχτα και οποιαδήποτε χρήση. Σταθερότατο και το πενάκι, καλός ήχος οθονάρα μικρα bezel και λεπτο και ελαφρύ που άλλοι δεν το καταφέρνουν στα αντίστοιχα κινητά... Κακα τα ψέμματα η σειρά note ειναι σε ένα κλικ ανώτερο επιπεδο χρόνια τώρα και μετα μικρότερα που βγαίνουν πλεον τα s αξίζουν μονο αν κάποιος δε μπορεί να περιμένει ώστε να πάρει τις νέες γενιές ολοκληρωμενες.
  9. Ν είναι ενεργοποιημενη η aod με ένα πάτημα, πατάς μια φορά ανοίγει το ρολόι και σου δείχνει τις ειδοποιήσεις,απο την άλλη αν το πιάσεις δονείται όταν έχει ειδοποιήσεις, μη βαζεται τζάμπα εφαρμογές,οσο λιγοτερες τόσο καλύτερα, ειναι πλήρες το ui αν το διαβάσει κάποιος σωστά. Είχα κάνει μια ερώτηση αλλά δεν ήξερε μάλλον κάποιος, λέω να ξαναρωτήσω αν ξέρει κανείς για πιο λόγο στη χρήση μπαταρίας αν προσθέσει κάνεις τις καταναλώσεις των εφαρμογών δεν αθροιζουν την καταναλωση που δείχνει η καμπύλη στο διάγραμμα. Μου βγάζει πολύ μικρές καταναλώσεις ανά εφαρμογή, κατι 0,2 σε 25 λεπτά περιηγητή κτλ. Η υπόλοιπη κατανάλωση; το ιδιο μου δείχνει και το accubatery (εφαρμογή). (Δλδ πάλι μικρές καταναλώσεις ανα εφαρμογή) που δεν αθροιζουν το συνολικό αριθμό κατανάλωσης. Δε ξέρω αν έγινα κατανοητός ή ξέρει κανείς για πιο λόγο γίνεται αυτό. Δε θυμάμαι σε άλλη συσκευή. Γενικά είναι καλή η μπαταρία με ένα σωστό στήσιμο.
  10. Της σαμσουνκ είναι παρα πολυ καλος και βελτιστοποιημενος
  11. Αν κάνεις το medium να έχει 1440 όταν πάει medium δεν αλλάζει την ανάλυση. Δώσε του χρόνο να προσαρμοστεί και θα είναι μια χαρά. Εγώ πάντως που το έχω μετά το update στο βελτιστοποιημενο μόνο δεν είδα διαφορά.
  12. Καλησπέρα χρόνια πολλά... θέλω να ρωτήσω κάτι, στο σημείο που λέει πόσο καιρό η κάθε εφαρμογή τα νούμερα που μου βγάζει σαν κατανάλωση της κάθε εφαρμογής είναι ελάχιστα και αν τα άθροισεις με τίποτα δεν φτάνουν την κατανάλωση που φαίνεται από την καμπύλη ότι έχει κάψει. Κάτι 0.6 σε μισή ώρα viber, κάτι 15% σε 3 ώρες youtube vanced με άλλες 4 παρασκήνιο 1.1% σε 23 λεπτά περιήγηση σε συλλογή κτλ. Οι ώρες βγαίνουν οκ,το διάγραμμα φαίνεται οκ αλλα τα νουμερα στα ποσοστά κατανάλωσης είναι πολύ μικρά! Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μεσεντζερ δεν υπάρχει εκεί μόνο το fb και όλα τα άλλα,αλλά όντως δεν υπάρχει. Αν εννοείς αυτό που είναι πλαϊνό νομίζω δεν έχει notification αυτό αλλά όλα τα άλλα "σχέδια " έχουν κανονικά. Στο τελευταίο πάτα πάνω στα γράμματα του εικονιδίου που λεει ήχος και θα σου τα ανοίξει όλα. Εγώ αγόρασα ένα edge panel για να ανεβοκατεβαζω τον ήχο εύκολα με 1€ και τα έχει και εκεί όλα γρήγορα και απλά.
  13. Πάρε τηλ την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σου κ θα σ πουν
  14. Νομίζω δεν σε αφήνει να βάλεις άλλη csc, προφανώς είχες ελβετική από πριν. Αλλιώς θ κατεβάσαμε όλοι την γερμανική ή την ελβετική, θα το φλασαραμε και θα είχαμε την τελευταία αναβάθμιση αντί να περιμένουμε. Όποιος έχει ελβετική ή γερμανική ας κάνει ένα φλασαρισμα με Odin αν δεν του έρχεται μέσω ota αν και θα έπρεπε.
  15. Όταν το βάζεις στη μέτρια εξοικονόμηση και μετά πάλι στη βελτιστοποιημενη, την ώρα που ενεργοποιείται σου βγάζει καποιες γραμμές και λέει για τη ταχύτητα της ,CPU για τις διαδικασίες παρασκηνίου κτλ. Εκεί λέει και το υψηλή ταχύτητα συστήματος. Ή θα λέει ενεργή ή ανενεργή. Οτανες δε το λέει εννοείς ότι λέει ενεργή; Γιατί να μην το γράψει καν δε γίνεται
  16. Τελικά υπάρχουν και άλλοι που όταν έχουν την μπαταρία στη βελτιστποιηση, την ώρα που ενεργοποιείτε η επιλογη γράφει "υψηλή ταχύτητα συστηματος" ανενεργή;;;;
  17. Το έχω δέκα μέρες, τις πρώτες έλεγε ότι είναι ανενεργό μόνο στην μέτρια εξοικονόμηση και στην φουλ βέβαια. Στο κανονικό έλεγε ότι είναι ενεργό... Τώρα είδα ότι και σε αυτό γράφει ανενεργό όταν το ενεργοποιώ!! Μπορεί να δει κάποιος στο δικό του τι λέει όταν το β;ζει από την μέτρια λειτουργία σε βελτιστοποίηση; (Εννοείται πως στην υψηλή απόδοση γίνεται ενεργό αλλά εκεί καίει πολύ μπαταρία δε μπορεί να το έχει κάποιος συνέχεια εκεί)
  18. Όχι δεν είναι αυτό , υπάρχει άλλο που λέει για τον επεξεργαστή, το περίεργο είναι ότι στο κανονικό (βελτιστοποίηση κάπως έτσι) όταν το πατούσα έλεγε ότι είναι ενεργό το "υψηλότερη ταχύτητα συστήματος", τώρα λέει ότι το αφήνει ανενεργό και βλέπω ότι λέει ενεργό μόνο όταν βάζω υψηλή απόδοση!
  19. Ξέρει κανείς τι είναι το "υψηλότερη ταχύτητα συστήματος" που είναι ενεργό ή ανενεργο όταν κάνεις μέτρια εξοικονόμηση ενέργειας;
  20. Κατέβασε το κείμενο σε ομιλία της γκουγκλ από το play store και θα εμφανιστεί. Εμένα δε ξέρει κανένας να μου πει τι είναι αυτή η υψηλότερη ταχύτητα συστήματος που φαίνεται ανενεργή στη βελτιστοποίηση;;;
  21. Ρε παιδιά ξέρει κανείς το είναι η υψηλότερη ταχύτητα συστήματος που βγάζει ότι κλείνει όταν ενεργοποιείτε την εξοικονόμηση; Πριν όταν το εβαζα βελτιστοποίηση το ξανά άνοιγε αλλά τώρα το αφήνει ανενεργό! Τι κάνει αυτό;;;
  22. Eur βάλε, δλδ το απλό ελληνικό χωρίς παρόχους κ τέτοια. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κανείς το good lock; Είναι καλό; Τραβάει μπαταρία; Γενικά φαίνεται εντυπωσιακό σε κάποια γκεστουρς μοιάζει με Huawei και σε ειδοποίηση με απλ...
  23. nikos36

    Huawei Mate 20 Pro

    Για κάποιον που είπε για ξεβαμενα χρώματα στον ήλιο, θα πάει ρυθμίσεις προγραμματιστη και θα βγάλει την επιλογή ενίσχυση στον ήλιο ή κάπως έτσι. Όταν το βγεις δεν κάνει ένα κόλπο όπου χαμηλώνει τα χρώματα και αυξάνει τα λευκά κτλ ώστε να την κάνει πιο ευανάγνωστη. Αν και αυτό έχει πρακτικά αποτέλεσμα πράγματι αν το προσέξεις φαίνονται το "ξεβαμενα"
  24. nikos36

    Huawei Mate 20 Pro

    Γίνεται ναι, μπες στο μενού της κάμερας
×
×
  • Create New...