Jump to content

Alexk2685

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alexk2685

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Alexk2685's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κατάλαβα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!! Δηλαδή μόνο όπου υπάρχει Apple Store κατάστημα στο αλλάζουν με καινούριο. Ανακατασκευασμένο σημαίνει που να ξέρεις τι του έχουν κάνει!
  2. Παιδιά καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου το Iphone 11 Pro Max. Πριν λίγες μέρες παρατήρησα αυτό το μικρό ίχνος σκόνης μέσα στην μία από τις πίσω κάμερες του κινητού. Δεν εμφανίζεται βέβαια στις φωτογραφίες που τραβάω, αλλά πως είναι δυνατόν να μπει μέσα στην συσκευή? Η συσκευή δεν έχει ανοιχτεί ποτέ, και είναι αγορασμένη από το Πλαίσιο. Αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο το ίδιο πρόβλημα, θα εκτιμούσα τα φώτα του. Επόμενη κίνηση αφού μίλησα με Apple Support, μου πρότειναν να το πάω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Apple, όπως Istorm κλπ. και να το δουν εκεί. ( πράγμα που θα κάνω όταν επιστρέψω Αθήνα ). Το θέμα μου είναι ότι για κανένα λόγο δε θέλω να ανοιχτεί η συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιονδήποτε έχει να προτείνει κάτι.
  3. Καλησπέρα. Έχει ξεκινήσει η υποστήριξη e-sim από COSMOTE??? γιατί δε μπορώ να βρω κάπου που να το λέει. official δε λέει κάτι το site της COSMOTE. Μιλάμε για IPHONE XS MAX?
  4. καλησπέρα. θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ενεργοποιήσεις την ίδια εφαρμογή δύο φορές στο iphone xs max. δηλαδή να έχω το whatsapp/viber/facebook κλπ. στο κινητό δύο φορές όμως μία για τον ένα αριθμό και μία για τον άλλο, δηλαδή προσωπικό και εταιρικό, όπως γίνεται στα android που είναι δίκαρτα. αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. ευχαριστώ.
  5. Alexk2685

    iPhone X

    Παιδιά τα APPLE έχουν παγκόσμια εγγύηση. Συσκευή αγορασμένη από APPLE STORE Ιαπωνίας και έχω κανονική εγγύηση και στην Ελλάδα. Ήδη το γνωρίζω μιας και έχω επισκεφτεί την INFOQUEST και έχουν επιβεβαιώσει.
  6. Παιδιά καλησπέρα.Χαίρομαι που προκάλεσα τέτοιου είδους αναστάτωση με την καλή έννοια πάντα.Πάτησα μετά την ανάρτησή μου εδώ και στο YouTube για να δω αν έχει γίνει και έξω θέμα.Τελικά είδα πως το έχουν ανακαλύψει και στο εξωτερικό και το ονομάζουν χατιρολογόντας σαν κρακ GATE. Το να το πάω σε σέρβις της Apple εδώ στην Ελλάδα δε το συζητάω ούτε για πλάκα καθώς δεν πρόκειται να έχω αλλαγή άμεςα συσκευής.Σχετικά με προηγούμενο σχόλιο για το αν το κάνω με δύναμη για να ακουστεί αυτός ο θόρυβος απλά ενημερώνω ότι δε χρειάζεται δύναμη για να ακουστεί ή πίεση στη συσκευή.
  7. Εννοείται πως δεν εννοώ το 3D touch!!! Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω βιντεάκι να το δείχνω πως ακούγεται. Το κλικάρισμα που ακούγεται είναι σαν να κουμπώνει και ξεκουμπώνει η οθόνη του κινητού. Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει φυσικά αλλά αυτή την αίσθηση σου δίνει.
  8. Παιδιά καλησπέρα. Έχω το IPHONE 7 PLUS εδώ και πολύ καιρό και μόλις σήμερα αποφάσισα να γράψω για ένα πρόβλημα το οποίο ίσως το γνωρίζετε και άλλοι. Καθώς κρατάω το κινητό με τα δυο μου χέρια και παίζω για παράδειγμα κάποιο παιχνίδι παρατηρώ ότι η οθόνη κάνει ένα κλικάρισμα,ανεπαίσθητο αλλά το κάνει. Το έχω τσεκάρει το συγκεκριμένο και σε φίλου ίδιο κινητό και κάνει ακριβώς το ίδιο. Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με αυτό? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος???
  9. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση, υπάρχει τρόπος να διαγράψεις από το Apple Store της συσκευής τις εφαρμογές που είχες κατεβάσει στο παρελθόν αλλά δε θες πλέον να φαίνονται κατεβασμένες??? Θέλω στην αναζήτηση που κάνω να φαίνεται λες και η εφαρμογή δεν είχε κατέβει ποτέ και όχι με το συννεφάκι του Icloud.
×
×
  • Create New...