Lippi Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Μάλλον αναφέρεσαι στο widget up-next που έδειχνε ότι ειδοποίηση έπεται τις επόμενες ώρες / μέρες από ημερολόγιο, ξυπνητήρι, reminder κλπ. Δυστυχώς αυτό καταργήθηκε αλλά επειδή έχουν εκφραστεί πολλά παράπονα για το συγκεκριμένο δεν αποκλείεται να το επαναφέρουν σε κάποια αναβάθμιση. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Μάλλον αναφέρεσαι στο widget up-next που έδειχνε ότι ειδοποίηση έπεται τις επόμενες ώρες / μέρες από ημερολόγιο, ξυπνητήρι, reminder κλπ. Δυστυχώς αυτό καταργήθηκε αλλά επειδή έχουν εκφραστεί πολλά παράπονα για το συγκεκριμένο δεν αποκλείεται να το επαναφέρουν σε κάποια αναβάθμιση. Έτσι ακριβώς Και εγώ που το χρησιμοποιούσα είχα μπερδευτεί Τελικά στο μεγάλο μέγεθος δείχνει τα προσεχή γεγονότα ημερολογίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Μάλλον αναφέρεσαι στο widget up-next που έδειχνε ότι ειδοποίηση έπεται τις επόμενες ώρες / μέρες από ημερολόγιο, ξυπνητήρι, reminder κλπ. Δυστυχώς αυτό καταργήθηκε αλλά επειδή έχουν εκφραστεί πολλά παράπονα για το συγκεκριμένο δεν αποκλείεται να το επαναφέρουν σε κάποια αναβάθμιση. Ακριβώς. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Έτσι ακριβώς Και εγώ που το χρησιμοποιούσα είχα μπερδευτεί Τελικά στο μεγάλο μέγεθος δείχνει τα προσεχή γεγονότα ημερολογίου Όντως τα δείχνει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 (edited) Καλησπέρα. Για όσους χρησιμοποιούν την native εφαρμογή mail, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα snooze για τα emails, επειδή δεν μπορώ να το βρώ. Επίσης τι είναι η Γνωστοποίηση με εικονίδιο ένα καμπανάκι που εμφανίζεται αν κάνεις swipe από δεξιά προς αριστερά σε ένα email; Ευχαριστώ. Edited October 27, 2020 by KLEO67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Καλησπέρα. Για όσους χρησιμοποιούν την native εφαρμογή mail, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα snooze για τα emails, επειδή δεν μπορώ να το βρώ. Ευχαριστώ. Τι είναι το snooze ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 (edited) Τι είναι το snooze ; Επιλέγεις ημέρα και ώρα που θα λάβεις εκ νέου το email που έλαβες. Είναι δηλ η αναβολή έλευσης, η υπενθύμιση σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία. Το διαθέτουν πολλές third party εφαρμογές. Edited October 27, 2020 by KLEO67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Οταν πάω σε μια φωτό και κάνω επεξεργασία - σήμανση και κυκλώνω μια λέξη μου πετάει μήνυμα " δεν μπορεί να αποθηκευτεί δοκιμάστε αργότερα" το κάνει 9 στις 10 φορές Επειδή το χρησιμοποιώ αρκετά στη δουλειά μου μπορείτε να τσεκάρετε αν το κάνει και σε σας , μήπως ειπναι bug της 14.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Οταν πάω σε μια φωτό και κάνω επεξεργασία - σήμανση και κυκλώνω μια λέξη μου πετάει μήνυμα " δεν μπορεί να αποθηκευτεί δοκιμάστε αργότερα" το κάνει 9 στις 10 φορές Επειδή το χρησιμοποιώ αρκετά στη δουλειά μου μπορείτε να τσεκάρετε αν το κάνει και σε σας , μήπως ειπναι bug της 14.1? Μόλις το δοκίμασα και κάνει το ίδιο σε μένα. Δεν το είχα παρατηρήσει αλλά σίγουρα πρέπει να διορθωθεί. Είναι πολύ χρήσιμο. Αν μπορείς να το δοκιμάσει κάποιος που έχει την 14.2 GM και να μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 το ίδιο και σε εμένα... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Σε μενα δεν το κανει. Την αποθηκευει κανονικα. Σε 11 pro max βεβαια. Ισως προκειτε για bug συνδιασμου συσκευης/λειτουργικου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Σε μενα δεν το κανει. Την αποθηκευει κανονικα. Σε 11 pro max βεβαια. Ισως προκειτε για bug συνδιασμου συσκευης/λειτουργικου!! Και σε εμένα με XR το κάνει Σίγουρα κατάλαβες τι εννοούμε έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Μόλις το δοκίμασα και κάνει το ίδιο σε μένα. Δεν το είχα παρατηρήσει αλλά σίγουρα πρέπει να διορθωθεί. Είναι πολύ χρήσιμο. Αν μπορείς να το δοκιμάσει κάποιος που έχει την 14.2 GM και να μας πει Ξέχασα να αναφέρω το έχω το 11 Pro Max. Άρα δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouri Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Ποιο απ' όλα θα προτείνατε, Xs Max, Xr ή 11 Παράθεση Stouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Ποιο απ' όλα θα προτείνατε, Xs Max, Xr ή 11 Η τιμή τους λέει από μόνη της τι να πάρεις Ότι αντέχει η τσέπη σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Μια βοήθεια ρε παιδιά. Έχω το XS MAX όπου έχω την SIM κανονικά. Είχα το 6s PLUS όπου πέρασα όλες τις λειτουργίες και τα app στο XS. το 6s το έχω με wi fi ώστε να βλέπουν κανένα video στο youtube τα παιδιά στις δύσκολες ώρες. Για κάποιο λόγο που δεν έχω βρει όταν με παίρνουν τηλέφωνο χτυπάνε και τα 2 ενώ το 6s δεν έχει sim πλέον. Πως γίνεται να το απενεργοποιήσω αυτό το πράγμα και να δουλεύει μόνο με wifi για youtube? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Για δες στα Settings > Phone > Calls on Other Diveces να είναι στο off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Για δες στα Settings > Phone > Calls on Other Diveces να είναι στο off Αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ πολύ! Να’σαι καλά αδερφέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 (edited) Ψάχνω να εγκαταστήσω στο κινητό την βασική ταπετσαρία του iPhone 12. https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-Apple-iPhone-12/62678.html Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βρώ ταπετσαρίες του συγκεκριμένου μοντέλου; Ευχαριστώ πολύ. Edited November 5, 2020 by KLEO67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Ψάχνω να εγκαταστήσω στο κινητό την βασική ταπετσαρία του iPhone 12. https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-Apple-iPhone-12/62678.html Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βρώ ταπετσαρίες του συγκεκριμένου μοντέλου; Ευχαριστώ πολύ. https://www.google.gr/amp/s/9to5mac.com/2020/10/20/iphone-12-wallpapers-download/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 https://www.google.gr/amp/s/9to5mac.com/2020/10/20/iphone-12-wallpapers-download/amp/ Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 (edited) Μου βγάζει αυτό το μουσικό κομμάτι όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή και θέλω να το επιλέξω σαν ήχο κλήσης, μπορώ; και από που; Για να είμαι πιο συγκεκριμένος το κομμάτι είναι αγορασμένο και το έχω στην εφαρμογή μουσική - ληφθείσα μουσική το βλέπω το ακούω αλλά δεν μπορώ να το κάνω ήχο κλήσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Edited November 6, 2020 by ekontax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Μου βγάζει αυτό το μουσικό κομμάτι όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή και θέλω να το επιλέξω σαν ήχο κλήσης, μπορώ; και από που; Για να είμαι πιο συγκεκριμένος το κομμάτι είναι αγορασμένο και το έχω στην εφαρμογή μουσική - ληφθείσα μουσική το βλέπω το ακούω αλλά δεν μπορώ να το κάνω ήχο κλήσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Eυχαριστώ πολύ αλλά δεν με βοηθάει πολύ, κάτι πιο απλό μέσα από το τηλέφωνο υπάρχει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts