roxito Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Όχι, εννοώ πως δε βρίσκω τη γραμμή op_custom_unlock_animation_styleΠήγαινε στις ρυθμίσεις άλλαξε το εφέ και μετά πήγαινε στην εφαρμογή θα εμφανιστεί Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εγώ πάντως απενεργοποιησα εντελώς το εφέ...μου αρέσει πολύ περισσότερο έτσι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Καλησπέρα! Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει αυτή η γραμμή; Έβαλα την εφαρμογή, την ψάχνω αλλά δεν Να μην υπάρχει λίγο δύσκολο. Θεωρητικά αφού υπάρχει εφέ ήδη, θα πρέπει να υπάρχει και η γραμμή με κάποια ενδεικτική τιμή. Πιθανότατα σου διαφεύγει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Παρέλαβα και εγώ το 6Τ 8/128 ... Κάπου πιο πίσω διάβασα ότι προτείνεται κάποιες φορές να εγκαταστήσουν την εφαρμογή κάμερας της Google. Πως μπορώ να εγκαταστήσω ? Από πού να την κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εγώ πάντως απενεργοποιησα εντελώς το εφέ...μου αρέσει πολύ περισσότερο έτσι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς το κάνουμε ρε παιδιά χωρίς καθόλου animation? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Πήγαινε στις ρυθμίσεις άλλαξε το εφέ και μετά πήγαινε στην εφαρμογή θα εμφανιστεί Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌντως, ήθελε αλλαγή για να φανεί η γραμμή! ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να μην υπάρχει λίγο δύσκολο. Θεωρητικά αφού υπάρχει εφέ ήδη, θα πρέπει να υπάρχει και η γραμμή με κάποια ενδεικτική τιμή. Πιθανότατα σου διαφεύγει :pΒρέθηκε το tip: ήθελε αλλαγή το animation στις ρυθμίσεις για να μου εμφανίσει τη γραμμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Και εμένα θα με ενδιέφερε ένα καλώδιο (ή και περισσότερα, χαμένα δε θα πάνε), αλλά αυτά από το Amazon λέει ότι δε στέλνει Ελλάδα. https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_009734262333.html?wid=1433363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Πώς το κάνουμε ρε παιδιά χωρίς καθόλου animation?Έβαλα τιμή 7 και έκανα επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μπορώ να απενεργοποιήσω τη δόνηση όταν κάνω διπλό πάτημα στην οθόνη για ξεκλείδωμα; Είναι ενοχλητική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Μπορώ να απενεργοποιήσω τη δόνηση όταν κάνω διπλό πάτημα στην οθόνη για ξεκλείδωμα; Είναι ενοχλητική... Σε κανονική ναυαρχίδα, είναι μια χαρά η δόνηση. Δυστυχώς, στο 6τ η δόνηση είναι τρισάθλια αλλά για κάποιο λόγο περνάει στα ψιλά και όλοι απλά μιλάνε για το ηχείο. Δεν πετυχαίνεις μισή τιμή από τους άλλους χωρίς παραχωρήσεις αλλά εύκολα πλήρωνα παραπάνω για στέρεο ήχο, καλύτερο ήχο στα ακουστικά και σοβαρό μοτέρ δόνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Ισχύει ότι η δόνηση του είναι απαράδεκτη. Πολλές φορές είναι σαν να μην την έχω ενεργοποιημένη, δεν την καταλαβαίνω καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εγώ την δόνηση την παρα - νιώθω, είναι πολύ κουραστική για το χέρι. Και την έχω απενεργοποιημένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Σε όλα μου τα τηλέφωνα απενεργοποιημενη την έχω.. Μόνο σε κλήσεις και μνμ την αφήνω στο πολύ χαμηλό. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 32 ώρες μπαταρία με 15% υπόλοιπο. 5% wifi και το υπόλοιπο mobile data. 6 ώρες sot :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infant Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Καινούργιος χρήστης και εγώ του 6t. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να αποκτήσουμε την απόδειξη της αγοράς ή την εγγύηση για το κινητό.( Η αγορά έγινε από το official store). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Καινούργιος χρήστης και εγώ του 6t. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να αποκτήσουμε την απόδειξη της αγοράς ή την εγγύηση για το κινητό.( Η αγορά έγινε από το official store). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν το πήρες απ' το επίσημο site, μπορείς να μπεις στο site και να κατεβάσεις την απόδειξη. Εννοείτε και να την εκτυπώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Έβαλα τιμή 7 και έκανα επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωραιος!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Άφησα το κινητό 8 ώρες ανοικτό χωρίς να το χρησιμοποιήσω και μόλις το έπιασα δεν ξεκλειδωνε ούτε με face unlock ούτε με fingerprint και τελικά το ξεκλείδωσα με pin. Έβαζα το χέρι μου στην οθόνη εκει που είναι το σήμα με το δακτυλικό αποτύπωμα και δεν γίνετουν τίποτα. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Άφησα το κινητό 8 ώρες ανοικτό χωρίς να το χρησιμοποιήσω και μόλις το έπιασα δεν ξεκλειδωνε ούτε με face unlock ούτε με fingerprint και τελικά το ξεκλείδωσα με pin. Έβαζα το χέρι μου στην οθόνη εκει που είναι το σήμα με το δακτυλικό αποτύπωμα και δεν γίνετουν τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?Μήπως είχε κάνει restart; Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Μήπως είχε κάνει restart; Sent from my ONEPLUS 6T Οχι το ειχα ανοικτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Δυστυχώς το παρατήρησα και εγω με την τελευταία συσκευή που ειχα για καμιά εβδομάδα. Αν αφηνα τη συσκευή σε αναμονή χωρις χρηση για καμια ωρα μετα αν πήγαινα να το ξανα χρησιμοποιησω και το αποτύπωμα αλλα και το double tap to wake ήθελε αρκετές φορες με την δεύτερη η τρίτη προσπάθεια να πιάσει(σε λιγες περιπτώσεις αναγκαζόμουν ειτε πατήσω power button στην θέση του double tap ειτε το pin για να μπω μέσα αντι του αποτυπώματος. Σαν να μπαίνει αδικαιολογητα ενα ειδος χειμερία νάρκη οταν ειναι σε αναμονη και τα πάντα νεκρώνουν. Και φυσικά επηρέαζε τα notification. H μονη περιπτωση δούλευαν ολα ρολοι μονο σε συνεχή χρήση του κινητού με ελάχιστα λίγων λεπτών περιόδους αναμονής ενδιάμεσα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δυστυχώς το παρατήρησα και εγω με την τελευταία συσκευή που ειχα για καμιά εβδομάδα. Αν αφηνα τη συσκευή σε αναμονή χωρις χρηση για καμια ωρα μετα αν πήγαινα να το ξανα χρησιμοποιησω και το αποτύπωμα αλλα και το double tap to wake ήθελε αρκετές φορες με την δεύτερη η τρίτη προσπάθεια να πιάσει(σε λιγες περιπτώσεις αναγκαζόμουν ειτε πατήσω power button στην θέση του double tap ειτε το pin για να μπω μέσα αντι του αποτυπώματος. Σαν να μπαίνει αδικαιολογητα ενα ειδος χειμερία νάρκη οταν ειναι σε αναμονη και τα πάντα νεκρώνουν. Και φυσικά επηρέαζε τα notification. H μονη περιπτωση δούλευαν ολα ρολοι μονο σε συνεχή χρήση του κινητού με ελάχιστα λίγων λεπτών περιόδους αναμονής ενδιάμεσα. Ίσως να φταίει κάποια ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δυστυχώς το παρατήρησα και εγω με την τελευταία συσκευή που ειχα για καμιά εβδομάδα. Αν αφηνα τη συσκευή σε αναμονή χωρις χρηση για καμια ωρα μετα αν πήγαινα να το ξανα χρησιμοποιησω και το αποτύπωμα αλλα και το double tap to wake ήθελε αρκετές φορες με την δεύτερη η τρίτη προσπάθεια να πιάσει(σε λιγες περιπτώσεις αναγκαζόμουν ειτε πατήσω power button στην θέση του double tap ειτε το pin για να μπω μέσα αντι του αποτυπώματος. Σαν να μπαίνει αδικαιολογητα ενα ειδος χειμερία νάρκη οταν ειναι σε αναμονη και τα πάντα νεκρώνουν. Και φυσικά επηρέαζε τα notification. H μονη περιπτωση δούλευαν ολα ρολοι μονο σε συνεχή χρήση του κινητού με ελάχιστα λίγων λεπτών περιόδους αναμονής ενδιάμεσα. Ναι και εγώ το παθαίνω λογικά είναι bug Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Γίνεται συζήτηση για αυτό και στο forum της OnePlus. Κάπου είχα διαβάσει ότι βελτιώνεται η κατάσταση γενικότερα αν χρησιμοποιηθεί ο white circle reader σε συνδυασμό με το animation του McLaren edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 έβαλα animation McLaren, θεωρώ ότι ανοίγει αρκετά πιο γρήγορα Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts