tresor_jim Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Εγώ παιδιά εξακολουθώ να έχω θέμα με την περιστρεφόμενη στεφάνη, που και που δεν λειτουργεί κατευθείαν δλδ πρέπει να γυρίσω τη στεφάνη κάμποσο πχ 5-6 "κλικ" για να πιάσει και να αλλάξει το μενού η τέλος πάντων όπου έχω μπει. Σκέφτομαι να το πάω στο service εδώ στα Γιάννενα.. Αλήθεια, δεν έχει τύχει σε κανένα αλλον αυτό; Εκεί δλδ που λειτουργεί η στεφάνη μια χαρά ξαφνικά να σταματάει να ανταποκρίνεται ενω εσυ τη γυρνάς για να πας πχ από ένα μενού στο άλλο και μετά από λίγο να ξεκινάει πάλι να ανταποκρίνεται κανονικά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είναι ευρωπαϊκά ελληνικά δηλαδή η ιταλικά στέιλτα δωρεάν στη σμαρτεκ μέσω acs κ θα το τακτοοοιησουν. Όχι δεν δουλεύει δυστυχώς σωστά το ρολόι σου. Για να φταίει κάποιο update δεν νομίζω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Καλοκαιρινό look... Sent from my SM-N960F using TapatalkΩραίο φίλος ! Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εμείς βάλαμε τα κόκκινα Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Αν είναι ευρωπαϊκά ελληνικά δηλαδή η ιταλικά στέιλτα δωρεάν στη σμαρτεκ μέσω acs κ θα το τακτοοοιησουν. Όχι δεν δουλεύει δυστυχώς σωστά το ρολόι σου. Για να φταίει κάποιο update δεν νομίζωΚαλύτερα λες να το στείλω σε αυτούς; Οπότε να επικοινωνήσω μαζί τους για λεπτομέρειες και τα σχετικά; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Καλύτερα λες να το στείλω σε αυτούς; Οπότε να επικοινωνήσω μαζί τους για λεπτομέρειες και τα σχετικά; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα χρεωθείς ούτε μεταφορικά ούτε τίποτα. Με χίλια να το στείλεις κ όλα θα πάνε καλά Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Εμένα μου ήρθε μια μεταλλική καδένα σε μπλε σκούρο που ειναι με μαγνήτη και περιμένω τωρα και κάποια αλλα χρήματα. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Εμένα μου ήρθε μια μεταλλική καδένα σε μπλε σκούρο που ειναι με μαγνήτη και περιμένω τωρα και κάποια αλλα χρήματα.Προφανώς χρώματα θα εννοείς. Για βάλε καμιά φώτο να δούμε καθώς και από ποιότητα πως τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Από που το πήρες Μαργαρίτα; Υπάρχει κάποιο site εξειδικευμένο για straps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 (edited) Προφανώς χρώματα θα εννοείς. Για βάλε καμιά φώτο να δούμε καθώς και από ποιότητα πως τα πάει. Ναι χρώματα εννοούσα Επειδή δεν το έχω προσπαθήσει πως ανεβάζουμε εικόνα ? Edited July 1, 2019 by Dim2 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Από που το πήρες Μαργαρίτα; Υπάρχει κάποιο site εξειδικευμένο για straps;Από amazon Σε φυσικό κατάστημα από Ελλάδα μπορείς να κοιτάξεις στο Mozik Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Αλλάζω watchface ανάλογα την περίσταση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Το έχει βάλει κανείς θάλασσα παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Το έχει βάλει κανείς θάλασσα παιδιά;Συνέχεια, κανένα πρόβλημα. Απλά μετά κάνε ένα ντουζάκι να το ξεπλύνεις λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Από τότε που έβαλα το bezel δεν το έχω βάλει θάλασσα ούτε καν στο γλυκό νερό. Κάποιος με ringke bezel που να το έχει βρέξει να μας πει. Φοβάμαι μη ξεκολλήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Σε μένα δεν έκανε ποτέ τίποτα περίεργο (Premium λογαριασμός) και είναι μόνιμα συνδεδεμένο από το πρωί. Το δουλεύω εδώ και μήνες σαν remote, όχι standalone και πάντα με bt ακουστικά. Sent from my SM-N960F using TapatalkΖηλεύω, κάτω από 12-15% κατανάλωση δεν έχει ποτέ εμένα, το έσβησα για 3η φορά όσο και να βολεύει... Δεν έβγαζα 3η μέρα οριακά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Συνέχεια, κανένα πρόβλημα. Απλά μετά κάνε ένα ντουζάκι να το ξεπλύνεις λίγο. Ωραίος, ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Το back key έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει. Το ρολόι το έχω ένα 24ωρο μόνο και ενώ το home key με ένα απλό κλικ ανταποκρίνεται μια χαρά, το back key δεν κάνει κάτι. Αν το πιέσω αρκετά πιο δυνατά (σε σχέση με το home key) δουλεύει. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό όμως αυτό. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Να το πάω πίσω; Κάνοντας χρήση του DOA το πάω πίσω και παίρνω επί τόπου άλλο ή πρέπει να σταλεί στο service πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Το back key έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει. Το ρολόι το έχω ένα 24ωρο μόνο και ενώ το home key με ένα απλό κλικ ανταποκρίνεται μια χαρά, το back key δεν κάνει κάτι. Αν το πιέσω αρκετά πιο δυνατά (σε σχέση με το home key) δουλεύει. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό όμως αυτό. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Να το πάω πίσω; Κάνοντας χρήση του DOA το πάω πίσω και παίρνω επί τόπου άλλο ή πρέπει να σταλεί στο service πρώτα; Θα έπρεπε να πιάνει αμέσως όπως και το άλλο. Πήγαινε για Doa και πάρε άλλο επί τόπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosG4 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάποιος το Samsung Wireless Charger Pad Μαύρο (EP-P3100) για την φόρτιση του watch είδα σε βίντεο ότι φορτίζει πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κανονικό fast charger για να φορτίσει πιο γρήγορα. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία του ρολογιού είναι πολύ μικρή και δεν είναι καλό για την υγεία της μπαταρίας να φορτίζει τοσο γρήγορα (λόγο προδιαγραφών και μεγέθους). Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Από χθες δεν μου "ξυπνάει" το ρολόι με το σήκωμα του χεριού. Ανάβει μόνο με τα κουμπιά και τη στεφάνη. Αξίζει ο κόπος μιας επαναφοράς ή να πάω απευθείας στο service; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Από χθες δεν μου "ξυπνάει" το ρολόι με το σήκωμα του χεριού. Ανάβει μόνο με τα κουμπιά και τη στεφάνη. Αξίζει ο κόπος μιας επαναφοράς ή να πάω απευθείας στο service; Δοκίμασες επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 (edited) Δοκίμασες επανεκκίνηση; Ναι αλλά δεν έκανε κάτι. *Τελικά έκανα επαναφορά και πάλι τίποτα. Θα παω για service. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε έλεγχο την αισθητήρων κάπως; Κάτι σαν τεστ; Edited July 8, 2019 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bretsos Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Τα έβγαλε τα λεφτά του το τζαμακι...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 :eek::eek::eek::eek::eek::eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Ναι αλλά δεν έκανε κάτι. *Τελικά έκανα επαναφορά και πάλι τίποτα. Θα παω για service. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε έλεγχο την αισθητήρων κάπως; Κάτι σαν τεστ; *#0*# στην εφαρμογη τηλέφωνο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts