georgerapp Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Που είναι αφύσικη τωρα ; Είναι πολύ καλή φωτογραφία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 (edited) Ας ανεβάσω και εγώ χωρίς επεξεργασία με κινητό των 110€. Βλέπω που ανεβάζετε μερικοί εξαιρετικές φωτογραφίες με διάφορες ναυαρχίδες και είπα και εγώ να ανεβάσω με την ναυαρχίδα της Alcatel του 2019 το 3x 2019. ;). Οι δύο πρώτες είναι με την κύρια κάμερα στα 16mp και ενεργή την τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ και οι δύο τελευταίες με την κάμερα βάθους στα 5mp. Edited June 21, 2021 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Η δεύτερη δεν βγάζει λεπτομέρειες ανάλυσης. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Η δεύτερη δεν βγάζει λεπτομέρειες ανάλυσης. Το διόρθωσα. Δεν είχα πάρει όλο το link. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Χαχα έβαλες όλο το λινκ και η φωτογραφία στένεψε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Που είναι αφύσικη τωρα ; Είναι πολύ καλή φωτογραφία . ευχαριστώ πολύ.. ο καθενας έχει το γούστο του βέβαια. το μονο σίγουρο είναι πως μου βγήκε λίγο κουνημένη τώρα που τη βλέπω σε μόνιτορ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 OnePlus 8pro Gcam 8.2 Official camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 OnePlus 8pro Gcam 8.2 Official camera η πρώτη είναι σαν πίνακας ζωγραφικής και όχι σαν φωτογραφία! Δεν μου αρέσει! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 OnePlus 8pro Gcam 8.2 Official camera η πρώτη πολύ χάλι και αν κάνεις ζουμ εκεί θολώνουν ολα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Αυτό είναι το κακό,όταν σε νυχτερινές προσπαθείς να ανοίξεις τις σκιές. Ας μην φαίνεται τι υπάρχει στην σκοτεινή γωνία δεν πειράζει,αρκεί να βγεί όπως πρέπει και με τις σωστές σκιές και χρώματα. Αυτό με το HDR παντού είναι πολύ κακό και θα ξεχάσουμε τα βασικά απο αυτα που γνωρίζουμε απο την σωστή φωτογραφία. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Όντως σαν ζωγραφιά ήταν η πρώτη. Εκ πρώτης όψεως είπα, ζωγραφιά είναι αυτό ή φωτογραφία; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Εντάξει χάλι δεν την λες με την καμία, μπορούμε όμως να αρκεστούμε ότι μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφιας και σαν πλάνο είναι ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Ε προφανώς δεν την έβαλε εδώ ο άνθρωπος για το πλάνο αλλά για την ποιότητα. Γενικά είμαι τύπος πού πλέον οι gcam δεν μου αρέσουν. Νομίζω ότι με την stock camera, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 (edited) Με τόσο σκοτάδι που πρέπει να είχε, πάλι καλά που βγήκε σαν πίνακας ζωγραφικής. Με τα κινητά που είχαμε πριν κάποια χρόνια θα έβγαινε μια μαυρίλα. Προσωπικά την βρίσκω εντυπωσιακή. Edited June 29, 2021 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Σαφέστατα δεν το συγκρίνουμε με τις συσκευές που είχαμε χρόνια πριν, επίσης δεν είναι καν συγκριτικό αυτές οι 2 φωτογραφίες(off topic) Και σίγουρα κάποιον προβολέα πρέπει να είχε εκεί! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Σαφέστατα δεν το συγκρίνουμε με τις συσκευές που είχαμε χρόνια πριν, επίσης δεν είναι καν συγκριτικό αυτές οι 2 φωτογραφίες(off topic) Και σίγουρα κάποιον προβολέα πρέπει να είχε εκεί! Δεν χρειάζεται να είναι προβολέας. Εμένα το κινητό που έχω και με απλό φωτισμό βάζει αρκετή φωτεινότητα το βράδυ με τη στοκ. Πόσο μάλλον με το 1+ 8pro και gcam. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Δεν χρειάζεται να είναι προβολέας. Εμένα το κινητό που έχω και με απλό φωτισμό βάζει αρκετή φωτεινότητα το βράδυ με τη στοκ. Πόσο μάλλον με το 1+ 8pro και gcam. το κουράσαμε το θέμα νομίζω:lol: Ας βγει ο ίδιος να πει για την φωτογραφία:lol: Φαίνεται ότι υπάρχει φώς απο κάπου και ότι δεν είναι της συσκευής! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Φυσικά έχει φωτισμό έξω. Αφού κάνει και σκιές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 (edited) το κουράσαμε το θέμα νομίζω:lol: Ας βγει ο ίδιος να πει για την φωτογραφία:lol: Φαίνεται ότι υπάρχει φώς απο κάπου και ότι δεν είναι της συσκευής! Άμα δεις έχει αναγκαστεί να φωτίσει φουλ τον ουρανό. Όταν συμβαίνει αυτό συνήθως είναι πολύ χαμηλά η φωτεινότητα του κάδρου (το night της gcam δεν ανοίγει τόσο το εύρος όσο το αντίστοιχο της στοκ). Οπότε πιστεύω πως δεν είναι προβολέας (όχι δυνατό φως αλλά κάποιο πιο αδύναμο). Anyway. Ας πει ο Γιώργος πως ήταν η σκηνή. Edited June 29, 2021 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Από τις σκιές που κάνει, το θεωρώ λίγο απομακρυσμένο το φως, όχι αδύναμο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Νομιζω πρεπει να εχει 5 προβολεις απεναντι οπως φαινεται στο καδρο..και ενδεχομενος να εχει και πισω απο τη ληψη για να φωτιζει την περιοχη-λιμανακι (ο,τι ειναι). Νομιζω ενα δευτερολεπτο υποθεση να κατεβασει(ς) το Ev σε πιο "επιθυμητο" επιπεδο να φαινεται πιο "φυσικη". Αλλα και παλι θα υπηρχαν σχολια "δεν πηρε αρκετο φως", "δεν εχει καλο hdr" κλπ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Νομιζω πρεπει να εχει 5 προβολεις απεναντι οπως φαινεται στο καδρο..και ενδεχομενος να εχει και πισω απο τη ληψη για να φωτιζει την περιοχη-λιμανακι (ο,τι ειναι). Νομιζω ενα δευτερολεπτο υποθεση να κατεβασει(ς) το Ev σε πιο "επιθυμητο" επιπεδο να φαινεται πιο "φυσικη". Αλλα και παλι θα υπηρχαν σχολια "δεν πηρε αρκετο φως", "δεν εχει καλο hdr" κλπ :p απο κάποιον που του αρέσει η σωστή φωτογραφία, είναι σίγουρο ότι δεν θα θέλει hdr. 'Έλεος με τις flat φωτογραφίες! Κατα τα άλλα έχεις δίκιο! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Αν πατε στο flickr του φίλου 3 αριστερά θα δειτε οτι η ιδια έχει τραβηχθεί καλύτερα για εμενα από ποιότητα , αλλα θα δείτε κ μια κυρία στις ξαπλώστρες το βραδάκι να χαλαρώνει , κ εκει ειναι το ζουμί της εικόνας . Την καλησπέρα μου στους Αθηναίους συμπολίτες μου και στο λατρεμένο μας χωνευτήρι των ψυχωνε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 xiaomi mi 10 μετά την αναβάθμιση σε 12.5.1 Agios Ilias - Pirgi, Πύργος Ηλείας και στο βάθος η ζάκυνθος Official camera auto IMG_20210703_105920 by stefanos322002, on Flickr Agios Ilias - Pirgi, Πύργος Ηλείας Official camera 108mpx auto IMG_20210703_105934 by stefanos322002, on Flickr Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Aπο lap top που τις βλέπω,καμία διαφορά! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts