marlboro man Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 υπαρχει χρεωση για αλλαγη απο φυσικη sim σε esim; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 υπαρχει χρεωση για αλλαγη απο φυσικη sim σε esim; Νομίζω είναι 10€Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Παιδιά μπορω να έχω μια φυσική και μια esim και να ανοίγω οποία θέλω? Επίσης αν αλλάξω κινητό μπορώ να ενεργοποιήσω την esim σε εκείνο η πρέπει να πληρώνω 10 ευρω κάθε φορά? Νομίζω στην Vodafone πληρώνεις μια φορά και την περνάς όπου θελεις σε όποιο κινητό χωρίς χρέωση.... έχω ένα νούμερο κοσμοτε και ένα Vodafone και σκέφτομαι πιο από τα 2 να κάνω esim....για να κάνω το κινητό μου δικαρτο . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Εάν μεταφέρεις ένα νούμερο σε eSIM δεν μπορείς να έχεις το ίδιο ταυτόχρονα σε φυσική SIM (ρωτήθηκε και απαντήθηκε λίγο παραπάνω). Εκτός εάν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους μήνες σε Cosmote, εάν κάνεις τη διαδικασία σε άλλο κινητό, σου ζητούν να ξαναπληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Μπορείς με χρέωση 5€ ή 25€ για τα προγράμματα με απεριόριστα δεδομένα, τον μήνα. Για να περάσεις την eSIM σε νέα συσκευή πρέπει να βγάλεις καινουρια από κατάστημα με 9,90€ χρέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 2 ώρες πριν, minast said: Εάν μεταφέρεις ένα νούμερο σε eSIM δεν μπορείς να έχεις το ίδιο ταυτόχρονα σε φυσική SIM (ρωτήθηκε και απαντήθηκε λίγο παραπάνω). Εκτός εάν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους μήνες σε Cosmote, εάν κάνεις τη διαδικασία σε άλλο κινητό, σου ζητούν να ξαναπληρώσεις. Δείτε την υπηρεσία MultiSIM της Cosmote. Εγώ έχω 4 κάρτες (μία e-SIM και 3 φυσικές), με το ίδιο νούμερο, που δουλεύουν ταυτόχρονα, χωρίς να απαιτείται να σβήσεις/απενεργοποιήσεις κάποια. Απλά η μία φυσική δηλώνεται ως βασική, με το πλεονέκτημα του να μπορεί να δέχεται και να στέλνει SMS (οι υπόλοιπες έχουν αυτό το μείον). 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Δική μου παρέλειψη που από κεκτημένη ταύτητα δεν το αποσαφήνισα, γιατί έτσι ερμήνευσα την ερώτηση. Εννοούσα ότι δεν γίνεται όπως η twin SIM με ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της κάθε κάρτας και χωρίς μηνιαίο κόστος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 βρε παιδια κανενα νεο για e sim σε apple watch? ποσο δυσκολο πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 8 ώρες πριν, IRONMAIDEN said: βρε παιδια κανενα νεο για e sim σε apple watch? ποσο δυσκολο πια? Με αυτήν την μπαταρία που έχει το Apple Watch καλύτερα που δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Βρήκα το QR code της esim που εχω στο κινητό. Έχει αχρηστευτεί ή το κρατάω για πιθανή μελλοντική χρήση; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Αν το εχεις χρησιμοποιησει το πετας.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Γνωρίζει κάποιος αν έχει επιλυθεί το θέμα με τα QR στις e-sim στην cosmote? υπάρχει απο 11/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Πρόοδος από Cosmote. Πήρα στο 13888 και τους εξήγησα ότι έχω νέα συσκευή και θα ήθελα νέο QR code γιατί είμαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να πάω σε κατάστημα. Μου έκαναν την μακρά επιβεβαίωση στοιχείων (ρώτησαν καμιά 10αριά ερωτήσεις) και σε 10 λεπτά είχα νέα eSIM στο email μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 7 minutes ago, georgemv said: Πρόοδος από Cosmote. Πήρα στο 13888 και τους εξήγησα ότι έχω νέα συσκευή και θα ήθελα νέο QR code γιατί είμαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να πάω σε κατάστημα. Μου έκαναν την μακρά επιβεβαίωση στοιχείων (ρώτησαν καμιά 10αριά ερωτήσεις) και σε 10 λεπτά είχα νέα eSIM στο email μου. Δεν υπήρξε χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Δεν υπήρξε χρέωση; Όχι, κέρασε το μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 ΚαλησπέραΠαίζει esim και tween sim μαζι.Δλδ. Η μία sim να είναι esim και η άλλη κανονική????Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 17 minutes ago, celtic1453 said: Καλησπέρα Παίζει esim και tween sim μαζι. Δλδ. Η μία sim να είναι esim και η άλλη κανονική???? Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Όχι ακομη Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Όχι ακομηΜάλισταΞέρουμε αν προβλέπεται για το μέλλον;Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Όχι, υπάρχει η Multi SIM ως αντικαταστάτης της Twin SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Μόνο συμβόλαιο όμωςΚαι με κόστος...Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 καλησπερα παιδια. πρεπει να παω το iphone για αλλαγη μπαταριας στην istorm και θελω να ρωτησω αν θα χασω το profile της esim? τι θα πρεπει να κανω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 1 ώρα πριν, IRONMAIDEN said: καλησπερα παιδια. πρεπει να παω το iphone για αλλαγη μπαταριας στην istorm και θελω να ρωτησω αν θα χασω το profile της esim? τι θα πρεπει να κανω? ευχαριστω Εκτός απροόπτου, δεν επηρεάζεται η esim με αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Υπάρχει ακόμα η 2 in 1 sim της cosmote (Να συνδιάσω καρτοσυμβόλαιο και καρτοκινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Υπάρχει ακόμα η 2 in 1 sim της cosmote (Να συνδιάσω καρτοσυμβόλαιο και καρτοκινητό)Αυτό θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω όπως και τι ακριβώς συμβαίνει αν ξεμείνει από χρηματικό υπόλοιπο το καρτοκινητό; Επηρεάζει τη λειτουργία του καρτοσυμβολαίου στην περίπτωση 2σε1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Όταν λήγει το υπόλοιπο, σταματάνε οι προωθήσεις από τη μια κάρτα στην άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts